2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@pepe35 o mu bizimle eyneniy siz mi eyneniysinizzaten hepimiz gerginiz bence saçmalamak yerine susmanız çok daha iyi olacakbi bitmediniz gitti be!
-
@aknc Muhatabım değilsin boş yapma işine bak.
-
@pepe35 boş yapan biri varsa o da sensin
-
@aknc Ruhsal problemlerinle ilgilenmiyorum boş küme, hadi git ülkeyi kurtar şimdi
-
@pepe35 hocam ben 3. İhtimale pek ihtimal vermiyorum ️
-
@pepe35 aklın yolu birdir. Herkesin gördüğünü göremeyen sen benim aklıma mı laf ediyorsun şimdi de
-
@gmzankr066 Teşekkürler espiri anlayışınız için
-
@paretowilfredo üstad buralardan çok uzaksın uzun zamandır. sınava bu kadar az kalmışken bir kaç iyi yada kötü haberini bekliyoruz belirsizliklerin gitmesi adına
-
Ne mektup geliyor
Ne haber senden
Söyle de duyayım
Bıktım mı benden -
Herhangi bir yeni gelişme yok dostlar. Bakanlığın önünde şu an iki temel gündem var. Muhtemel Kabine değişikliği ve atılmaya başlanan yapılanma adımları.Bunların ardından da planlanan alımlar gelecektir. Şahsi düşüncem öncelikli adımın GUY olmayacağı yönünde. Ama bunun değişmesi için de çaba harcamak gerek. Bu yönden etkinliklere devam etmek gerek. Yeni gelişme işitirsem biliyorsunuz ki paylaşırım. Olumsuz haberleri de sürekli tekrar etmeye gerek görmüyorum. Çünkü bu sadece motivasyon düşürmeye sebep oluyor. Bakalım, yeni şeyler duyarsak netleştirdiğimiz ölçüde aktarırız dostlar.
-
6 da benden gitti akşam oluyorsa akşam da birinden daha yollicam
-
@paretowilfredo peki üstad sana sorayım ben yeni guy ilanı için 2020 yılını işittim çoğu kişiden böyle bir bilgi mevcut mu sende?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
motivasyon düşürmeye sebep oluyor. B
Üstat işin açığı Mayıs'tan beri(Önceki guy mülakatlarının sonuçlarının uzamasından beri) ilanın gelmeyeceğini bildiğinizi hissediyorum. Yazdıklarınızda bunu üstü kapalı vurguluyordunuz(hem de enerjiniz düşüktü) ama bizler ders çalışalım diye bunu üstü kapalı dile getiriyordunuz. Bu konuda yanılıyor muyum ?
-
Neden ve nasıl beklediğimi anlamadın ya şu ömrümde, anlarsın artık otopsimde. 2020 mi? E,hadi o zaman gidelim. Neyi bekliyoruz.
-
Böyle bişey olamaz ya gerçekten yeter artık. Neden yaptılar bunu bize ya
-
Geçen yıl hazırlandık, bu yıl ilan bekledik, 2020 yi de bekleyelim etti mi minimum 3 yıl ... Sonra ilan gelsin birazımız il tercihinde kaybetsin , birazımız mülakatta elensin.. arkasından bi 4 yıl daha ...
Bu neymiş ya geçen zamana bak aklım almıyo. -
@gmzankr066 sistem degisikligi iibf haric butun kesime yaradi. Herkes birsekilde nasiplendi. Maliye bakanliginda taslar bir turlu yerine oturamadi. Otorite bir turlu saglanamadi. Bakanliklar icerisindeki en belirgin burokratik oligarside maliye mevcut. Her telden caliyor herkes. Birde ustune hazine ile birlesme olunca isler arapsacina dondu iyice. Ekonominin gidisatindanda direkt sorumlu bakanlik oldugu icin iyice bir telas panik havasi mevcut. Bu karmasada iibfnin umudu olan bakanlik iibf ye iyice sirtini dondu. Bakin diger bakanliklara carklar guzel guzel donuyor. Personel alimlarinda bir sikinti yok. Birtek maliyede kimin eli kimin cebinde belli degil.
-
O zaman ne yapsak boş öyle mi?kim verecek bunca emeğimizin alın terimizin geçen yıllarımızın hesabını..yemin ederim içim yanıyor yaa ömrümüz gitti ömrümüz..
-
@adam-keeynes Dostum 2019 ya da 2020 diyemez kimse şu anda. Çünkü net bir takvim çıkarılmış değil henüz. Bu nedenle bastırmanın ihtimal doğuracağını söylüyorum.
@bealish Kısmen doğru dostum. Şöyle ki; ben yetişmesini çok olası görmüyorum. Bunun sebebi de mevcut atama sürecinin bugünlere kadar sarkmış olması. Şayet o alım sarkmasaydı bu ilanın yetişmemesi için bir sebep yoktu ancak şu an gerçekten zorlaştı. O günden beri bunu dile getirmemin sebebi de budur. Ama çok beklenmeyen ilanların ani kararlarla geldiğini gördüm seneler içinde. Bunun en somut örneği de son 1000 kişilik alımdır. Planın dışında ani bir karar ile çıkıldı ilana. Bu nedenle yine olabilir ihtimalini de saklı tutuyorum.
-
Maliye bakanı da değişti işler arapsaçına döndü DPT De kapanacak be oluyor ülkeye