2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hasan2 Dostum burada elimizden gelen bir şey yok ki ? Duyum ve etkinlik olmadığı sürece bu başlığı somut olmayan nedenlerle sürekli meşgul etmeye gerek yok.
-
@baelish günün sonunda "bugün de gelmedi" plase olarak bırakılabilir. :)))
-
Kurumiçi algıcısı tk yine başlamış algıya. 2015 ten beri 5. gidiş gelişindeki en büyük gaye kitleye bu yüzünü unutturmaktır gelir gelmez yine asıl amacı için çalışmaya başlamış yıllardır sömürdüğü gençlere ait kadrolara göz dikmiş birine aldanıyor genç arkadaşlar iyi niyetleriyle.
-
@albertcamus kim bu TK ya ,
-
@albertcamus bende gördüm twitterda
-
Pareto üstad dedi, hakkımda ileri geri olmuş. Virali burada söz konusu değil. Bitti. Biz biliriz bu yolda @paretowilfredo üstadı.
-
@baelish kardeş böylede hiç bir şey olmaz ama
-
@strtmn aynen üstada laf yok.
-
@hasan2 bi sussana ya sayfalarca seni okumak zorundamıyız
-
Nereye bırakayım bilemedim ama keyifle izledim. Neredennnnn nereyeee gelinebiliyorun bir örneği
https://www.youtube.com/watch?v=IuraI4FC_QA -
@oean bloklayabilirsiniz hocam. O zaman görmezsiniz. Profilinde 3 noktalı yerdeki menüden bloklayabilirsiniz. İyi forumlar
-
Bakan Albayrak "Atılacak adımlar hazır, önümüzdeki hafta bir kısmını paylaşacağız. Nisan ayıyla birlikte yol haritasını açıklayacağız" demiş umarım bu bizim için o beklenen ilanların da çıkış(başlangıç) tarihi olur. Hadi hayırlı geceler iyi haftasonları.
-
@smithayran bence uyu sen rüyaya ihtiyacın var dostum.
-
@idealistbiri dostum bu kpssnin olayı zaten rüya düş hayal... Biraz daha inception olsa ne çıkar Hadi uyu sen de uyu
-
@idealistbiri neden olmasın ama :)) görünce bi alla alla dedim yani, pareto ne der acaba, noluyor haftaya :))
-
Ustam yine sen bilirsin ama,
Bu haftaiçi sürprizlere gebe mi?
@paretowilfredo -
@strtmn önce yapılanma dostum
-
@paretowilfredo Şunun şurasında Nisan'a ne kaldı..Mayıslar bizim olsun
-
@paretowilfredo yapılanma nisan da bitiyormuş,ilan bu hafta çıksa nolacak ki zaten sınav geç oluyor.
-
@takao kim dedi nisanda bitiyormuş diye