2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@juventusmilan Güzel bir şiirden alıntı yapmış bence hocam
-
Ben ısınma turlarına başladım günde bir kaç saatte olsa bakmaya çalışıyorum "Eylül-Ekim" ilan gelir diye tahmin ediyorum bilgileri sıcak tutmakta fayda var
-
Merhabalar arkadaşlar 2018 den puanim var epeydir ilan bekliyorum suan da ise askerlik tecilim bitti kaçak durumdayım gelecek olan ilanlara basvurabilir miyim? Ne yapmalıyım?
-
@adana01 kaçak durumdaysan sınava başvurursun ama kazandığında göreve başlayamazsın.tecili uzatmak için yüksek lisans yapman laxm ya da askere gidecen
-
@botan01 Askerdeyken kazansa sıkıntı çıkar mı ?
-
2000 kişilik guy alımı gelirse 79- 80 puanın şansı ne olur arkadaşlar ?
-
@Baelish yok sıkıntı olmaz kurum sınavına da gidebilir kalırsa mülakata da gidebilir komutanlar o konuda sıkıntı yapmaz yardımcı olurlar ki zaten her askerin uzun-kısa dönem değişir izin hakkı var.
-
@anilazi1 çok rahat gelir
-
@dibace inşallah. Çok teşekkür ederim.
-
2000 kişilik alımda 2018 den 77.91 6bin küsür sıralama almıştım ama 2019 sımavından 86 civarı bekliyorum 2018 puanıyla şans olur mu yani gelebilir mi
-
@ert1234 Hocam tek il sisteminde 80+ olanlar dışında kimseye yüksek ihtimal vermek çok olası değildir. Bi il seçersiniz 77,92 ile kapatır giremezsiniz. Vazgeçtiğiniz il 77,90 ile kapatmış olur. Bunu da önceden öngörmek olanaksızdır.
-
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır sizi takip etmekteyim.
Şimdi paylaşacaklarım duyum'dan ziyade tahmin niteliğindedir. Olumlu ya da olumsuz yorumlayabilirsiniz haddiniz ölçütünde;
Öncelikle ben sonbaharda ilan geleceğine inanmıyorum büyük bi sürpriz olmazsa şubat mart gibi ilana çıkılacağını tahmin ediyorum ayrıca ilanın 2000 kişiden aşağı açılmayacağı kanısındayım. 2000 kişi açılırsa 2018 ve 2019 luların başvurularıyla tabanların 77-82 bandında kalacağını tahmin ediyorum. Yani önümüzde 6 7 aylık bir süreç var gibi çünkü geçmiş yıllarda da aynı sessizliği ve aynı tabloyu yaşadığımızı hatırlatırım. Bu süreçte sabredip ayakta duranlar kazanacaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun. -
@Risturn eğer kurumiçi sınava öncelik verilirse ilkbaharda gelebilr yüksek kapatan yerler olur ama bazı yerler düşükte kapatabilir örneğin 2017 de 2000 kişilik alım oldğnda çoğu yer 77-80 arası kapatmştı
-
Şu kurum içi ve ilkbahar muhabbetlerini gördükçe çok şey yazmak istiyorum ama ban korkusunun gözünü seveyim. Tek kelime diyemiyorum anca böyle laf kalabalığı yapıyorum.
O sınav sonbaharda gelecek! Zaten canımız burnumuzda. Umut diye bel bağlamaya çalışıyoruz bir şeylere. Sonbaharda gelmeli artık diyoruz. Daha deniyor Sınav ilkbaharda gelebilir.
Yeter ya. 2018 KPSS puanı olanlar bıktı artık felaket senaryolarından. -
Yav bu "kanısındayım, zannediyorum ki, düşüncesindeyim, sanırım vb." derken hiç mi kendinizi sorgulamazsınız.
İlla yorum yapılmak zorunda mı? Yapılsa dahi gerçek bilgi aktarabilen nickler dışında hiçbir bilgiye sahip olmadan yorum yapınca ele ne geçiyor?
Etmeyin eylemeyin, klavye kolay yönetiliyor da gerçek hayat hele şu dönemde epey zor.
Amacım ne editör gibi ne yönetici gibi ne de çok biliyormuş gibi davranmak ama şu fiilleri kullanmadan bilen insanları dinlemek daha kıymetli. -
@botan01 tablo 2017 e benzer mi yoksa o kadar da yüksek olmaz mı
-
Sonbaharda guy geleceğine dair duyumlar varken Bazı arkadaşların ilan ilk baharda gelecek diyerek TAHMİNDE bulunması üstelik bunu kendi içinde kabullenmesine anlam veremiyorum.yeterince bekledik ve Allah'ın izniyle bu ilan kpss sonuçları açıklandıktan kısa bı süre sonra gelecek. Tahminci arkadaşlar da bizleri umutsuzluğa suruklemezse iyi olur
-
2018 de puan alıp bekleyenler olarak hem maddi hem manevi kayba uğradık. Zaten yeterince geç kalınmış bir ilan. Gerçekten aslı olmayan şeyleri tahmin diye yazmayın. Bir kerede olumlu bir tahmin yazın şuraya en dibi gördük zaten ilansiz bir yıl gördük ötesi var mı?
-
@ert1234 tablo 2017 ye çok benziyor baya da yığılma var zaten.
-
Arkadaşlar bu sınav ne olur kestiremiyorum 2018 netlerine birebir aynı olmaz bence çünkü ortada maliye faktörü var illa ki aynı netlere 1-2 puan yüksek gelir diyorum ama kestiremiyorum