2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@klckyahilal, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Muhalba bekledigim gibi olmadı hocam alamadım o puanı evet bende aslanlar gibi tekrar hazırlandım ama bencillik yapmadım bencilce düşünmedim ben sizin gibi 2019lular üşüşcek faydalancak ne demek yani bu sınavlar biz faydalanalım diye yapılıyor o yıl puan alanlar girsin diye değil hakeden bu mesleği yapmaya layık olanlar için ilan açılıyor eğer ilan KPSS den sonra da gelirse BİZ ÜŞÜŞMÜŞ OLMUYORUZ PUANIMIZLA GİRMEYE HAK KAZANMIŞ OLUYORUZ . Bu sene ilan gelmemesinin sebebi sistem , zaten baştan yanlış. Siz yüksek puan aldınız diye beklediniz diye ilanı hakeden sadece siz değilsiniz bizde hak ediyoruz emekse emek zamansa zaman bizde fedakarlık yaptık. Alırsak puanı kimsenin hakkına da girmiş olmayız .
Bencilce düşünmedim ben sizin gibi derken ne demek istediniz hocam. Bencilce düşünecek bir şey mi yazdım ben? Çok fazla gerginsiniz. Benden size tavsiye ortada ilan yokken böyle bir tartışmaya girmeyiniz. Zira 2019 puanıniz da olmayabilir.
-
2019 lular faydalanmasın ıle atanıp olmucak yere basvuru ısgal edenler kusura bakmasın ama aynı zihniyete sahıp arada hıcbır fark bunlar nasıl cumleler hepımız ılan gelsın ıstıyoruz ama bu sekılde olmaz olamalı sen cıkıp 2019 faydalanmasın dersen adam çıkıp puanım var kıme ne basvururum derse vallahı haklı ılla bırbırımızı ezmemız mı lazım ya ılla bırılerının uzerıne mı basmak lazım gerçekten yeter artık su son dönemde ıyıce yoldan çıktık bıraz agızlarımıza ve dusuncelerımıze sahıp cıkalım lutfen arkadaşlar
-
@iktisadihatun 2019 lular atanmasın diye kimsenin derdi yok 1 yıldır ilan bekliyor bunca insan bir sınava girip puan alıp kullanamamak insanın zoruna gidiyor 2018 de ilan açılsın 2019 da da açılsın idrak edemiyorsun heralde
-
@tikq bu ılanın gelmesını ben de cok ıstıyorum hocam elımı acmıs herkes gıbı dua edıyorum her türlü etkınlige katılıyorum ılk yılım degıl 2016 dan berı bırcok sınava gırdım elendıgım pek cok sınav oldu yeni degılım emın olun sız benım dedıklerımı anlamadınız o bellı su ıdrak edmıyorsunuz lafını kullanmadan once az gerı gıdın bı zahmet sayfada 2019 lular gelen ılana konacak cumlesını gorursunuz ben bu cumleye ve bu zihniyete burda bu kadar seyı yazdım bu tarz cumleler kullanmasın dıye kımse kımseyı kırmasın dıye yazdım
-
Son durum nedir ne yapıyoruz nasıl bir yol izliyoruz su durumda paramız ne kadar eksiğimiz var mı
-
@İibf hocam 5000 oldu ama eksik var yada yok diyemiyoruz çünkü bir arkadaş metni götürüp bir pazarlık yapacak
-
@ryan Metin hazır mı. Burada paylaşır mısınız ?
-
Ben 2019 da gireceğim, umarım GUY sınavdan önce gelir sizin için sevinirim. Ancak gelmezse de kendi içimizde yarışırız daha yüksek puanı olanlar kazanır, bunda adil olmayan bir durum yok. Vasatlığın romantizmini yapmak, yapana bir şey kazandırmaz. Sınırda puanları olan arkadaşları anlayabiliyorum ancak yüksek puanlı insanlar sizi düşünmek zorunda değil ki, aynı sınava girdiniz, ve o yüksek puan alarak gerekli gereksiz her yere başvurma hakkını kazandı. Suçu yüksek puanı olan arkadaşlara ya da sınavın zamanına bağlamak yerine yüksek alan arkadaşlar kadar emek verseniz yeterli olacaktır. En azından kendinizi başkasının insafına bırakmamış olursunuz. (Benim içinde geçerli)
-
@tripaxxxx
Filler ve çimenler... Yukarıdakilerin sistemi leş olursa "hak" kavramı da tartışmaya açılır...
