2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bencede ilan yakın olsa @paretowilfredo hocam mutlaka bilgilendirirdi veya biseyler yazardı . Galiba bahara kaldı bu iş
-
@ozge91 https ://www .memurlar .net/ haber/600575/gelir-uzman-yardimciligi-alim-sistemi-degisiyor.html?amp=1&__twitter_impression=true
-
@Su28A Hocam çok eski haber bu. Her ilan öncesi bu haber gündeme geliyor.
-
@Su28A bu haberin tarihi ne hocam ? Yeni bi haber mi
-
@Su28A pareto sgkya yanildi. Herşeyi doğru bilecek diye bir kaide mı var. Gecem haftalarda sağlam araştırmalarla sgk açıklanması yüksek dedi. Tutmadi
-
@izzo bunu da biliyorum . Yalnız beni suçlar gibi konuşmanızı gerektirecek bir durum yok ortada. Benimkisi sadece fikrimi beyan etmekti .
-
@izzo Yalnız hocam adam en iyi ihtimalle yıl bitmeden dedi. O gün de hareketliliği aktardı. Bunu da en az 3 kişi teyit etti. Açıklanmaması tamamen kurumdsn kaynaklıydı. Guy konusunda da mayıstan beri herkes geldi gelecek derken defalarca en iyi seçenek bahar dedi. Ocakta ilan gelse martta sınav olur bahar olur zaten
-
@mhd olabilir hocam çünkü bende tarihini bilmiyorum . Sadece gördüm
-
hocam iyi düşünsek artık bakan bile bu kadar açıklama yapmışken neden bahar ayını düşünüyoruz.
-
Enerjimizi bu hafta gelecek gbi yogunlastirsak gelmezmi
-
6 Ağustos 2016 haberi. Şuna böyle birşey sözkonusu değil. ![alt metni](görsel url)
-
@Su28A suclamadim yanlış anladiniz. Sadece paretonun her sözü doğru olmaz bence diyorum
-
@sinoki ben ısrarla bu haf ta yuzumuz gulecek dıyorum (inşallah)
-
Arkadaşlar bundan önceki alımda bakanın talimatıyla ilana çıkılmıştı. Yine aynı şekilde olabilir.
-
@mhd o ilanı veren Naci Ağbal dı. Tam seçim üzeri verdi ilanı. Bizi yok saymadı. Ama Albayrak bunu yapmadı yani seçim döneminde bile ilan vermedi
-
Ocak ayında yeni teşkilat yapısı 'sözde' açıklanacakmış.
-
@guyzede1 insallah cok cok mutlu olucam oyle olursa🤲
-
@akncıı Hocam bakan eli kulağında dedi ya o yüzden dedim.
-
Şahsi fikrim Bakan bey eli kulağında dediyse ve kastettiği kurum içi değilde biz ise ilan Ocak ayı ilk iki haftasında gelebilir.Çünkü koskoca bakan laf olsun diye eli kulağında diyecek hali yok diye düşünüyorum İnşallah inşallah yüzümüzü güldürecek iki yılın telafisi olacak ilan gelir
-
@mhd guvenmiyorum ona koca bir seneyi çöp etti. Biraz vicdan olsaydı 2000 kişilik ilana çıkardı o kadar insanın hayatı söz konusu sonuçta ve bu ülkeye yük olmazdı o 2000 kişi