2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ekeblad hocam inanmayın söylediklerime üzüntüden ders çalışmayı bırakın o zaman..Anlaşılmıyorum çünkü..
-
@atanamayan hocam bence sizin söyledikleriniz en doğru olanı. Bize düşen etkinliklere devam etmek. Burada ahh vahh etmek yerine
-
@atanamayan hocam ben kurumda calisiyorum yapıyı biliyorum .keşke sizin dediğiniz gibi olsa az sayıda olsalar .ama maalesef oyle değil .neden çalışmayı bırakmalı insan .tek kurum maliye mi ??
-
@aknc ders çalışmaya devam eden kazanır kardeşm.. Kesınlıkle vazgcmeyin..
-
Etkinliğe devam arkadaşlar
-
@ekeblad hayır şu anlamda söyledim.. Yani bu hava atanmaya calısan arkadasları uzuntuye sevk ediyor. Çalısma arzularını kırıyor.
-
Yılmak yok
-
Arkadaşlar sonuç olaRak herkesin hemfikir olduğu konu belli artık tek vücut olalım. Zaman kaybetmeyelim . Hemen yarın Twitter de direkt guy için bi tag alıp gündem olalım.
-
@ekeblad birde istanbul gib teşkilatının yarısı demek. İstanbulda b komplekste mesala 5 kişi çıkıyorsa geri kalan 80 ilde her il ıcın 50şer kişi cok cok yüksek rakam.
-
Biz de sınav öncesi ilan müjdesi istiyoruz diye bastıralım.
Bakan bey bugün iki haberi de müjde olarak verdi . -
Kurumda kim var kim yok arayanlar hazine ve maliye bakanlığı personel genel müdürlüğü 2018 faaliyet raporuna baksın, orada 4 yıllık geriye doğru n var ne yok yazıyor
-
@gmzankr066 aynen sesimizi daha gür çıkarmanın vakti geldi de geçiyor bile
-
tanıyın adamınızı arkadaşlar. tepki gösteren hesapları afişe edip hemen haşhaşi yok fetö diye itham etmeye başladı.iibf dostu tk
-
Gelir uzman yardimciliginin alimi falan durmayacaktir. Mutlaka en kisa zamanda ilan verilir merak etmeyin. Asil olay Kurum ici sinavla Gelir uzmanligi mesleginin itibarsizlastirilmasi. Artik Maliyeye hic Kpss B grubu alim yapilmayacak. Ki zaten uzun zamandir boyle bir alim da yok. Yani Maliyenin en alt unvani memur yerine A grubu Gelir Uzmani olacak.
-
@dnztrkn Hocam en kısa zamandan kastınız nedir zaten yaklaşık bir yıldır bekliyoruz ?
-
Kurum ici!!! Mubasirler hakim zabit katipleri savci saglik memurlari pratisyen doktor hemsireler cerrah olsun. Ne var kardesim hemsirede ameliyata girmiyor mu giriyor o da kesip bicer ogrenmistir. Beyin bedava!!!
-
@gmzankr066 net bir simdilik bi sey soylemek mumkun degil cunku daha yeni bi alim yapildi. GIB sayfasinda daha 17 mayista sonuclanmis alim var. Ama bu sene ilansiz kalmaz diye dusunuyorum
-
@lion, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Kurum ici!!! Mubasirler hakim zabit katipleri savci saglik memurlari pratisyen doktor hemsireler cerrah olsun. Ne var kardesim hemsirede ameliyata girmiyor mu giriyor o da kesip bicer ogrenmistir. Beyin bedava!!!
ama ben size 1628764817648961 tane iyilik yapmış her fırsatta da abarta abarta başınıza kakmış hocanız üstadı azamınız abiniz amcanız dayınız imeceniz olarak haketmiyor muyum ? !!!
-
@godot tamam tugrul reise mahsus onu uzman yapsinlar gerisini ellemesinler:))
-
Yahu hala kurum içi uzmanlık gelecek olan guy'u etkiler mi vs tartışılıyor.
Etkilesin etkilemesin ne farkeder kardeşim Türkçe mat çalışarak memur olan adam senin yıllarını vererek okuduğun fakültedeki dersleri almadan ya da A grubu kadrolar için yapılan sınava girmeden senin gibi o da yükselecek. Belki bugün bunu önemsemeyebilirsin ama guy olduktan sonra kurum içinde senin işin zorlaşacak.Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın demeye devam eden iibf zihniyeti bakalım daha ne tür hakları elinden alındıkça susacak. Guy için etkinlik yapalım ama buna da sessiz kalmayalım artık yeter. Forumda 50-100 kişi mücadele edelim diyor aynı şekilde twitrda da belki aynı kişiler sessiz kalmıyo ama geri kalan binlerce kişi nerde niye sessiz kalıyo herşeye? Sınavdan yüksek almak her sorunu çözüyosa kapatın telefonları kütüphanelere doluşalım kendi kendimize adalet dağıtırız.