Bürokratı kamuya almadan "birini elersen değil, birine katkıda bulunursan insan olursun" eğitimi verilseydi sistem inşası ona göre olurdu. Denirdi ki mesela atandıysan ve tekrar başvuru yapacaksan ya hiç yapama ya da bilimsel gerekçelerle gel...
Ya da 2018'de puan alanlara özgülenmiş hiçbir ilan gelmedi, bu ilan 2019'dan sonra gelse dahi onlara özgü olmalı vs vs...
Laflarım dikkat ettiyseniz size değil sadece sisteme.Kartal yuvasına benzettim halimizi: görece güçlü olan yavru mamanın hepsini yemeye çalışıyor ve zayıf yavru köşeye yitilmeyle yüz yüze hep... Oysa anne kartal paylaşımı sağlasa ne güzel olur değil mi? Yılan, çıyan, fare azalır ama ne bilsin o bir hayvan...
Biz ise insan, üff daha da utandım. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun... -
@tripaxxxx işte bu bakış açısı bencillik özeti. madem öyle kardeşim sen de 1 yıl bekle. niye 2019'da geliyor ki ilan? 2020 kpss sonrası gelsin
-
Evet ilana odaklanalım, hak ve adalet açısından 'bir yıldır' ilk kez yaşadığımız metnin kurgulanmasına dikkat edelim...
-
@tripaxxxx hocam tam bır seyı olduruyoruz sonra yıne bozuluyor 1 senedır ilan gelmedi yapmayın Allah askına cok gergıniz zaten yasatmasın Allah ınanın cok zor basına gelmeden anlamıyor ınsan ayrıca 3 saatlık bır sınav calısma olcer mı bır yıllık koca emegı kpss sonucuna gore yorumlamak yanlıs zaten heyecan faktoru Olabılır dıkkat dagılabılır vs.yanı bu muhabbet cıdden donmesın ya
-
2019 kpss e girenler 2020 temmuza kadar ilan yüzü görmediğini düşünüp empati yaparlarsa bizi anlayacaklardir.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@dzndr Ben bu sınavın herşeyini bilerek girdim, eğer ilan gelmezse bende beklerim. Ben bu sınava hazırlanmaya karar verdiğimde kimse bana ilan garantisi vermedi.
-
Arkadaşlar hafta sonu sınav var keşke düşük puanlılar guyu beklemek yerine puan yükseltmeyi deneseler A kadroda hep belirsizlik vardı ilan konusunda bu sene ilk defa oluyormuş gibi tepkiler biz napalim 2016 kpss puaniyla basvurduk 2018 den sonra işe başladik cogumuz 85 üstü puanlarla girdik bizden sonrakiler 70 lerle girdi hangisine sitem edelim adaletsizlikler saymakla bitmiyo sistem adaletsiz belirsiz evet ama bu gazete ilanindan filandan önce puanı düsük olanlar bi zahmet yükseltmek için biraz daha çabalasin yoksa belirsizlik hep vardi A kadroda ilanlar konusunda
-
Çok enteresan, kurum içi uzmanlığa hepimiz karşıyız, beraber yarışalım diyoruz ve haklıyız. Sınava 10 gün var bizde hep beraber yarışacağız. 75 değilde 80 puan alan girecek bu adil değil mi? 80 puan hak etmiş olmayacak mı? Asıl bencillik 75 alanın 80 puanla yarışamayacak olmasından dolayı kendini düşünmesi değil mi? Bu ülkede vasatlığı neden bu kadar göklere çıkarıyoruz?
-
@iktisadihatun Ayrıca herkesin şartları aynı bile değil,emek yarıştırmaya gerek yok kitap alamayanından çoluk çocuğa karışmışların hazırlandığı bir sınav bu ve kimseye şöyle yapsaydında böyle yapsaydında deme hakkımız yok elimizden geleni yaptık fazlasıyla bekledik hakkımız olanı istiyoruz.Geçen yıl Allah’ım bu 2017liler kazanıp gitsin yığılma olmasın diye dua ediyordum herkese bunu tavsiye ederim yığılma oldukça şansımız azalıyor.
-
@tripaxxxx Bekle bakalim sen 3-4 sene bu cümlelerden birini kurabilecek misin ??
Ama bekleme neden biliyo musun biz beraberiz bu yolda acisiyla tatlisiyla rekabetiyle beraberiz bize yapilan bu haksizlik size yapilmasin.Ya cok mu zor hep beraber atanalim kardesim demek, nasil insanlarsiniz ya valla hayretle izliyorum Allah islah etsin bu zihniyetlerinizi -
@bsrkcozdmr çok haklısınız hocam sartlar herkes ıcın aynı degıl malesef