2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Üstad eridik gerçekten illaki duyumlar geliyordur kuvvetli veya değil paylaş bizimle @paretowilfredo
-
@hak-111111 1 2 haftaya 2000 yada 2200 ilan geliyor hocam. Nacizane tavsiyem parkura çalışmaya başlamadım, hayırlı günler
-
@Adam-Keeynes Hocam Ilan ile parkur kac gun tahminen bir bilginiz var mi
-
@Adam-Keeynes guy sanıp seviniyorum polislik çıkıyor. Allah aşkına şunları özel mesajdan konuşun arkadaşlar rica ediyorum.
-
@mbguy kusura bakmayin Hocam
-
@hak-111111 yaklaşık 2 ay falan sürer hocam, bol şanslar şimdiden
-
@mbguy arkadaş bir şey sormuş cevap verdim bende. görmezden gel hocam bazende bir şey kaybetmezsin.
-
@Adam-Keeynes valla öyle bir durumdayız ki beni geçin kimse görmezden gelemez kusura bakmayın. polislik için başlık açılır orada konuşulur eyvallah. Burası konuşmanın yeri değil. Bu da diğer arkadaşa değil direkt size cevap olsun. O gerekli nezaketi gösterdi. Görmezden gelin demedi.
-
@mbguy anlıyorum dostum seni problem yok daha çok şeye takılırsın bu gidişle forumda. Bunu yanlış anla falan diye demiyorum ama istersen bunu da yanlış anlayabilirsin. Gerçekleri gözardı etmemen dileğiyle, iletime cevap yazmaz isen sevinirim
-
Arkadaşlar başka bir alımla alakalı olaral gerek duyarsanız başka bir başlık açabilirsiniz, lütfen başlıklarda konuya riayet edelim.
Herkese iyi forumlar dileriz. -
@keynes5 Dostum daha evvel dile getirdiğim gibi bir belirlilik henüz yok. Talepler, sayı, alım planı mevcut olmakla beraber işler rayında giderse sonbahar alım dönemi olacaktır. Planlar da bu yönde. Ama aksi yönde de bir kulis ve baskı var. Sonbaharda alım olacak kesin diyenler bu seçeneği es geçiyor ancak bu baskı es geçilebilecek bir detay değil. Bu baskı hem du hem gu unvanlarına düz memurlardan kurum içi yükselme sınavını kopardı. Yine SGK için baskı sürüyor. Son teklifler içerisine sokuşturuldu bu talep de yine. Milli emlak keza aynı şekilde. Kurum içi haksızlık ve adaletsizliğine prim verilir onların işi hızlandıılır ise sonbahar planı sekteye uğrayabilir. Asli plan sonbahardır. Ancak aksi bir durum ilan gelene kadar mümkündür. Benim temkinliliğimin sebebi de budur. Bir çok hazırlık unsuru tamam iken ve bunu yetkili makamlardan da işitmiş olmama rağmen beklemeyi sağlıklı buluyorum sizleri boşa heveslendirmemek adına.
Yeni gelişmeler olursa paylaşırım elbet dostum.-Dün yazan arkadaşlar da yanlış etiketlemişler. Lütfen etikette dikkat edin dostlar yoksa mesajlar gözümden kaçıyor malesef.-
-
@paretowilfredo hazana uydun beni niye vurdun.
Üstad, napcaz bu kurumiçini? Uzamasin dedim, he dedim diyor Türkiş :)) -
@paretowilfredo Allah razı olsun üstad sende olmasan ne olacak bu halimiz birde hocam sonbahardan kasıt hangi ay malum eylülde ekimde kasımda sonbahar keza bu kadar uzun süre beklemiş ken 1 ay bile artık geçmez oluyor en azından planlanan ay belli mı? Rabbim FETTAH ismi hürmetine şurada şu yazıyı okuyan kaç kişi varsa kalplerimizi ,ruhlarımızı,akıllarımızı açsın genişletsin inşaallah
-
@paretowilfredo bizim sınav sonuçları açıklandıktan sonra yoğun ve yüksek katılımlı etkinlikler yapmamız lazım.Yoksa önce kurumiçi sonra guy sınavına razı geliriz.İlkbahar da anca görürüz ilanı.
-
@keynes5 amin ecmain kardeşim beklemek zor Allah yardımcımız olsun
-
@keynes5 Dostum Kurumların alım eğilimi Eylül itibariyle başlar. En azından bugüne kadar durum bu şekilde oldu hep. Eylül'de ilanlar verilmeye başlanır. Yıl sonuna doğru da sınavlar yapılır peş peşe. Yığılmalara kızmayı, çakışan sınavları bile arar olduk. Yıl sonuna doğru yığılmanın sebebi içinde bulunulan yıl kadrosunu kullanmaktır Bu nedenle takvim böyle işlerdi hep. Adet yerini bu yıl bulur artık umarım.
-
@keynes5 bize her mevsim sonbahar hocam
-
Bir eylül meselesi :))
-
Nasıl bir çıkmaza düştük dram filmi gibi oldu hayatımız
-
@mk-ank
1.Başka başlıklarda da başka alımlarla alakalı konuşuluyor. Gidin herkesi uyarın o zaman?
2.Burada koca koca insanlar anlaşmanın yolunu elbette bulurlar her şeye müdahale etmeyin.
3.Bence yalnızca içinden çıkılma ihtimali olmayan ve kısır döngü halini almış tartışmalarda adminliğinizi kullanın zira her şeye düdük çalınınca maç oynanmıyor.
4.Yüz tane çelişen duyum var ve herkes gergin elbette, sakinliğini koruyan da çok insan var, ancak burada kişiler birbirlerini idare edebiliyor, birçok insan birbirine yardımcı olmak istiyor sorun olursa da daha kibarca ve hissettirmeden uyarılar yapabiliyorlar.
5.Burada dostluk, yardımseverlik ruhu var, bunu bozacak olanlar varsa ancak ve ancak çözülemez olduğunda biber gazı sıkın, yoksa şu sıralar birbirimize tutunmaktan, bir dost elini hissetmekten başka bizi ayakta tutan şey yok. Herkese iyi forumlar.
Sevgiyle, selamla.