2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
naci ağbal da bakanken o da kurumiçi sınavını yakında açaçağız demişti ama açmamıştı belki bunda da böyle olur birde sgkda da kurumiçi sınavı istiyorlar uzman , denetmen olarak orda da istediklerini alırlarsa şaşırmam
-
@gmzankr066 kpss öncesi guy ilanı beklemiyorum. Bunu defaatle dile gerirdim. Belki baskıyla alına bilir dedim. O baskı malesef yok. Sizin yerinizde olsam mhuy ve vmy için sayının artırılması için uğraşırdım. İlanlar hazır ve geldiğinde sayıdan işlh kimse müzdarip olmaz
-
@gari̇p-i̇nsan mhuy kaç kişilik alım bekliyorsunuz?
-
Mhuy zaten gelicek bir şey için bastirmamiz gerekiyorsa bu Guy olmalı zaten on parçaya bölündüğümuz için bunu yaşıyoruz.Baski Guy için olmalı taglarda özellikle guy ifadesi olmalı
-
@intermilan 400
-
@gari̇p-i̇nsan hocam pareto wilfredo mhuy alımıyla ilgili pek iç açıcı şeyle söylemedi ama facede ali yıldız mhuy alımı olacak diyor mhuy alımı kesin haziran ayında gelecek mi?
-
@ekeblad sizin mantıgınıza göre daha once kurum ıcı yukselme sınavının yapıldıgı donemde alım olmaması lazım. Hatta yıllarca alım olmaması lazım. Ama o donemde yeni personel alınmaya devam etti.
-
Kaç gündür gelen duyumlar haziran da çarşı pazar karışacak tarzı inşallah bu kurum içi muhabbet değildir umudumuzu yüksek tutalım lakin herkesin aynı derecede gücü kalmadı artık Allah akıl sağlığımızı korusun bize dayanma gücü versin
-
@atanamayan en son 7 yıl önce alınmış .Ankara ya alım yıllar sonra oldu 2014 yılında .
-
@ekeblad kurumicini bir yapistirirsalar, bekle ki guy ilanı gelsin he, şaka mı bu ya
-
Birbirimize saldıracağımıza oturup twitter dan etkinlik için saldıralım. Artık yapılması gereken bu forumu sadece üye olarak kullanan twitter hesabı açmayan etkinlik hesabına 10tl bağış yapmayanların da aramıza katılması fikirlerini beyan etmesidir. 2018 de ilan gelmedi oh ne güzel 2019 da ilk senemde ilan alırım diyen kardeşlerimiz de aramıza katılmalı. Durmadan ders çalışan arkadaşlarımız tabikide çalışın ama telefonundan etkinlikte 10rt yapsan bile bize yeter bir şeyler yazma sadece rt yap ona da razıyız. Sen olmadan biz olamayız eksik kalırız. Özellikle bu siteyi acaba duyum var mı diye kullanan kardeşlerimiz özellikle size ihtiyacımız var. Görüyorsunuz elimizdeki her şeyi alıyorlar sustukça da alacaklar. Yarın bir gün sgk kurumiçi de açarsa ağlamayın boş yere. Diyorsunuz ya devlet bizi görmüyor mu halimizi bilmiyor mu evet bilmiyor duymuyor senden haberi bile yok. Senin sesini duyurman lazım ben burdayım demen lazım
-
Evet malum 'yapılanma' daha doğrusu pardon 'yapılandırılanların' meyvesini aldığı bir döneme girmiş bulunmaktayız.
-
@mervenil katılıyorum hocam size. Ben her zaman dedim size twitterin yanına ek bi şeyler yapalım mektupsa mektup başka bi seyse başka bi şey diye ama kimse umursamadı öyle yapsaydık duyururduk sesimizi istedigimizi de alırdık yani
-
@safitürk69 berat albayrak in twitinde lisans diplomasi olanlar diyor cayci temizlikcilerin lisans diplomasi olacagini bende zannetmiyorun
-
@supernatural aynen öle hocam artık ses getirecek etkinlikler yapılmalı
-
Lisans diploması almak da ne var ki 4 yıl oku açıktan al sana diploma? Öyle değil mi
-
Etkinliklere katılım gösterelim. Guy Mhuy dguy vmy hepsi gelsin arkadaşlar. Toplasan 2700 kişilik ilan var bu 4lüde.
-
@safitürk69 bahsettiğin Kişilerin %90ı zaten zamanında gelir uzmanı oldu kardeşim şuanki düzenleme daha çok kurumda çalışan şöför ve güvenlikleri etkileyecek yeterlilik yok bişey yok ve adamlar direk 15 20 yıllık uzman konumuna gelecek maaşları da neredeyse 2 katına çıkacak neden emekli olsunlar. Bizim dairede bile 4 kişi vardı emekli olmayı düşünen bugün konuştum bekleyeceğim diyorlar haklı olarak:)
-
Arkadaşlar bir musibet bin nasihatten iyidir demişler belki bu kararla tek yumruk olur daha çok birleşiriz etkinliklerle sesimizi duyururuz. Önümüzdeki günlerde ard Arda TT çalışması olcak hep beraber katılım sağlayalım
-
Arkadaslar ne kadar etkılı olur bılmıyorum ama ben bır mv 'ne Instagram uzerınden uzun uzun yazdım. Bekledıgımız 3 ılanı yazdım. Vmy guy mhuy ıcın. MHP vekili Kendısı. Sayın Bakanın dünkü kurumıcı sınav olayını da yazdım. Umarım geri dönüş yaparlar ya Kendısı ya da danısmanları. Kım ilgileniyorsa artık sosyal medya hesaplarından. İşe yarar Insallah.