2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@dnztrkn en kısa zaman dememek lazım o halde
Aralık 2019 a ait ve uzun bir dönem, Kasım da Ekim de... Bu yılın ilansiz kalmaması en yakın zamandayı karsilamayabilir. -
@lion merak etmeyin hocam öyle kalmaz bi kaç seneye bu profille yan masadaki kişi değil amir olarak dikildiğinde başlarına anlarlar durumun ciddiyetini...
-
@strtmn Haklisin. Aslinda amacim bir tarih vermek degildi. Eger bi duyum olursa mutlaka paylasirim. Sadece kurum ici sinavin, gelir uzman yard. alimlarini etkilemeyecegini dusundugumu ifade etmekti.
-
@dnztrkn yeni alım yapıldı dediniz hocam. Lakin kaç ay geçti aradan mülakatı bu kadar geç yapılmasının cezasını biz çekmek zorunda değiliz. Eğer isterlerse o ilanı verirler biz demiyoruz ki hemen sınav yapılsın sınav sonra yapılsın ama ilan kpss öncesi gelsin bu imkansız değil.
-
@godot kardesim ona yan masa degil sansli masa diyelim biz. Valla kimse kusura bakmasin kimsede su kurum ici muhabbetini sirin gostermeye calksmasin. Amaaan canim nolcak yaaa siz oturun dersinize bakin demeyle olmuyor. Resmen bu onbinlerce issiz iibflinin ekmeginin onune tas koymaktir. Zamaninda eskiler bilir maliye meslek lisesi vardi. Suan maliyedeki duz memurlarin bircogu ordan mezundur. Gelir uzmanliginin kriteri belli. Uzmanlasmak adi altinda haksizlik yapilmamali diye dusunuyorum. Yoksa bunun onu alinmaz pespese bu kurum ici muhabbeti her kadroya sirayet eder. Bizlerde artik binli ikibinli alimlar yerine ucyuz besyuzu zor goruruz. Niye bukadar az alim diye sordugumuzda ise bakanlik bize sorry baby geri kalan besyuzu kurum icinden aldim diye cvp verirsede sasirmayalim o vakit.
-
İİBF'yi bitirdiler açık, net.
-
Twitter'da 5 gün üst üste TT olunacak seçimden önce katılım çok yüksek olmalı çünkü köprüden önceki son çıkış bu etkinlikler dizisi...
-
Ben ciddi anlamda bizden haberleri var mı merak etmeye başladım. Mezun, kpss çalışan, ilan ve atama bekleyen işsiz gençlerden haberleri var mı yoksa görmezden mi geliyorlar
-
@ekeblad, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@atanamayan hocam sen şunu es geçiyorsun .sadece yan masada oturana vermiyor .keşke öyle yapsa .en azından ikisinin durumu eşitlenir.Ne diyor ?Kurumda 3 yıl çalışmak diyor .bu durumda kurumdaki hizmetli şoför hepsi guy olacak .kesin örnek vereyim x vergi dairesi .5 hizmetli var burada .3 güvenlik var 1 tane şoför var .bu insanlar gelir uzmani olduğu zaman hiç biri bu meslekleri yapmak istemeyecek .Yani gelir uzmani sofor olmayacak .senin oturacagin yere o oturacak . ki bu hizmetlilerin felan sayısı vhki lerden daha çok
Bir saniye bu doğrumu ?
3 yıl hizmet etmiş olmak yeterli? Şoför, güvenlik vb.
Şaka mı? Sadece vhki'ler olsa eyvallah da, bunun ciddi olmadığını söylesin birisi. Bende buraya girebilmek için teoriler, eğriler, mevzuatlar çalışacağım. Abi gözünüzü seveyim ya, bunun böyle olmadığını birisi çıksın ve söylesin. Allah aşkına! -
Arkadaşlar , burada hepimiz yıkılmış vaziyetteyiz . İsyan ediyoruz , bu uygulamaya karşıyız bu durumu etkinliklere de yansıtmak gerekir . Twitter etkinliğini düzenleyen arkadaşlar kimler bilmiyorum ama organize olup bunu orada daha yüksek sesle dile getirmemiz , hakkımız olanı almamız gerekiyor.
-
Sinirden uyuyamadım nasıl yaparlar hala aklım almiyo o kadar emekler boşa mı gitti yani bizler ilan beklerken nasıl bir hak yemek bu Allahım emeklerimizin karşılığı nı mübarek günde versin inşallah
-
Aşırı huzursuz uyandım ders çalışmak için kendimi motive edici bir cümle arıyorum bulamıyorum
-
3 yıldır girmeye uğraştığım, 2 kere mülakatından elendiğim kurum, ben yine eleneyim de hiçbir emek vermeyen insanlar girmesin o kuruma yazık ..
-
@atanamayan daha düne kadar calısıyordum. Fakat vazgectım calısmıcam. Hanı vmy mhuy geliyordu hanı guy gelebilirdi bı planlama vardı? Ya zaten kalmıs kpss ye kac gun şunun şurasında. 10 ay olmus maliyeden ılan yok. Kurum ıcınden aldılar ıste. Alın size ilan. Daha kötü ne olabılır dıyorum her seferinde yemın ederım daha kötüye gidiyoruz. Calısmıyorum ders falan. Kurum ıcındekılere versinler bütün vmy mhuy guy kadrolarını.
-
Gk gy ile girenler direkt uzmanlık için Sınava gireceklermiş, 5 yılda 2 kere olacakmış. Yahu bari uzman yardımcısı yapında yeterlilik görsünler. Bizleri ne kadar sömürdünüz ya Allah aşkına
Haram olsun hakkımız -
-
Neyse yakınmak yerine çözüm odaklı olun biraz. Murat hoca paylaşmış bence art arda 5 gün tt olmak daha mantıklı. Ama mümkünse twetter kullanmayanlar da etkinlik için bir hesap açsın gördünüz bu olay 3-5 kişinin çabasıyla olmuyor. Ne olduysa bazılarının bencilliği yüzünden oldu zaten.
-
@aknc bu pesi sıra yapılmalı bence, oyumuzu verdik.
Ancak, bayramdan sonraki ilk hafta yapılmalı zaman olarak. -
@lion hocam yine maliye lisesi vasıflıymış (!).Adam ilkokul mezunu olarak girmiiş
-
@strtmn hangi hafta hangi gün düşünmedimyeter ki yapılsın ben her türlü varım