2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ücüncütekil hayır bence mektup olayı daha sıkıntı. Onun dikkate alınması için ciddi anlamda herkesin yollaması gerekiyor ki elde somut birşey yok herkes birbirinden bekleyecek ama diğerleri daha göz önünde yani tag ve yürüyüş
-
@frustration harika hocam, başlık fikri
-
5 gün üst üste TT iyi gelecektir
-
Tag satın alınacağı zaman da lütfen burda kendi aramızda belirleyelim ya
-
Tt olmak kaç lira?
Toplanan parayla kaç kere tt olabiliriz ?
Diyorum ki para toplamaya devam etsek tekrar tekrr tt olsak
Direkt cumhurbaşkanımızdan isteyelim bi kere mesela bence etkili olur -
Tt sadece kurumiçiuzmanlıgahayır mı olacak ? 5 gün üst üste . Böyle yaparsak sağlıkçılar gibi verim alabilirz
-
Merhabalar. Ben de guy vs ilanları beklediğim zamanlar da bu dedikodulara çok kızardım böyle şey mi olur diye. Ancak biraz araştırdım. Maliye de belli yaşlara gelmiş ve zamanında da maliye lisesi vs bitirmiş mevzuat bilgisi olan ( işi bilen ) insanlar memur olarak atanmış ve bu insanlar gerçekten bilğili ve işi zaten onlar öğretiyor. Bundan sonra b grubu alım olmaz. Sadece guy alımı olur. Ve emekliye ayrılacaklarda çok olacaktır. Aslında guy bekleyenler için çok olumlu bir haber ancak bilmediklerinden olumsuz algılıyorlar.
-
@ücüncütekil hocam buna para ayırmayız diye düşünüyorum çünkü Hersey bitti resmi gazetede ilan edilecek . Biz gelmesi gereken ilanlar için kullanmalıyız bu TT olayini
-
@safitürk69 onlar dışında kalanların atanması noktasında da birkaç kelam et kardeşim. Sahiden bilmiyoruz? Gireli 3-4 yıl olan güvenlik , şoför?
-
@safitürk69 Hocam inşallah öyle olur fakat bu olumlu yansıma için ne kadar beklememiz gerekiyo?
Malum 1 yıldır ilan bekliyoruz zaten
@GARİP-İNSAN hocam siz de diğer başlıkta merak etmeyin KPSS öncesi ilanları görceksiniz yazmışsınız bu guy için de geçerli mi? -
@ücüncütekil Hocam bence de artık bunhb için uğraşmaya değmez olan oldu biz yeni ilan için bastıralım
-
Ya birise de twittra söyle yazmış bunu ek alım olarak algılamayın kurumda sayı artışı olmuyor . Örneğin adam düz memur hali hazırda sadece ünvan değişikliği oluyor. dışarı alımını etkılemıyor demiş. Etkilese idi 2012 önceki dönem alım hiç olmazdı demiş. Bunlar olumlu olabilir belki bir umut cümleleri olabilir. Dersi bırakmayın siz asılın yine .
Sadece su çok kötü Bizim emeklermizle onların emeği bir değil . Mesleği böylesine sıradanlaştırmalı normal değil.
-
@strtmn kardeşim açıkçası güvenlik şoför çaycı vs bunlar biraz algı gibi geliyor bana. Eger her işçi kadrosunu bu katagoriye sokarlarsa bence de yanlış olur.
-
Arkadaşlar Facebook’ta biri bayram sonrası 5 gün üst üste tt olcaz demiş.
O kişi burdaysa söyleyebilir mi bayramı neden bekliyoruz ?
Çok zaman var yaa beklemeyelim -
@aknc bende öyle düşünüyorum İstanbul da seçim de oldugu için iki etkinlikte göz doldurur
-
@gmzankr066 bekleme sebebi onları uzman yapmaları olduğunu düşünmüyorum. Şuan bile binlerce guya ihtiyaç var. Ancak alım konusunda yavaş davranılıyor.
-
@gmzankr066 o kişi benim, haftasonu gündem çok yoğun oluyor tutunmak zor oluyor, gelecek hafta içi bayram münasebeti ile siyasi ve bürokratlar tam ilgilenmeyebilir sosyal ağlarla gibi bilgiler geldiği için tecrübeli arkadaşlardan öyle yazdım, yine ben kendilerine ileteceğim bir istişare olacaktır
-
@atanamayan şu an bize gelen mesajda kurumiçi sınavın 5000 kişiyi ilgilendirdiği yazıyor .sayı konusunda tartışan arkadaşlar durum daha da vahim
-
@ekeblad en kötü 3 senelik ilanimiz
-
@safitürk69 pekı tamam. Bız 10 aydır ılan bekliyoruz hanı kurumun cok personele ihtiyacı vardı. Abı noldu anlatır mısınız bizim alımları?