2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@tripaxxxx
Bu yakarış sadece düşük puanlıların yakarışıymış gibi bir algıyı kendiniz kurdunuz kendiniz oynamaktasınız. Buradaki mücadelenin temelinde "herhangi bir puan aralığında ilansız kalma" ve bunun paralelinde de en çok alım yapılması muhtemel olan GUY ilanı talebi var.
Yani 92 alan bir aday da bu yakarışa ortakçı olmuş olabilir şuanda.
Sizin işinize gelen ve ısrarla üzerinde durduğunuz mesele "düşük puanlılar kendileri için uğraşıyorlar, hak eden kimse o girsin" hayır, meselemiz bu değil.
Hem kim bilebilir ki 2019 kpss'nin zor olmayacağını. Zor olsa puanlar düşer, puanlar düşerse olası 2018+2019 yarışında 2018'liler avantajlı olur.
Rica ediyorum tam idrakına varalım vakaların. -
@tripaxxxx Laflara bak sen burda yazarak neden zaman kaybediyosun hemen git dersini calis 1-2 puan eksik alirsin kpss den 5-10 kisilik ilanlari falan ucundan kacirirsin aman potansiyelini 75-80 puanlik insanlar yüzünden eksiltme hadi bakayim kolay gelsin hadiii
-
@adamslani06 Aynen öyle hocam ve tecrübeli arkadaslar bu yil sinavin zor olacagini adlari gibi biliyorlar gecen seneki sinava bakip yorum yapanlar cok yanilir
-
Arkadaslar uzatmaya gerek yok. Herkes isine geldiği gibi konusur. Bencillik yapiyosun diyenlerin bencillik yaptigini goruyoruz. Herseyin hayirlisi olsun. Insallah kpss oncesi gelir, gelmezse de 2018 liler uzulmesin. 2 3 yillik çalışmalarıyla kurum ve kpss de farkini koyabilir. Herkes hakettigi yere gelir insallah. Konuyu kapatalim burada. Onumuze bakmak daha faydali olacaktir.
-
@adamslani06 Hocam evet zor olabilir ben daha düşük alabilirim, oturur daha iyisini yapmaya çalışırım. Neden daha iyisini yapmak yerine kolay olan seçiliyor? Neden insanlar 85 almak yerine 85 alan başvurmasın puan 75 e düşsün ben gireyim diyor? 85 alan bencillikle suçlanıyor bu size doğru geliyor mu? Hepimiz biliyoruz ki 85 almak kolay değil ve alan adam 75 alandan çok ama çok daha fazla emek vermiş oluyor.
-
-
@tripaxxxx bu sene 70 alan adam eskişehire guy oldu keşke 75 lik adam geçse önüme hey yavrum hey
-
@RagnarNurkse Evet bir yandanda idare çalışıyorum. Sizede tavsiye ederim, zira yüksek alırsanız kimseye muhtaç olmazsınız.
-
@tripaxxxx burda kimse kimseye muhtaç değil 2013 den beri bu işin içindeyim alım olmayan tek yıl bu oldu kpss a grubu süreci belirsiz falan değildi bu sadece bu sene böyle oldu ayrıca sizin kpss a dediğiniz sadece guy ztn diğerlerinden burda kimse bahsetmiyor mhuy gelsin vmy gelsin demiyor eğerki 85 ve üzeri alacak kapastiye sahip biri ztn bi zahmet guy olmasın gitsin vmy olsun ne biliyim sayıştaya falan girsin guy ne ki o yüzden ve şunu da unutma bir yıl sonra yada mülakatlardan defalarca elendğinde 85+ almanın sana hiçbir faydası olmadıgını anlayacaksın yinede Allah göstermesin
-
@tripaxxxx, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@RagnarNurkse Evet bir yandanda idare çalışıyorum. Sizede tavsiye ederim, zira yüksek alırsanız kimseye muhtaç olmazsınız.
Burda tartışmaya girdiğin bir çok kişinin puanı var. Senin var mı? Daha 2019 sınavına girmemissin burda puanlilarla tartışıyorsun. Sen hele bi puanını al sonra yarışmaya dahil ol.
-
@tripaxxxx Kac alayim mesela kimseye muhtac olmamak icin anlatsana biraz ? Sen kpss ye giriyosun puan aliyosun hemen kurum sinavi geliyo onada giriyosun ve cok iyisin onuda geciyosun hemen acikliyolar mülakati giriyosun zaten liyakat üst düzeyde seni hemen atiyolar 2019 bitmeden masanin basinda isini eline almis olarak düsünebilirsin.AMA BÖYLE Bİ DÜNYA YOK.Sen olayi anlamiyosun burda beraber sevinip üzülen insanlarin arasinda da yerin yok git kösede dersini calis kimin kac puani oldugunu bilmedende ziplama.Hadi eyvallah Allah hakkimizda hayirlisini versin
-
@Muhalba Merhaba, ben yarışmaya bir sene hazırlanarak dahil olacağım. İki senedir hazırlananalar benden düşük alırsa suç benim mi? Sistemin mi? Gelmeyen ilanın mı? Ben seneye hazırlandığımda bir sene hazırlananlardan neden çekineyim ki?
