2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Çok değerli Sayın Cumhurbaşkanımız ve Hazine ve Maliye bakanımız! İibf mezunu olarak her sene gelen gelir uzm yrd, vergi müf. Yrd, devlet gelir uzm yrd sınav ilanları en son 7, 18 haziran 2018 de geldi. 2017 de 2018 kpss'ye hazırlanmaya başladık. 1 yıllık yoğun çalışmayla 2018 kpss den 85 üstü başarılı puanlar alarak kurum sınavı ilanlarının gelmesini bekledik ve çalışmalarımızı hiç aksatmadan devam ettik. Fakat Sgk denetmen yrd hariç her yıl gelen ilanlar gelmedi. 1 yılı aşkın zamandır ilanları bekliyoruz. 2019 kpssye de girmek durumunda kaldık ardından sınav sonuçları açıklanana kadar beklemeye koyulduk ve sınavın açıklamasına 8 gün kaldı. 2 seneyi aşkın zamandır sabah akşam ders çalıştık, çalışıyoruz. Her yıl 60bin civarında sınava giren biz iibfliler devletimizden her yıl gelen sınav ilanlarını bekliyoruz. Çok yoğun çalışma temposunun yanında uzun zamandır kurumlardan sınav ilanı bekleyerek ruhen ve maddi olarak çok yorulduk. Lütfen yetkilerden bizim de sesimize kulak vermelerini istiyoruz. Sayın cumhurbaşkanım bize el verin, bu vatanın evlatları olarak devletimizin idaresinde azimle, verimli bir şekilde çalışmayı ülkemizi daha da kalkındırmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya her zaman hazırız. Her sene istikrarlı bir şekilde gelen ve kurumun ihtiyacı olan Gelir Uzm Yrd, geçen sene iptal edilen Vergi Müfettiş Yrd, Devlet Gelir Uzm. Yrd, uzun zamandır ilana çıkmayan Mali Hizmetler Uzm. Yrd vd kariyer meslek sınav ilanlarının gelmesini talep ediyoruz. Arz ederim.
(Arkadaşlar ben cimere yazdım sizde yazın belki bi vicdanlı yetkiliye sesimizi duyurubiliriz. Bir sürü etkinlik yaptık ses çıkmadı, yapmaya devam edelim sessiz kaldıkça süreç daha da belirsizleşiyor. Herkes elinden geleni yapmalı.)
-
@Hayırlısıı hocam çok güzel olmuş yarın aynı metni ben de göndereceğim cimer üzerinden
-
Aynı metni göndermenin karşı taraftan alacağımız tepkiyi düşüreceği kanaatindeyim.Hepimiz üniversite mezunu insanlarız.Basite kaçmayıp şikayetlerimizi; alımlar konusunda mutabık kalarak ancak özgün bir şekilde dile getirip belirtmeliyiz.Ama yinelemek gerekiyor ki bu sorunu dile getirecek çoğunluk olmamız gerekiyor.Destek verelim arkadaşlar;zor bir şey değil en azından CİMER'e şikayetlerimizi yazalım.
-
@İibf benzer şeyleri yazmak için bende sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyordum hocam,
Arkadaşlar artık üzerimizde ki ölü toprağını atmanın vakti geldi de geçiyor, daha öncede defalarca vurguladım; lütfen birlik olalım, bu bizim emeklerimiz, bizim geleceğimiz, herkes elini taşın altına koysun, hakkımız olanı alalım, başımıza bu yıl yaşadığımızdan daha kötü ne gelebilir bilmiyorum.
Biliyorsunuz ki bu yıl beş yıllık kalkınma planı uygulamaya konuldu, plana göre 2020'de bu yıldan farklı olmayacak. -
@tobinq 2017'de herkes neredeyse aynı metni elle postaya verdi hocam ve gereken mesaj iletildi, bura da önemli olan herkesin katılması, ne kadar kişi katılırsa o kadar dikkate alınır
-
@hayalefza Fuat Oktaya durumumuzu ben iletmiştim hocam. Lakin herhangi bir dönüş yapılmadı gördüğümüz gibi malesef. Ama bir daha böyle bir fırsat olursa buradan hepinize haber vereceğim tek başıma gitmeyeceğim.
