2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Hiç olmadı eylülde 10.000 polis alınacak. Gireceğiz polis olacağız olmadı yapacak bir şey yok
-
@adam-keeynes silah veriyorlar ana git savaş diyorlar başka yol yok gibi
-
@tikq ya hocam o kadar sıkıntı yapıyoruz vallahi ileride kanser falan olur muyum diye düşünüyorum bazen. Sabahtan gecenin kaçlarına kadar beyin hep bu muhabbetlere meşgul oluyor. Eni boyu nedir yani kardeşim bu kpss A memurluğu. Hiç olmadı herkes polis olsun kendimize yazık vallahi
-
@adam-keeynes haklısın kardeşim. bari komiserleri kpss a dan alsalardı en azından utanmadan girerdik yani beni külliyeye çağırsalar şu işi 10 dk da çözerim her akşam düşünmekten artık
-
@adam-keeynes Bende senin gibiyim yalnız değilsin. Her gün sabah kalkıyorum ilk buraya bakıyorum gün boyu 20 30 defa giriyorumdur belki bir umut biri bir sey paylaşır diye. Ama bu hal hiç iyi bir hal değil
-
@urfaspor63 bende öyle düşünüyorum
-
Arkadaşlar konuyla alakalı değil ama daha önce başka basliklardada yazdım kimse cevap yazmadı Tvs de beyanname verme son günleri ödeme günüyle aynı mi oldu genelinde böyle birşey olduğunu duydum lütfen yardımcı olun.
-
@frank internette var face gruplarında sa paylaşıldı gib in sayfasında sa mevcut
-
Arkadaşlar yeni kullanmaya başladım umarım doğru yere yazıyorumdur bu hafta cok yuklenmemiz gerekir diye dusunuyorum. Twitter da acip sizlerle etkinliklere katilacagim. Twitter tag de Cumhurbaskanimizin isminin gecmesi gerekiyor artik bence, magduriyetimize bizzat sahit olmali, belki iletilmiyoe olabilir. Ikincisi de Cimer e hepimizin ayri ayri yuzlerce istek yazmamiz gerekiyor... Ben daha once de yazmistim fakat tek basina ise yaramiyor.
-
Gecen yil adalet bakanliginin kampanya tadinda bir günde ardarda gelen 3 ilanindan sonra maliye bakanligi ilanlari gelmisti önce dguy sonra vmy sonra guy gelmisti ne guzel günlerdi insallah yine o güzel günleri görürüz
-
İnternette gördük şimdi maliye bakanı olarak tekrar Naci Ağbal gelebilir deniliyor ama doğru mudur acaba.
-
@grundig en azından Naci seçim öncesi sınav ilanı veriyor diyecem ama yakında seçimde yok.
-
Emin olun kim gelirse halihazırdaknden daha iyi olur
-
@sahnr aynen kapıcı bile gelse iyi bakanlık yapar.
-
@sahnr Hep böyle dedik hep gelen gideni arattı
-
@paretowilfredo üstad tıkandık iyice bir yol göster ne yapalım? Kötüde olsa bir haber yok mu ona da razıyım artık
-
@adam-keeynes, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Hiç olmadı eylülde 10.000 polis alınacak. Gireceğiz polis olacağız olmadı yapacak bir şey yok
Şu aşamada yapılacak en doğru şeymiş gibi geliyor. Böylelikle de kıymetli liyakat sahibi arkadaşlarımız yüksek puanlarıyla gelen ilanlara rahat rahat başvurup istedikleri kurumdan bir başkasına geçebilirler.
-
Bu kadar olumsuzluk içinde olumlu haberler bekleyenleri tebrık ediyorum gercekten. O umudu bıze de versinler.. Daha kötü ne olabılır dıyorum bazen kendı kendıme. Bakalım daha neler görücez.
-
@tükendikagrubu Hocam 4 yıl önce Fenerbahçe Nani'li Van Persie'li efsane kadroyla şampıyon olamayınca "Daha kötü ne olabilir ki?" demiştim. Ve o sezondan itibaren hep daha da kötü oldu. Geçen yıl bile artık daha kötüsü olmaz diyordum, takım küme düşüyordu az kalsın. O yüzden "Daha kötü ne olabilir?" demiyorum artık Her an her şey olabilir, herkes kendine dikkat etsin
-
@underw, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@adam-keeynes, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Şu aşamada yapılacak en doğru şeymiş gibi geliyor. Böylelikle de kıymetli liyakat sahibi arkadaşlarımız yüksek puanlarıyla gelen ilanlara rahat rahat başvurup istedikleri kurumdan bir başkasına geçebilirler.
Merak ettiğim birşey var polis oldukdan sonra istifa veya kurumlar arası geçiş oluyor mu ?
Eğer öyle bir kolaylık varsa hiç beklemeyelim , çilekeş olduk.