2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@botan01 2017 de puansal bazda yığılma fazlaydı yüksek puanlara sıralamalar daha gerideydi iki yıldır tam tersi bakalım ne olacak kpss açıklansaydı da bari az cok tahminde bulunabilseydik
-
Afrika kim? Gibi bir şeydi hayat bizler için:)))
Sn yetkililer bir nesil heba oldu -
Bu aksam etkinlik yok muydu ben mi yanlış hatırlıyorum?
-
@guycuu biz twitterdayiz bekliyoruz
-
Resmen yaşayan ölü yapıldık, ne ses var ne soluk
-
Üstatlardan da ses seda yok. Son dedikleriyle aynı her şey onlara ne diyim ki.
-
Valla yazik neydi ki bu 2018 lilerin acaba gunahi 15 ay oldu guy gelmedi sgk son 2 yil 85+kapatmadi bu sene denk Geldi o kadar kit gecti ki artik beklemekten yorulduk bu kadar da olmaz ya
-
Deneyecek yol kalmadı guy için beklemekten başka..
-
Üstad bir ses verin artık bizde sabır kalmadı @pareto_wilfredo nasıl bir seneye denk geldik böyle ? Biz neyi bekliyoruz ve bu bu bekleyiş ne kadar sürecek artık yeter ya gerçekten yeter .
-
@Müşrif kaymakamlığa çalış hocam halihazırda o gelecek. 70 puanla mülakata kalıp yoluna bakabilirsin.
-
@Adam-Keeynes Çeko mezunuyum. Bütün saçmalıkları yaşatan sisteme yazıklar olsun. Unide kamu hukuku görmeme rağmen kabul edilmiyorum ama PDR mezunu adam girebiliyor. Neresinden tutsak elimizde kalıyor !
-
@Müşrif @pareto_wilfredo hakikaten hocam bir gelişme yok mu Allah için herkes tükendi şahsen 6 yıldır bu süreçteyim böylesini görmedim yazık oluyor bir nesile
-
@Adam-Keeynes bu sene doğru düzgün alım olmadığı için herkes kaymakamlık sınavına hazırlanıyr 80 gibi kapatırsa şaşırmam.
-
Arkadaşlar Merhaba. İlanların gelmemesinden dolayı ailemin telkinleri ile smmm staj başlatma sınavına başvurmaya karar verdim. Sorum şu ilan geldi ve gelir uzman yardımcısı olarak atandık atandıktan sonra bu süreç stajdan sayılıyor mu.
-
@urfaspor63 çok güzel bi soru varmı bizi aydınlatabilecek
-
@urfaspor63 hocam, odaya kaydolmak gerektiği için aynı zamanda memur olunamıyor diye biliyorum. Bu şekilde değilse bilen arkadaşlar aydınlatsın lütfen.
-
@gandalf valla hocam bir arkadaş Maliye Bakanlığında çalışınca stajdan sayılıyor dedi ama ben sormak istedim bizi biri yesilendirse güzel olacak.
-
@urfaspor63 sorunun cevabı değil belki ama az biraz süreci gördüm diye bir şeyler söylemek isterim. Eğer ki big four(pwc, e&y, deloitte, kpmg) denetim firmalarında ya da en aşağı güreli, grand thornton tarzı denetim firmalarında veya en son, portföyünde ilk 1000'deki bir işletme olmayan YMM bürolarında çalışılmadıktan sonra SMMM'nin faydası söz konusu olamayabiliyor çok fazla.
Ya muazzam bir çevre edinip, bol üretim yerlerinin olduğu alanlarda ofis açmak lazım ya da sıkıntı. Sadece fikir vermek istedim. -
@pareto_wilfredo üstad sınav sonuclarının sonrasına dair bir duyumumuz yok mu bayadır sessizliğini koruyorsunuz Eylül ekim e dair hiç mi bi duyum yok artık iyice karamsarlığa düştük içimize su serpecek bi duyum olsa keske şöyle güçlü kuvvetli.
-
Galiba kom yard deneme zamani Geldi gibi bu sene gelecegine dair duyum var mi acaba kimisi paem 4 sondu diyor kimisi paem 5 son olacak diyor