2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Şu illerin içinde keşke Balıkesir’in marmara denizde kıyı ilçeleride olsa
-
@tikq bu haber güncel mi ki ne anlamadım? Güncelse ne kadar güvenilir ?
-
@kartalyürekli 2015’in haberiymiş Hocam
-
@mbguy ️
-
@tikq il sayısına kadar vermiş İnşallah doğrudur
-
@ryan kardeşim hiltonun oradaki sabah gazetesi binasına gitsin arkadasimiz.Orada ebru hanım var.Yardimci olur kendisi.İmkanim olsa oncekinde olduğu gibi gider ayarlarim ama iş ve SGK mülakatı engel şuan icin.
-
@iktisadihatun bende sizin gibi düşünüyorum.
-
Hadi inşallah. Gelirse bayram gibi bişey olur.
-
@pepe35 ben 2019 tayfayım twitter etkinliklerinize destek de verdim ama böyle düşünüyorsanız SGK daki durumu hakediyorsunuz demektir kusura bakmayın bu nasıl bir zihniyet
-
@klckyahilal, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@pepe35 ben 2019 tayfayım twitter etkinliklerinize destek de verdim ama böyle düşünüyorsanız SGK daki durumu hakediyorsunuz demektir kusura bakmayın bu nasıl bir zihniyet
Mesaj geçmişinize baktimda hocam 2018 kpss sonuçları konusunda aynen şunu yazmışsınız.
"gkgy 80 küsür onu cok hatrlamıyorm alandan 104 net bekliyorm"
herkesin puanı kendine. İnşallah vardır. -
@Muhalba Konu kilit
-
2018 'in ciğeri yanmış. Bulaşmayın
-
@erhankestevur sanırım bilgileri var Ebru hanımla ilgili onla görüşecekler hocam teşekkürler
-
@klckyahilal Ben anladım ki bu işleyiş 2-3 kişinin çabasıyla değişmez. Yüksek puan alsam da başvurmayacağım ilanlara gidip başvurmam. Ancak gelgelim guy ilanının gelmesini kpssden önce isterim. 1 yıl beklemişim, kpss sonrasına kalırsa süreç daha uzun olacak, puanlar yükselecek, kurum sınavında rekabet artacak, kpssden 90 puan alan kişiler yerleşip guy mesleğinde kalıcı olmayacak vs vs. Bir çok sebep var. Bencillik diyorsan eyvallah ama gördüğüm kadarıyla herkes bencil oynuyor. Bu guy sınavı için para yolladık, etkinliklere katıldık, cimere yazdık. Hayrına yapmadık bunları herhalde. Sınavın kpssden önce gelmesi için çabaladık. Tamam arkadaşımızın "2019 lular faydalanmasın" lafı biraz yanlış tarafa çekilmeye müsait ama şu psikoloji de ve sistemde puanı yüksek olupta sınava/mülakatlara "kasıtlı" olarak girmeyen kişilerle bir tutulamaz.
-
@klckyahilal aynen katılıyorum size. İlan açıldığında torpillerini de kullanacaklar ise baslayinca isler savsaklanacak vs vs sonra birde ogretmenlere ilan aciliyor saglikcilara ilan aciliyor bize niye acilmiyor diye isyan edilecek hic kendilerini sorgulamayacaklar hep sisteme hep sisteme
-
@paretowilfredo çok iyi özetlemişsin hocam ağzına sağlık
-
@paretowilfredo bu da benim sana ayrılırken hediyem olsun Söz var ki söylenmeye anlaşılsın !!
-
@Muhalba bekledigim gibi olmadı hocam alamadım o puanı evet bende aslanlar gibi tekrar hazırlandım ama bencillik yapmadım bencilce düşünmedim ben sizin gibi 2019lular üşüşcek faydalancak ne demek yani bu sınavlar biz faydalanalım diye yapılıyor o yıl puan alanlar girsin diye değil hakeden bu mesleği yapmaya layık olanlar için ilan açılıyor eğer ilan KPSS den sonra da gelirse BİZ ÜŞÜŞMÜŞ OLMUYORUZ PUANIMIZLA GİRMEYE HAK KAZANMIŞ OLUYORUZ . Bu sene ilan gelmemesinin sebebi sistem , zaten baştan yanlış. Siz yüksek puan aldınız diye beklediniz diye ilanı hakeden sadece siz değilsiniz bizde hak ediyoruz emekse emek zamansa zaman bizde fedakarlık yaptık. Alırsak puanı kimsenin hakkına da girmiş olmayız .
-
Arkadaşlar herkes, hepimiz yeterince gerginiz zaten. Birbirimizin kalbini kırmayalım. Etmeyin bakın Gecenin bu saati genelde ilan saati oluyor malum , e bir de ilan bekleniyor , sayfa bildirimi düşünce elim ayağım titredi .
İşin şakası, bu dönemde her şeyi gırgıra almazsak hem kendimizi hem çevremizi üzeriz. Umarım hepimizin gönlündeki muradı olur. -
Hocam son durumda paramız ne kadar oldu toplandı mı 5000?