2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@refik-soydam Hocam
Şimdi nolucak -
Arkadaşlar bakın iyi niyetle tekrar yazıyorum.. Aranızda durumu provoke etmeye calısan cok kişi var.. Bu düz memur aynı serviste guyla yan yana masalarda aynı işi yapıyor. Bu adamların sadece unvanı değişecek.. Dışardan memur takviyesi yapılmayacak. Bu durumda nasıl guy alımı bitti dersiniz. Oturun ders calısın lütfen..
-
@adam-keeynes yok hocam önemli değil .herks gergin zaten.yani bunları gördükçe inanın üzülüyorum .
-
@atanamayan hocam bi binaya 20 guy lazımsa mesela 20side memurlardan gelirse düz memurluk boşta kalacak yani. Düz mantık yapınca böyle. Sonuçta kaç kişi alınacağı tarihi belli değil
-
@ekeblad Guy a özel üretimse demek
-
@ekeblad hiç konuşulmuyor mu hocam dışarıdan alım yakın zamanda belki bilgi sahibisindir sende?
-
Kurum icinden alimin bence tek mantigi. Yeni uzman alip 4500 tl verecegime duz memura 300-500 daha maasina eklerim isimi gordururumdur. Baska bir mantigi yok bunun.
-
@atanamayan inşallah hocam dediğiniz gibi olur
-
@adam-keeynes hocam düz memur alınmıyor kuruma. Bu noktayı kaçırıyorsunuz
-
@duygusuz-adam yani kurumun içinden bir guy olarak durumu anlatmaya calısıorm herkes duygusal anlamıyor beni.
-
@atanamayan hocam kurum içinden atanacakların pozisyonları uzman değil sonuçta
atama ile uzman olacak ondan bahsediyorum yani. Tabi inşallah dediğibiz gibi olur hocam -
@atanamayan hocam sen şunu es geçiyorsun .sadece yan masada oturana vermiyor .keşke öyle yapsa .en azından ikisinin durumu eşitlenir.Ne diyor ?Kurumda 3 yıl çalışmak diyor .bu durumda kurumdaki hizmetli şoför hepsi guy olacak .kesin örnek vereyim x vergi dairesi .5 hizmetli var burada .3 güvenlik var 1 tane şoför var .bu insanlar gelir uzmani olduğu zaman hiç biri bu meslekleri yapmak istemeyecek .Yani gelir uzmani sofor olmayacak .senin oturacagin yere o oturacak . ki bu hizmetlilerin felan sayısı vhki lerden daha çok
-
@atanamayan, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@duygusuz-adam yani kurumun içinden bir guy olarak durumu anlatmaya calısıorm herkes duygusal anlamıyor beni.
Hocam korkuyoruz alımlar azalır diye tek duygusal konu o
-
@adam-keeynes hocam uzman değil ama memur olarak uzmanın işini yapıyor. Benimle yan masada calısan adam uzman olcak. Ama aynı işi yapıyor olcak. Sadece unvanı değişecek.. Bos olan koltuk dolmuyacakki.. Lütfen kurum ıcını bilen kişilerin goruslerını dıkkate alın. Yoksa ders clısamazsnz..
-
Halen bazi arkadaslar tufrul kocer ne yamzis diye merak ediyor!!Tugrul kocer denen herifi takip etmeye devam edin arkdaslar , duygularınızı sömürmesine izin verin , nazik kivirmalarini normal bir şey mis gibi görmeye de devam edin..!!her kalıbın adamlari destek olmazlar kostek olurlar anca su nereye akarsa oraya giderler..bunuda buraya bizden sonra gelecek nesilleri için yaziyorum akıllarında bulunsun,saygilar
-
@atanamayan inşallah hocam inşallah sadece biz büyütüyoruzdur
-
@adam-keeynes ben buraya yazdım hocam .kurumda guy olanlar son gün kpss sine başvurdu .dguy alacak diye .Bana da tuhaf geldi ve yazdım .burda dalga geçtiler .tabi tabi içerden uzmanlık da açılacak diye !
belki de onlara içerden dguy alinacak dedı bilemiyorum . -
@ekeblad ben sana söyleyeyim o zmn istanbulda bi komplekste 4 5 vergi dairesi var topu topu dediğin gibi 5 kişi var. Tüm Türkiyede atıorm 200 kişi olsun bu sekılde. 200 kişi mi önünüzü tıkıcak.
-
Bahsi geçen kurun maliye. Daha önce kurum içi uzman alımı gerçekleştirdiğinde sonraki yıllarda ne kadar sınav ile alım oldu ise benzeri yine olur. Kimse bu işte saf duyguya kapılmasın. Cenaze namazı bilen öne geçsin kılalım defin işlemlerini edelim.
Sayının ne kadar olacağını görünce de bir dahaki alımın ne zaman olacağı konusunu sorgularız. Herhangi bir planın yapılmıyor olmasını daha önceden de paylaşmıştım. Lakin bu kadar ileriye gidileceğini düşünemedim. Bu adım mevcut yağı ile kurumun uzun süre gideceğine önemli bir delildir... tansiyon çillerin 90 kardaki kararı ve Yen'i kapıda varlığını göstermesi, birilerinin benzer düşüncelere vardığının net delilini de ortaya koymuştur. Bir ve tek olmadıkça, daha kötüsü de olacak. Bu sadece bir başlangıç, geçmiş olsun...hayırlı kandiller -
@atanamayan tek bir vergi dairesinde 5 kişi var .Ankarada 20 tane vd olsa 100 ediyor .İstanbulda kompleks halimde ama orda bi komplekste 5 kişi çalışmıyor .Daha çok çalışıyor .Her ilde 50 kisi olsa ki çok rahat vardır .81 le çarp 4000 kişi eder .Bi de buna vhki leri ekle .bakalım kaç yapıyor