2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bir yerden şöyle bilgi geldi banada arkadaşlar.
'' Örneğin 6 kişilik bir masa düşün 2 guy 2 tane düz memur var ve 2 tane de sizin için gelecek ilanla dolacak olan açık var. Kurum içinde yapılacak sınav size gelecek kadroyu etkilemeyecek.İleri ki zamanlarda bundan faydalanıp emekli olanlar sizin dahada önünüzü açacaktır denildi. Ayrıca şoför, kaloriferci, çaycı bunların gelir uzmanı olması söz konusu değilmiş arkdaşlar. Mevzuatı bilen ve hakim kişilere bu ünvan verilecekmiş. Bu kadar öğrendim ne kadar doğru bilemem. -
@adam-keeynes Twitter’da ki bir çok kişi de bunu iddia ediyor arkadaşlar nolur moral bozmayın derse devam.. hiç ummadığınız an güzel olur her şey
-
@adam-keeynes Hocam bunları diyenler hep kurumiçi bekleyenler zaten. Ben daha bu forumdaki üstatlardan bu konuda olumlu bir şey duymadım. Keza facebook gruplarında da öyle. Bu olayı öven sadece kurumiçi uygulamasından faydalanacak olanlar.
Dün hemen tepki verelim diye tag açıldı ama kimse oralı olmadı. Sıcağı sıcağına bile tepki veremedik. Hak ediyor iibf bazı şeyleri.
-
Gazete ilanı için para toplanıyor. Kaç kişi para gönderdi? Burda birçok kişi yazıyor ama boşa yazıyor, çoğu para bile göndermemis insanlar. Ne kadar süre kaldı 2019 kpss için? Neden hala bekliyorsunuz? Ben kendi üzerime düşen görevi yapıyorum. Etkinlikse katılıyor, gazete ilanı için para yolluyorum. Sen ne yapıyorsun? Kurukalabalik yapmayın.
(Yazdığım şeyler etkinliğe ve gazete olayına katılmayan kişiler içindir)
-
@adam-keeynes doğru öğrenmişsin hocam guy olduğum icin söylüyorum sizin alımı etkilemeyecektir çok açık var çünkü vergi dairelerinde ama yapılan ne olursa olsun büyük haksızlık olacak önceden o kadar sınavla gelen bizler ve bizden sonrakiler için..
-
@muhalba hocam parayı nereye gönderiyoruz ben de göndermek istiyorum
-
-
Yüklü alımlar guyda neden yapılmıyo artık çok merak ediyorum vergi dairelerinde o kadar çok açık var ki bizim serviste üç adamın yerine resmen bi kişi calısıyoz yerimizden bile kalkamıyoruz emekli dilekçelerini kurumda hep ertelettiriyolar adama ihtiyaç old icin giden emekliler yerine calışan geleceğine mükellef aralıklarımız genişletliyo durum böyleyken dışarda o kadar emek verip calişmak isteyen iibf li varken neden alım olmuyo gerçekten anlamıyorum kemer sıkma politikası mı, maliyet mi bi tek a kadronun maliyeti mi cok geliyo o kadar gereksiz harcamamız milletvekili maaşlarımız varken yazıkk..
-
1000 kişilik bir alım yapılsa 6 milyar maliyetle yıllık 72 trilyon diğer tarafta 5 bin kişilik kurumiçi sınavla uzman yapılsa aradaki maaş farkı 2 milyar olduğunu söylüyorlar yıllık 120 trilyon eder. bu kadar kamuda tasarruf bahsedildi kemer sıkmadan bahsedildi hesap ortada diyecek birşey yok
-
@hedefsgk gercekten maliyet düsünülse kurum içi sınavın bu surecte olmaması gerek adamların maaşı artacak..zaten guy olanlar iyi bilir calışırken de oy kaybı olmasın diye sürekli şunu yap bunu yap diye emir geliyo disarda da haksızlik olmasina ragmen oy kaybi olmasin diye neler yapılıyo inşallah bu kadar adaletsiz olan sistemi daha da adaletsizlestirenlerin bi yerinden çıkar bunlar..
-
50 kere düşünüp , 1 kere yazanlardanım .
Düşünüyorum , düşünüyorum , yine düşünüyorum . Bu sayfada bazı arkadaşlar bende blockludur . İyi ki yapmışım. Geçen alım niye alındı , yapılanmadan önce idi , sondu . Hatta üstatlar planı yoktu dediler , doğru mu ?
