2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@strtmn geçen gün parasız girdik gündeme bugün de gireceğiz güzel gidiyor. Yalnız şu var 3000 kişilik guy istiyorz ya şuan etkinliğe katılan 3000 kişi yok
-
@aknc Arttırıyorum; Son 1 ayda yapılan etkinliklerde botları saymazsak katılan kişi sayısı zar zor 3000'i bulur. Hep etkinliklerde aynı tayfa takılıyor, çabalıyor ne yazık ki.
-
@baelish ben bugün son kez katılıyorum geçmiş olsun artık o güvendikleri tayfa da olmayacak kolay gelsin.
-
bence pes etmemeliyiz arkadaşlar. Tamam bende kabul ediyorum sürekli aynı insanlar çaba harcıyo ama sonuçta ilanı getirtebilirsek bu bizim de hayatımızı değiştirecek.
-
Aynen bende. ilan için çırpınan 100 kişiyi geçmez hep aynı insanlar umarım kazanırlar ama artık bende pes diyorum kimse kusura bakmasın artık ya hep ya hiç. Sen son tekrarları yap zeki kardeşim ilan olmadıktan sonra bakalım ne yapacaksın o puanla
-
@aknc, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
z katılıyorum geçmiş olsun artık o güvendikleri tayfa da olmayacak kolay
Aynı şekilde bende. Yine etkinlik olursa bi 10 20 tweet atarım ama öncekiler gibi 100-200 üzeri atmak için çabalayamam. Sınava da az kaldı, gelirse gelir artık ne diyelim.
-
Bende gidiyom. Paretoya gelirim ara ara işte, hal hatır o da vallahi, nasıl bir dönem anlamak zor.
-
Bende artık tek bir twet bile asla atmam
-
Hiç bir yere gidemessiniz arkadaşlar evet etkinlikte olan belli başlı kişileriz ama bizde pes edersek umudumuz tamamen biter..bizler hem ders çalışarak hemde etkinliklere katılarak emek veriyoruz Allah görüyor ve eminim ki o ilan geldiğinde atandık diye sevinen kişilerin başında olcaksınz..o yüzden pes etmek yok umudumuz kalmasa bile..
-
@mervenil herşeye tahammül ederim hocam ama bencilliğe tahammül edemiyorum. Saat başı atılan tweet sayıları o kadar komikti ki. Biz böyle düşündüysek görenler ne düşündü acaba. Çok normal tepkisiz kalmaları. Yoldaş olduğumuz insanlar bizi anlamıyorsa görmüyorsa daha tepedekilerin bizi anlamasını beklemekte boş.
-
Murad'ın gözünde yaş var,
Yazık ettin gençliğine ... -
Şu an kendimi yaş sopayla dayak yemiş gibi hissediyorum öyle yorgunum ki...
Günlerdir ders çalışmadım,tweet attım!
Gerçekten çalışmadım çünkü 1 an bile ordan ayrılmadım.
Bugün de yine elimden gelenin en iyisini yaptım ama gerçekten kendimi kötü hissediyorum ...
Başkaları için çalışan bi avare gibi. Evet ben kendi geleceğim için uğraşıyorum aslında ama yoruldum..
Kaç gün oldu sayamadım gerçekten yoruldum
Bundan sonra benden de pes.
Etkinlik oldukça yine duramam yazarım ama bi daha böyle canla başla yapamam.
Kırıldım ve usandım ... -
@gmzankr066 bende yoruldum.. Kac gundur etkınlık var zaten görmemeleri imkansızda yetkililerin. Bugun gündeme giremedik. Parmaklarım acıdı artık twıt atmaktan. Bugun y bır ogretmen bana dedı kı siz birlik olamıyorsunuz. Hakikaten oyle. Hep aynı yüzler twıt atanlar. İşi gücü olan atananlar bile twit atıyor. Bızım atama bekleyenler zahmet edip yazmıyor. Bısı demiyorum artık..
-
@tükendikagrubu Hocam aslında çok sert konuşasım var o hiç bi halt etmeyen arkadaşlara ... ama susucam
Şimdi burayı okuyolar biliyorum
Onlara sadece şunu söylemek istiyorum; hani oh oh iyi ya her gün etkinlik yapıyolar ilanı getiridir bunlar dur iyice ders çalışıyım diyodunuz ya 1 yıldır . HAh şimdi o uğraşan tayfayı kaybettiniz ... şimdi o ininize girin ve bekleyin korka korka etkinlik yapılmazsa artık nolucak diye iyice korkun ... hadi bakalım
Pis sinsi bencilsiniz... -
@aknc çok haklısınız hocam söylediğiniz her cümleyede katılıyorum ama o kişilere kızarakta kendi geleceğimizden de yine 1 yıl çalmış olacağız..geneli olumsuz düşünüyor bişey diyemiyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Bende aynı şeyi söylemeye çalıştım. Başkalarına kızıp pes etmek sadece onlara değil bize de zarar verecek. Yoksa bende de bir gram daha ne tahammül var ne de inanç. Ama yinede elimden geldiğince etkinliklere katılmaya çalışıyorum. Ama bende daha ne kadar dayanabilirim allah bilir tabi.
-
Koca bir nesile yazık ettiler hem bizlerim sesini duymayanlar hemde etkinliklerde destek olmayanlar gerçekten artık halimize acıyorum defalarca mülakattan elendim bu 6. Yılım ve bir ilan gelirse son şansım olucaktı ama olmadı 3 tane hesap actım rt yapmakdan defalarca yasak yedim günlerdir face de orda burda herkes yazdı ama sallayan olmadı seneye iç bel kişiyle kadro isterken görürüz onları da 80 puanlarıyla şehir tutturamadıklarında seslenicem hepsine
-
Beyler etkinliklere destek vermiş biri olarak : kurum dilediği zaman alım yapıp dilediği zaman sonuçları açıklayacak. 50 tane gazete ilanı versekte her gün gündem olsakta ne yazık ki böyle. Bunlar defalarca yapıldı sonuç değişmiyor
-
@adam-keeynes Emin misin sonucun değişmediğine arkadaşım adamlar sosyal medyayla mülakatı kaldırıyor! Sosyal medyanın gücü ortada iibf nin bunu bir türlü idrak edemeyişide ortada . Geçen yıl o gazete ilanı ve etkinlik olmasaydı biraz zor gelirdi o ilan.
-
@müşrif hocam bakanlıklarda uzmanlıklarla alakalı alımlar önceden belirlenir bildiğin üzere kimse kafasından sayı uydurarak kamuya memur alamaz. Senin guy dediğin olayın zaten alımı yapılacak çünkü ona kadro ayrıldı. Dediklerine katılıyorum ancak maliye bakanlığı için geçerli olmadığı kanısındayım. Geçen sene gelen ilanlar ise seçime yönelik ilanlardı. Bu şekilde yapılan olaylarla(gazete ilanı ve gündem olmak gibi) guylar 10 ay bekledi. Şimdi ne diyeceğiz peki ilan vermesek yada gündem olmasak guy ve dguy sonuçları 2 yıl sonramı açıklanacaktı? Anlatmak istediğim maliyede herşey çok ağır ilerliyor biz yapmamız gerekeni zaten yaptık olay bitti, kpss sonrası 80 altı için zor olacak