2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@botan01 ay inşallah
-
Ocak mi🤯biz nolcaz kimsenin umru değil poof
-
@sinoki hocam bazi ilanlarda Ocak 30 diye belirtiliyor. O durum kurtarabilir
-
Bu akşam etkinlik var arkadaşlar haberiniz olsun.
-
bence ankara açacak .burda dursun bu:))
-
Doğu da hangi iller açar arkadaşlar
-
@adanali01 karakolda ayna var cevriyem, bende kara sevda var. Salin şu ilanı da kavusak bea
-
@Aslan-Reyiz imece guy çıkmış sorular kitabının 2019 basımı var mı?
-
@scofieldmustafa bilmem guy hic boyle sonuna kalmamisti ama ilanlarda 01.01.1984 ve sonrasi diye geliyor
-
@Blueberry yok hocam
-
Hep bi tarih verme mevzusu var.tarihlerde hep ileri tarihler.şimdiye kadar tuttuğunu da görmedim.muhtemelen bu tarih de tutmayacaktır.
-
@merasim34 hocam sayın bakanın ilan için eli kulağında ifadesi ve arkadaşımızın ocak şubat duyumu tutuyor . Pareto da ilk baharı işaret etmişti . İlan Ocak’ta gelirse sınav en erken Mart’ta olacak zaten . Tüm duyumlar ilanın gelmesine az bir zaman kaldığını gösteriyor .
-
@mathilda peki sayı kaç olur tahmini en az
-
@Su28A hocam hiçbir fikrim yok maalesef . Herkesin beklentisi 1500 ve üzeri ki bu sayı bile 1,5 yıllık bir bekleyişin ardından tatmin edici bir sayı değil .
-
Ocakta gelmesi süreci rutin şekline sokacaktır inş. Hey yıl ocak gibi gelse şöyle bundan sonrası içinde harikulade olur.
-
Ilan zaten gelicek 2020 bahar basi olur aşağı yukarı o zamanlarda gelecekti yani. Ama asil onemli olan kac kişi geleceği. (1600 1700 den asagisi kurtarmaz)
Yönetmelik değişecek mı il tercihi mevzusu ne olacak asıl önemli olan bunlar
AH KEŞKE SGK DENETMENLIKTE ACIKLANSAYDI -
@izzo evet bencede en önemlisi bu sorunlar ne olacak
-
arkadaşlar twitterda ytgeliruzmanı adlı hesaptan bir bilgi paylaşılmış.. Kurumiçi gib merkez personller için yarın ola hayrola diye yazıyor.Bu durumla ilgili bilgisi olan var mı ?
-
Arkadas ben girmedim ama şu sgk sonuçları için etkinliklere biz de katılalım açıklansın. Mükerrer başvuru olmasın bu sefer.
-
@karamell ben twitterda maliye bülteni diye bir hesap var ona sordum. Mevzuatları takip ediyor genelde maliye bak ile ilgili. Personel düzenlemesi kurum içinde dedi. Bizimle alakalı değilmiş