2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@SBF Polemik haline gelen konularda özellikle bize iletilen bir şikayet olduğunda bunu gidermek bizim görevimiz. Bu nedenle söyleviniz için teşekkür ederiz, lakin gerek gördüğümüz yerde müdahil olmak konusunda salık beklemiyoruz. Her olaya da müdahale etmiyoruz. Ancak biraz arka dönülünce burayı karıştırmak için bekleyenler olduğunu biliyoruz. Bu nedenle de son dönem belirlediğimiz kıstaslar çerçevesinde daha aktif mudahale yolunu seçmiş durumdayız. 24 günden çok daha öncesine dayanan bir karar ve bu kararın gerekçeleri var. Her yol denendi, zaman zaman da denenmeye devam ediliyor. Bayraklama sistemi ve iletilen şikayetler ile bizim tespitlerimiz bu mudahalelerin temel çerçevesidir.
Yine de katkınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@cemalicoşan Dostum ısrarla bir çok kez yöneticimizi hedef gösterir tavırdasınız. Sizin hesabınızın, daha doğrusu iki hesabınızın yasaklanma sebebi çift hesap kullanımı. Bu yasaktır ve uzaklaştirma sebebidir. Buna rağmen ısrarla aynı tavrı sürdürüyorsunuz ve işin açığı saygı sınırlarını zorluyorsunuz.
Bu katı uygulama kararlarını bizzat ben aldım, çünkü bir çok başlıkta iş çığrından çıkmaya ve şikayetler çoğalmaya başladı. Iki ay öncesine gidip başlıklardaki durumu gözleyebilirsiniz. Sık sık iyi niyeti suistimal eden arkadaşlar oldu ve bizi bu uygulama biçimine itti.
Müdahale nazik bir dil ile yapılmış olmasına rağmen hedef alarak ve hedef göstererek ve ilave olarak arkadaşımızı itham ederek ve yaftalayarak yazmış olduğunuz iletinizi kaldırıyorum. Şık bir davranış değil bu. Başlıkta polemik oluşturmamanızı ve gerekirse özelden ulaşmanızı sizden rica ediyorum.
Yanlış olduğunu düşündüğümüz konularda biz kendi içimizde gerekli muhasebeyi ve düzeltmeleri de her zaman yaparız. Ancak saygı noktasını aşan ithamlara da hiçbir arkadaşımız için müsade etmeyiz.
Hepinize iyi forumlar dostlar. -
Ben arkadaşı tanımıyorum bile. Dolayısıyla ithamların buradaki davranışlardan öteye gidemez.
Size, yaptığınız işe, bilgi paylaşımındaki şeffaflığınıza, bana kattıklarınıza sonsuz saygım var.
Ben sadece durumu açıkladım, birkaç kişi aynı IP'den hesaba sahip. Bu nedenle girilmekte. Karşılıklı bir rant olsa mesela o hesaplar birbirlerini destekleseler ya da aynı konularda aynı fikirleri verseler felan vallahi haklısınız ama biraz daha anlayışlı olmak lazım. IP engellemek biraz sert gibi.
Neyse ben yine de söylüyorum hep de söyledim iyi ki bu platform var iyi ki vesile olmuşsunuz iyi ki ben burayı duymuşum. Ben memur olsam getirisi ne olursa olsun bu kadar zaman ayırır mıydım bilmiyorum o nedenle sen ve ekibin varolun. -
@paretowilfredo mhuy ve guy gelsin eylülde. Usandık gayrı beklemekten
-
@Tükendikagrubu valla billaha dellendik artik bu nedir butun sanssizliklar bu sneeye mi denk gelir
-
@hak-111111 bir seneye denk gelecekti. O da bu sene oldu. Şans mı şanssızlık mı bilemedim. Umarım erken ilan verırler.
-
bu sene ilk senem de ondan dolayi sormak istiyorum. 2019 puanimla eylulde ekimde acilabilecek guy sinavina girebilir miyim ?
-
@IS-LM Evet
-
Sessizlik cöktü yine
-
Haluk levent randevu falan olayı vardi noldu o iş bilgisi olan varmı
-
@fatos valla Hocam yalan oldu galiba
-
@hak-111111 o kadar vahimmi ya saglikcilarin mulakatina bile gücü yetti bu alt tarafi bi ilan inanmıyorum ya allah sonumuzu hayır etsin bu kadar zor olan ne gercekten. Moral bozmak gibi niyetim yokta canım sıkılmaya basladi
-
Agustos sonu Eylül gibi - gazeteci abimizin duyumu kaldı ortalarda şuan. Tabi pareto üstadlar da, ilkbahar için mümkün ifadesini kullandı. Kurumiçi rezaletini delip geçmesi lazım tabi ilanin. @cons3693 hocam çorba da tuzun olsun :))
-
Bişeyler yapalm arkadaşlar üzerimizdeki su ölü toprağını atalım suan pek ders çalısmıyoruz bari birlik olalım da bi yol çizelim Eylül ekim için iibf olarak etkinlik olur işte aklmza gelecek her sey yani bi yol çizelim ki sonradan gene elimiz bos kalmayalım. Suan birinci oturumu açıyorum sizce çözümsüz süreçlerimiz hakkında neler yapabiliriz kararlarımızı alalm ve uygulayalım ???
-
@İibf hocam naçizane tavsiyem daha önce görüşülen vekiller vardı ve Fuat Oktay’la da görüşülmüştü yine bu kişiler ile bir şekilde iletişim kurmaya çalışsak faydası olur mu acaba, bilenler yazarsa çok iyi olur ben başka şehirdeyim fakat Ankara’da bir toplanma görüşme imkanı olabilirse katılırım önemli olan nasıl yapılacağı sürece hakim arkadaşlar bilgilendirirse harika olur
-
@hayalefza bence de görüşülebilir iyi fikir ankarada olan üç beş arkadaşı bu işe davet ediyrm meclisten randevu alınabilir bi kaç vekille görüşme ayarlanabilir ben ankarada değilim gitme imkanım cok da yok ankarada olan ve bu iş için gönüllü olan arkadaşlar kimler acaba?
-
Arkadaşlar mezun olmadan guy sınavına girebilirmiyim?Mulakatlara kadar mezun olmuş olurum sorun olurmu sizce tüm kurumlar icin genel soruyorum subat gibi mezun olacağım
-
Benim nacizane tavsiyem de suan sınav felan yokken iibf ailesi olarak toplanılsa geçen ki gb basın açıklaması yapılsa ilkinden daha fazla olunsa çok iyi olur sınav takviminin olması alımların olmaması sınav paraları vs sıkıntılar konuşulsa ne dersiniz?
-
Hayat akıp gidiyor biz aynı yerdeyiz. Bize bunu benimsettiler ki artık sesimizde çıkmıyor. 15 aydır ilan gelmedi süreci bize zulüm haline getirdiler her aşamada bir etkinlik yapmak zorunda bırakılıyoruz. Bu konu 3 5 kişinin konusu değil bize ciddi destek gerek.