2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
O zaman bugun hep birlikte cimere derdimizi anlatalım mı ne dersiniz?
-
@akncıı, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2382724365144913&id=100002221185595
Yazıklar olsun ya resmen kutlama yapmaya hazırlanıyorlar .
Bu paylaşımı ben açamadım içeriği neydi acaba
-
Dün akşam Cimere ben de yazdım.İnşallah sonuç çıkar. Bugün de MHUY 'u soracağım Hazine ve Maliye Bakanlığına.
-
cimere ben de yazdim arkadaslar sesimizi duyuralim
-
Cimere yazalım eyvallah ama daha öncede yaptık bu etkinliği bence bir grup olarak meclise gidelim vekillerle görüşme talep edelim.
-
Sen ne dersin üstad ne yapalım bu konuda ne yapmamızı önerirsin. Tweetter etkinliği yaptık olmadı cimer yaptık olmadı. Belirsizlik insanı yoruyor. Hakkımız yendi zaten 2018 liler olarak bari gelen ilan çok sayıda yakın zamanda gelsin. @paretowilfredo
-
@Müşrif dostum cimere bugun yazalım bugunun işi cimer. Hafta içi de bir gun meclise gitmek için kararlastıralım ama gönüllü insanlar lazım bunun için
-
@İibf Aynen hocam bende gönderdim cimere ne kadar çok o kadar etkili olur
-
@aybala dün tk facebookta bir gelisme olduğundan bahsetti de hocam onun linki
-
@akncıı Kurumiçidir o dört gözle bekliyordu yoksa bu kadar sevinçle guyun geleceğini yazmaz o. Her guy geldiğinde morali bozuluyordu onun.
-
@aybala aynen hocam belli zaten kurumiciyle alakali olduğu. Hatta gece epey takip ettim ne yorum yapacaklar diye biri aralık mi yazdı sonra hemen kaldırdı o yorum.
-
@aybala umarım kurumiçi değildir. Kurumiçi ise sıkıntı olur bizim sınav o zaman.
-
@fridakahlo ne kadar çok kişi gönderirse o kadar etkili olacağını düşünüyorum. Lütfen küçümsemeyelim cimer ciddi bir kurum ve istek, şikâyet, önerileri vs ilgili kurumlara hemen iletiyor ve bazen posta yoluyla ilgili kurumlardan geri dönüş oluyor. 4 5 ay önce de yazmıştım maliyeden posta yoluyla cevap verdiler.
-
@Müşrif onu da yapalım cimere de yazalım. Her ne kadar daha önce yazmış olsak da.
-
Arkadaşlar hergun acaba ne zaman gelecek diye beklemektense toplu olarak birşeyler yapalım. Mesela bugün sabah @İibf arkadaşımız cumhurbaşkanını mektup yada fax gönderelim dedi. Olabilir beklemekten daha iyidir. Kimler katılır en azından kaç kişiyiz onu görelim
-
@Müşrif hocam ben geçenlerde yazdım, üstten bakabilirsin dedim ki gerekirse meclise gidelim, meslektaşımız olan vekillere ulaşalım felan. Ne sen ne @İibf ne başkası desteklemediniz bile. Cidden tartışmak kişiselleştirmek için felan söylemiyorum ama böyle acınası bir durumumuz varken kişisel ruh değişimlerine göre buradan feveran edilmesi bana garip geliyor. Yani birisi "haydi" derken susup, bir süre sonra "haydi" denmesinden bahsediyorum.
Ben tekrar söylüyorum, her daim de müsaitim gelin 10 kişi kızlı erkekli gidelim sürecin vehametini dillendirelim. Aksi halde haydi bu yıl ilan geldi diyelim, 4 yıl sonra mesela, yine aynısı olacak. Yani bize yazık. Saygılar. -
@cemalicoşan hatta CHP Vekili Sn Aykut Erdoğdu'ya, meslektaşımız olmasından mütevellit uzun, anlaşılır ve özenli bir flood da yaptım. Bu konuda aktif olan birçok sayfayı, kişiyi de etiketledim ancak nafile...
Bunda, elbette ki hükümetin oluşturduğu korku ikliminin büyük etkisi var. Zira insanlar seyahat ederken askerimiz, polisimiz tarafından yapılan yol kontrollerinde dahi kendilerini sorgulamaktalar.
Fakat bazen babayı ikna etmek için anneye gitmek gibi, muhalefete, Yavuz Beye, Aykut Beye, doğrudan yüz yüze görüşmek üzere ulaşmaya çalışılabilir. Çaremiz kalmadı. İhraç olan tüm akademisyenleri, basın ve yayın kanallarını doğru kullandıkları için hepimiz tanıyoruz, ne kadar öğretmen ne kadar adalet bakanlığı personeli alınacak hepimiz biliyoruz neden çünkü belli bir tüzel kişilikle, devamlı olarak durumu yöneticilere aktarmaktalar. Bizim bir eksiğimiz yok. Neyse hayırlısı. -
@cemalicoşan Hocam ben buraya girdiğim görebildiğim müddet herşeye destek olurum. Bilen bilir ki tüm etkinliklere katılır elimden gelen desteği veririm. Ancak insanız bizim dışımızda gelişen olaylar hedeften amaçtan uzaklastirabiliyor. İletinizi görmedim bu nedenle. Yoksa bu ruh haline göre belirlenecek tepki verilecek bir konu değil. Herşey ortada kaç aydır bekletiliyoruz.
-
Ben samsundayım ama burdan yapılabilecek her şeye destek olurum.
-
@cemalicoşan hocam gördüğümüzde zaten elimizden geldiğince destek olmaya çalısıyoruz biz kişisel algılamayın lütfen fevri ve değişen ruh haliyle aldığımız bir karar değil zaten bayadır üzerinde durduğumuz bir durum ne yapılabilir diye kendimizce dertlendik sadece arastırdık felan. Yanlıs anlasılmasn hocam