2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@paretowilfredo bu hafta için beklediğimiz bir şey yok di mi üstad, sadece guy için değil genel olarak
-
Beyler kısa zamanda nasıl guy ilanı bekleyebiliyorsunuz hayret ediyorum açıkçası. Sınav öncesi Haziran gibi ilana çıkılırsa çok iyi bir haber olur bence. Ondan önce ilan beklemek gerçekçilikten çok uzak gibi geliyor bana.
-
Haziranda gelse razıyım valla
-
Haziranda gelse daha ne olsun da gelir mi iste zaten mesele orası
-
Valla yıllardır kpss öncesi gelen ilan gelmezse buda istisnai bir yıl olarak akıllarda iz bırakır bence. Haziran gibi gelmesi muhtemel, umarım yanılmayız arkadaşlar
-
Bundan sonrası için zaten hiçbir şey eskisi gibi olmayacak gibi. Yani her sene alım olayı olmaz gibi. İki sene üst üste alım olunca o 2.sene istisna olacak gibi ya, hayırlısı olsun.
-
@modigliani-0 Belirgin bir şey yok dostum
-
@mehmetkvl haziran gibi gelmesi duyum mu?
-
@baelish Zaten ilan olursa dostum mayıs haziran dönemini beklemek daha mantıklı görünüyor. Yapılanma için Sayın Bakan Nisan ayını işaret etti çok kez ki seçim sonrası diye duyup paylaşmıştım ben de. Sonrasında taşlar yerine çabuk oturursa inşallah beklentiye girebiliriz.
-
@takao Sn. Albayrak'a söylemek gerek dostum bunu.
-
@paretowilfredo eyvallah üstad, acaba seçim önü bari içişleri olsun gelir mi diye düşünmüştüm ondan sordum, sağolun
-
@modigliani-0 Şu hafta herkes seçime odaklı dostum. Sonrasında beklemek daha mantıklı görünüyor, tahminim bu yönde en azından. İlave bir bilgi gelirse paylaşırız yine:)
-
eyvallah üstad
-
@paretowilfredo bende seçime odaklayım siyasetçiler gibi. Bazı kritik illeri çok merak ediyorum. O yuzden bende bu hafta hiçbir şey beklemiyorum hocam, ilanlarla alakalı.
-
@paretowilfredo twitterda birisi cimere yazı yazmış ilanlarla alakalı Mhuy ilanı planlanmaktadır gibi cevap verilmiş bunla alakalı bir malumatın var mı üstad ?
-
@don-pablo Planlanmaktadır dostum. Sürecin nasıl öngörüldüğünden de bahsetmiştim hatta. Planlama var doğru bu.
-
İlan olmasa bile, kpss öncesine dair
Bir açıklama, sağlam bir duyum vb.
Gibi bir şey olsa şu hafta ne güzel olurdu, diye düşlüyor insan... -
@strtmn bu aralar duyum olmaz seçim üstü akşam etkinlik var twitterda olunuz.
-
@paretowilfredo guy la alakalı bir planlama varmı acaba hocam
-
@hasan2 Bundan da bahsettim dostum.