Bu başlıkta , son alımın daha mülakat listeleri açıklanınca açılmış bir başlık . İlk sayfalarda belirttiğim sözler , bugün vucut buldu. Öncelikle nerede neyi arayacağınızı bilmeniz gerek . İlan bugün gelse ; başvuruların alınması , yapılması , yazılının gerçekleşmesi .. en erken kpss sonrası doğrumu ? Bu başlık 2 kız 1 oğlana bırakılmış , gidin kpss çalışın ...
Kime ne veriliyosa verilsin ? Zaten böyle idi hep ? Madem çiş yarışlarına çıkılmış ? ( af buyrun ) dernek var onun üzerinden gidilebilir . Akılcı , rasyonel ve mantıklı davranın . Duygusallıkla bu iş yürümez .
Süreci yeni bitmiş alımın gelmesinin beklenmesi , yanıltıcı ki zaten beklen miyo. Hani diyolar ya mutsuzluk saçma , olumsuz yazma , vay anam söyleme : yaşıyoruz zaten . Görün ...Bence mhuy ve vmy özelinde çalışılmalı . Kpss sonrası olsada birkaç il hariç yüksek kapatmaz merak etmeyin .. kpss ye ağırlık verin . -
Şimdi cimerden gelir uzman yardımcılığı mülakat sonucum geldi. Bana sorulan 6 alan sorusunun tamamını eksiksiz bilmeme rağmen 43 puan verilmiş ve elendim.
Ben hukuk muhasebe iktisat maliye bilmeme rağmen gelir uzman yardımcısı olamazken , kurumda çalışan şoför vezneci vhki gelir uzmanı olacak. Ben daha başka bisey söylemiyorum... -
@kuznets_12 bu arada hakkıyla girene asla sözüm yok ama torpille girenler inşallah düz memurluktan gu olanların altında ezilirler.
-
@hedefsgk Hocam tasarruf sadece neden Maliye de oluyor ? 8000 bekci alimi yeni tamamlanmisken 8000 daha alinacagi aciklandi. Yani gecsinler bu isleri. İstanbul secimlerindeki yeni vaatleri de goruyoruz. Yani tasarrufmus, kemer sıkma imis, liyakatmis falan akilli insanlar buna kanmaz.
-
Arkadaşlar lütfen yazdıklarımı eksiksik okuyup katılım gösterelim
GAZETE İLANI İÇİN TOPLANAN PARA DÜN 1925 TL İKEN DÜZ MEMURLARA ACILAN GELİR UZMANLIĞI OLAYINDAN SONRA 2600 TL OLMUŞTUR BUGÜN İÇERİSİNDE.
Şimdi kenarda köşede sadece izleyen İİBF li dostum artık seninde elini taşın altına koyma vaktin geldi. Kimseyi zorlamayacak bu miktar için HERKES katılım göstermeli.Gerekli bilgiler ve notlar aşadağıdadır.Buket Çoban
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368#1000İİBFliden10arTL
İNTERNET BANKACILIĞINDAN AZ MİKTARDA ÜCRET KESER ATM DEN YATIRMAK DAHA MALİYETLİ OLUR BİLGİNİZE..
-
@baelish hocam bu sınavla 3 4 bin kisi gelir uzmanı olur biz de bin kisilik ilan gelcek mi diye bekleriz.ortamlarda yapılanma tasarruf dersin sizi etkilemicek dersin oldu bitti
-
Bu saatten sonra olan olmuş artık kurum içine takılıp kalamayız biz kendi işimize bakalım etkinlere tam gaz devam edelim ayrıca gelecek olan vmy sayısının da 1000 kişiye çıkarılmasını talep etmeliyiz 500 kişilik bir ilandan kimseye hayır gelmez 1000 olsun temiz olsun diyorum
-
@lamıcimiyok dostum Vmy duyumları zaten had safhadayken bence Guy için etkinlik yapmalıyız ve öncelikle yapılması gereken Gazete ilanı diye düşünüyorum.
#1000İİBFliden10arTL
-
Tuğrul hoca 500 tl atmış hesaba. parayı toplayan kız öyle yazmış. Adamı tam tanımıyorum ama destek verdiği aşikar. Burada çok fazla eleştiri alsada bence üzerinde emeği var. Çok ama çok kesin olmadıkça kimsenin günahını almamalı..
-
@ücüncütekil yalnız şu dersaneler ve hocalar bi el atsa cidden hazır olucaz