2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ücüncütekil evet bundan bahsediyorum puanlar nasıl olur diye
-
Bu sistem geçen sene ki dguy sınavında ki gibi sanırım. Dguyda ilk 3000 çağırılmıştı. 78 ile kapattı. 1000 kişilik ilanda 5 katı çağırırsa kaç ile kapatır
-
Nerde yazıyor sistem değiştiği
-
Değerli arkadaşlar şuan eski sistem devam ediyor. Sizin dediginiz sistemin gelmesi için önce yönetmeligin değişmesi gerekir. Şuan her şey söylentiden ibadet. Net bisey var ki eski sistemle şuan aksi bir haber gelmedikçe devam demektir. Duyumlara itibar etmeyin
-
İlan vermeye üseniyorlar bir de sistem degistirmekle mi ugrasacaklar @ücüncütekil boşver bu söylentileri
-
@izzo il seçme sayısı artırılacak, üç il seçilecek deniyor, tek il mağduriyeti kaldırılacak deniyor ama pek inanmıyorum bende, ne kadar doğru bilemiyorum
-
İlan gelmiş gibi konuşmaya başlamayalım gelsin konuşuruz
-
Gelmiyor yine gelmedi 1 hafta sonra yas bitmis olucak oof herşey neden bu kadar zor ya
-
Arkadaşın biri face de kpss a grubunda ilan nisan mayısta anca gelir şimdi eğitimdeyim ilana çıkılsa konuşulurdu demiş.
-
@botan01 pareto da sanki o ayları söylememis miydi tam olarak ya da mart mı demişti ? Ya da ben yanlış mı hatırlıyorum
-
@akncıı evet bahar aylarını işaret etmişti.Bence hazırlık da olsaydı pareto nun haberi olurdu.
-
@botan01 aynen öyle hocam. Basından beri olaya en gerçekçi yaklaşan ve tutarlı ilerleyen o oldu
-
Artık her gün rüyamda ilan geldiğini görmekten bıktım. Bugünkü rüyamda da ilan geliyordu, Ankara’ya 500 kişi istiyorlardı. Rüyamda dahi aklımı yitiriyordum mutluluktan.
Kurban olduğum Allah’ım duy sesimizi, gör halimizi. -
Bu söyleme inanmayın bence. Eğitim dairesindekilrr bilse de söylemiyor. Ona göre bir yorum yapmak kesinlikle yanlış..
-
Eğitimdekinler bilemez. Her kafadan bir ses çıkıyor. Henüz kimseye ınanmayin. 2020 yeni yil her hafta ilan gelme tehlikesi var.
-
@izzo tehlike demeyelim ona hocam gelsin de bir an önce. Şu yazdıklarımızı birileri okuyorsa usandık beklemekten, sayın yetkililer.
-
Ama duyumlar almıştık o kadar neyse umalım ki ilanlı bir hafta olsun
-
Diğerleri;
Kpss puanıyla tercih yapar 'atandınız' yazısını görür sevinir.
İİBF A grubu;
Kurum sınav açar sevinir
Kurum sınavına girmeye hak kazanır sevinir
Sınavı kazanır sevinir
Mülakatı kazanır sevinir.
Bir kere atanmak için 4 kere sevinmesi gerekir.
Rabbim en kısa sürede emek veren, hak eden herkese yaşatsın bu dört sevinci de. -
@sinoki, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Gelmiyor yine gelmedi 1 hafta sonra yas bitmis olucak oof herşey neden bu kadar zor ya
Dostum ılan geldıgınde 35 yaşına takılacak bır ıkı kısı dava acacak bu hususta sende bırseyler yapabılırsın katılabılırsınn onlara
Bu arada edıtorlere de bu hususta güncel sekılde haber yapın gundeme getırın dedık ama ses seda cıkmadı bu ne bıcım ıs anlamadım elınde sınav puanın var bakanların bakanlıkların kurumların yanlıs ınsan kaynagı polıtıkası yzunden ulkenın olaganustu seyler yasaması yuzunden ılan gelmez yaşa takılırız.Hıc bır ulkede yok bole bısey
Burokratların ve sıyasılerın vurdumduymazlıgını bızler cekıyoruz...
edıtor ustadlar lutfen sızde guncel olarak gundeme getırın bu 35 yaş olayını
@mk-ank @genclerbirlikli @PARETOWİLFREDO -
@Su28A hocam bunu nerden duydunuz siz?