-
@tripaxxxx
Güzel kardeşim muhtemelen benden küçüksün ondan böyle söylüyorum ısrarla konuyu puan yarışı minvalinde değerlendirmektesin, hata yapıyorsun okumadın mı son etnrymi? MESELE PUAN DEĞİL, MESELE BELLİ BİR YILIN KPSS'siyle GİRİLEBİLECEK, BÜYÜK ALIM YAPAN İLANIN/İLANLARIN GELMEMESİ...
Suç senin değil suç bu süreçlerden geçip, kamuya girip, elini taşın altına koymayan, sistemin aksaklıklarını anlatmayan mezunlarımızın. (ilgilenenleri elbette hariç tutuyorum) -
Acaba ilan 2019 KPSS öncesi gelsin diye çırpınanların düşük puanlılar olduğu konusunda bi algı mı var yani nasıl mesele bir yıldır gelmeyen ilan değilde puanmış gibi görülebiliyor ki kime göre neye göre düşük sanırım halen KPSS den 80+ alınca olayın bittiğini düşünenler var
-
Nedense 2019 kpss ye gireceklerin şimdiye kadar hiç sesi çıkmıyordu nolduysa burda ilanın geleceği yönünde bir hareketlenme oldu bunlar ortaya çıkmaya başladı. Ben 2018 kpss ilk kez çalışıyordum ve tek odak noktam kpssydi yok ilan kpssden sonra gelsinmiş filan öyle şeyler umurumda olmadı çünkü daha sınava girmeden nasıl yapacağımı bilmeden ilan kovalamanin çok saçma olduğunu düşünüyordum ki çok saçma zaten
-
@tripaxxxx, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Muhalba Merhaba, ben yarışmaya bir sene hazırlanarak dahil olacağım. İki senedir hazırlananalar benden düşük alırsa suç benim mi? Sistemin mi? Gelmeyen ilanın mı? Ben seneye hazırlandığımda bir sene hazırlananlardan neden çekineyim ki?
Benden düşük alırsa diyorsun bak hala? Dostum puan al önce öyle tartışmaya gir. Ben burda 90 alacağım diye havalanip 70i geçemeyen kaç kişi gördüm. Uzun lafın kısası sen puanini alırsın dediğin gibi ve sınavları bekler girersin. Burda kimseyle tartışmaya girmene gerek yok.
-
@RagnarNurkse Ben gelmeyen ilanlara, az açılan kadrolara, uzayan süreçlere itirazım yok demedim. Bunları bilerek girdim, hazırlandım. Adalet istiyoruz değil mi? Liyakat istiyoruz? Tüm bunları istiyoruz ama daha iyisini yapmaya çalışmıyoruz. 1500 kişilik alımın sınavına giremediğimiz için herkesi suçluyoruz ama kendimizi suçlamıyoruz. 3000 açılsın bende gireyim istiyoruz ve kendimizi düşünmemizin altına herkes girsin hep beraber kardeşçe girelim argümanını yerleştiriyoruz. Doğru mu sizce? 90 puanla atanamayan insanın sitem hakkı var. Peki 75 puanla atanamayıp ben daha iyisini yapayım demeyen ve kendi dışında herkese suç atan insanın siteme hakkı var mı?
-
Umarım ilan hemen gelir 2019 sınavına giren arkadaşlarda 2020 temmuz ayında yeaaa 2020 sınavı sonrası gelsin ne olacak hak eden ordada hak eder derler eminim bak derler
-
Ben de geçen yıl hazırlandım ama hiç hin düşünmedim sadece arkadaşımın ve diğerlerinin emekleri heba olmasın 2017 ilanı gelsin kurtulsunlar yığılma olmasın diye dua ettim etkinliklere katıldım.Bana faydası sıfırdı ama birsürü insanın yüzü güldü bu da bana yetti.Bir senedir ilan bekliyoruz.Yeni hazırlananlardan belki bizlere de dua eden bizim için uğraşanlar olur diye umut ediyorum.Zira aynı yollardan geçecekler öyle hemen atanmak gibi birşey yok ortalama 3yılını veriyorsun.
-
@bsrkcozdmr dostum guy mülakat tarihleri açıklansın diye twit attık adamların işi biran önce hallolsun diye ses çıkardık şimdi atananlardan kaç kişi ilan gelsin diye destek veriyor ? seneye bu zamanlar allah nasip eder de atanırsak böyle düşünenler için destek verecekmisin ? bizim en güzel yaptığım iş birbirimizi yemek