-
@fridakahlo Herkes katılsın da hocam orası teferruat kalsın haklısınız.Umarım en kısa sürede bir adım gelir ve bu belirsizlik ortadan kalkar
-
arkadaşlar Sahte ismiyle Tuğrul koçer olan Suat Alp Facebook ta bi gönderi paylaşmış sınavla ilgili bi haber mi diye sormuşlar oda somut Bilgi vermeyeceğini takipte kalacağını söylemiş kurum içi alımda bi harektlenme mi var dersiniz öyle bi hareketlenme varsa bizim durum ne olur acaba
-
@güntülü tam olarak ne paylaşmış hocam
-
@fridakahlo resim yükleyemedim
-
@fridakahlo ayak sabrettiğine göre yol boyun eğmeye mahkum yürümesine bilene yazmış heyecanlı hissediyor diye paylaşmış yoruma biri sınavla ilgili bi gelişmemi var yazmış oda somut bişiler söylemeyeceğini yazmış
-
Al işte, hemen altına yazılmıştır guy ilanı geliyor mu diye. Çok umrunda yeni guy ilanı çünkü.
-
@güntülü vardır içerden bir haber, durduk yere yazmazdı, yazdığına bakılırsa kurumiçi açılacak o zaman ne diyeyim artık söylecek söz tükendi
-
@strtmn kimse bilmiyor ki bu hesabı Hocam guyla ilgili bişi sormamışlar sadece sınavla mı ilgili demişler bende kurum içi olacağını düşündüm bende tesadüfen öğrendim bi arkadaştan Tuğrul Koçer’in Suat Alp olduğunu
-
@fridakahlo bende öyle düşündüm bu durumda bizim guy alımına ne olur tahmin edemiyorum belki ikisi birlikte gelir diye düşünüp sizden fikir almak istedim
-
Telefon san resim nasıl yükleniyor ben tam anlamıyla atsam
-
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2382724365144913&id=100002221185595
Yazıklar olsun ya resmen kutlama yapmaya hazırlanıyorlar .
-
@güntülü size istinaden bir şey demedim hocam, tk yı duyunca, geriliyoz
-
@strtmn haklısınız Hocam
-
Cumhurbaşkanımız duyarsız degil topluca tepki çeken olaylara karşı her zaman haklının yanında olmuştur.o yüzden cb iletişim başkanlığına cimer üzerinden aynen bunu yolladım.en azından kamuoyu oluşursa istediğimizi koparabiliriz diye düşünüyorum.
Değerli Sayın Cumhurbaşkanımız ve Hazine ve Maliye bakanımız,
İİBF mezunu olarak her sene gelen gelir uzman yardımcılığı sınav ilanları en son 18 haziran 2018 de geldi.Bilindiği üzerine Kariyer meslek grubundan açılan bu sınava katılabilme koşulları ve atanma koşullarında;
Lisans mezunu olmak
İlgili yıl KPSS A P48 puanından yeterli puanı almak
İlan edilen Kurum sınavından başarılı olmak
Başarılı olan adaylar arasından Mülakatta başarılı olmak
Tüm bu aşamaları başarılı olarak tamamlayan adaylar Gelir uzman yardımcılığı ve Defterdarlık uzman yardımcılığı kadrosuna atanabilirler.
Ancak bu mesleklerde İlan bekleyen 450 bin iibf mezununun en çok talep ettiği ve hakkı olan A grubu kariyer meslek olmasına karşın; vhki ve diğer düz memur B grubu kpss kadrosunda bulunan memurlara açılacak olan KURUMİÇİ GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ve DEFTERDAR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanı asla istihdam bekleyen yeterli puanlara sahip ve bu aşamaları adım adım tamamlayabilecek olan üniversite mezunu gençlere hak degildir.Bu haksızlığa ve adaletsizliğe ilgili idari işlemlerin yapılmasını talep ediyorum.
15 aydır KPSS A GRUBU P48 puanları 80 ve üzeri olan istihdam bekleyen ilgili yetkinliğe sahip /olabilecek adaylar için bi an evvel gelir uzman yardımcılığı sınav ilanı gelmesini talep ediyorum.