2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Sayın bakanımızın bu zamanlarda fazla zamanı yoktur ama mülakat sonuçlarını ve yeni alım için çalışmaları yapıp süreci hızlandıracagını düşünüyorum. Kendi kanatimce mülakat sonuçlarını tez zamanda açıklanıp 2019 Kpss sınavından önce bakanlık içerisinde 1500 kişilik bir alım olacağı kanatimdeyim.
-
Vdk da 3 Başkan yardımcısı değişti
-
@merasim34 neye işaret ki
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@byteks1 Planlamadan bahsettim dostum zaten çok kez. Sorun Kurumun takviminin nasıl işleyeceği. O nedenle tahminde bulunmak yerine net haber almayı beklemek en azından söyleyeceği sözlerin sorumluluğu olan birisi olarak benim tercihimdir.
Hocam yeni yapılanma var diyeli 12 ay oldu hala ses soluk yok, hareketlilik yok, nerde bu yapılanma sorması ayıp?
-
@besiktas35 12 ay olmadı dostum, yaz sonu- sonbahar başlarında bu konu dillenmeye başladı. Tabi aslında ilk duyumlar Berat Albayrak'ın bakan olması ile ortaya çıktı. İlk planlamada Aralık 2018'e kadar tamamlanması planlanıyordu, olmadı. Akabinde seçim süreci araya girdi. Sonrasında hayata geçirileceği söylendi. Son dönemde ufak ufak şekillenmeye de başladı. Berat Albayrak'ın reform açıklamasında dile getirdiği bazı hususlar bu yapılanma dahilinde yer alan planlar. Dahasının ne zaman hayata geçirileceği noktasında da yetkili kişi ben değilim, Sayın Bakan'dır.
-
@paretowilfredo bir şey demek için hala erken galiba üstad?
-
@paretowilfredo hocam Allah sana sabır versin. Gün aşırı sürekli aynı soruları soran robotik tayfaya usanmadan sıkılmadan aynı cevapları verebiliyosun. Helalin var sabır taşı gibi adamsın. Ben görmekten bıktım artık aynı soruları adamlar cevabı bin kez verilmiş şeyi ısrarla sormaktan sıkılmıyor.
-
@marsiyal ben soru sormuyorum fikir alışverişinde bulunuyorum ama yazmadan yapamayacağım kusura bakma arkadaşım. @paretowilfredo üstad evet belki sıkılabilir sorulardan. Ama insanlar kendilerine umut olacak bir haber duymak istiyorlar. Kaç senesi gidiyor insanların sınav beklerken öyle kolay olmuyor beklemek. Bu şekilde kızmak doğru değil hepimiz sıkıldık hepimiz gerginiz. Biraz daha sakin olalım.
-
Robot tayfa iyiymiş ama :)) ne diyim seni de sıktık kusura bakma.
-
Yanlış anlamayın bende sınav bekleyenlerdenim bende duyum bekliyorum ama adam zaten bişey olduğunda kimsenin demesine kalmadan aktarıyor. Ve hergün gelişme var mı diye soruluyor hergün stabil, olunca aktarırım yazıyor adam sabırla. Daha fazla üstüne gitmeye gerek var mı sizce? Siz sıkılmadınız mı? Amacım gerginlik yaratmak değil yanlış anlaşılmasın lütfen.
-
Gerekirse üstad sitemini, uyarısını yapar. Dikkate alacağımız durum da o olur. Bu sessizlik yineleme veya açıklamaları mükerrer kılmaya çok müsait. Soracak adres pek yok biliyor musun? Yarında sorarız yani, sürecin mantıklı bir boyutu kalmadığından bunlar çok normal bence. He sence değil tamam. Neyi değiştirir bu? Seni sıkan şeyler bunlar olsun tabi, hayatta neler var
-
@marsiyal biz beklemekten sıkıldık hocam napalım işte inşallah ilan gelir de bu sıkıntılar da geçer gider. Kpss yaklaştığı için onun gerginliği de var arkadaşlarda. Suçlu olan ilan bekleyenler değil bize bu stresi yaşatan süreç. Geçecek inşallah hepsi.
-
@aknc haklısınız hocam. Ben sorulmasına karşı değilim. Herkes herşeyi sorar soruyorda zaten ama aynı sınavla ilgili aynı soruyu hergün sormak bana mantıksız geliyor.
-
Sabır arkadaşlarım sabır. Birbirimizi kırmadan bitirelim şu süreci. Zaten beklemek yıpratıyor bir de burada birbirimizi yıpratmayalım.
-
@marsiyal, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@paretowilfredo hocam Allah sana sabır versin. Gün aşırı sürekli aynı soruları soran robotik tayfaya usanmadan sıkılmadan aynı cevapları verebiliyosun. Helalin var sabır taşı gibi adamsın. Ben görmekten bıktım artık aynı soruları adamlar cevabı bin kez verilmiş şeyi ısrarla sormaktan sıkılmıyor.
Şöyle bir şeyde var hocam bu başlık çok erken açıldı. Gözden kaçıyo ama hırpalayıcı bir durum bu .
-
@karar aslinda erken acilmadı hocam haziran döneminde ilan gelmesi gerekir.Yoksa ilk defa kpss sonrasi bir guy alimi gelmeyecek.Guy olmazsa vmy olmazsa mhuy olmazsa dguy bir ilan gelmeli artık.Yapılanma bizler icin iyiye isaret taşlar yerine oturdugunda ihtiyac hasıl olacak ve ilan gelecektir.Tek sıkıntı vmy dguy gibi 3600 ek göstergeli kadroların guy mhuy duy gibi 2200 ek gostergeli kadrolarla birlesmesinin yani yapılanmanin ne olacagi
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@karar aslinda erken acilmadı hocam haziran döneminde ilan gelmesi gerekir.Yoksa ilk defa kpss sonrasi bir guy alimi gelmeyecek.Guy olmazsa vmy olmazsa mhuy olmazsa dguy bir ilan gelmeli artık.Yapılanma bizler icin iyiye isaret taşlar yerine oturdugunda ihtiyac hasıl olacak ve ilan gelecektir.Tek sıkıntı vmy dguy gibi 3600 ek göstergeli kadroların guy mhuy duy gibi 2200 ek gostergeli kadrolarla birlesmesinin yani yapılanmanin ne olacagi
@paretowilfredo üstad siz daha iyi bilirsiniz neler konusuldugunu ancak durum bu yoksa yapılanma bitmisti coktan
-
@zenginmemur Farklı ek göstergeli unvanların birleştirilmesi hususu gerçekten bizim için cok önemli çünkü şuanda halihazırda 2200 ek göstergeyle çalışıp emeklilik şartlarını tamamlayan birçok çalışan var bunların 3600 ek gösterge almasıyla birlikte çoğunun emekliye ayrılacağı aşikar bu durumda zaten var olan personel ihtiyacını dahada derinleştirecektir bunun gibi bircok detayı değerlendirdiğimizde elbette o beklediğimiz alımlar gelecektir, biz sabırla çalışmaya devam edelim dostlar
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Ben yapılanmanın bize etkisi konusunda senin kadar iyimser değilim hocam . Dediğin gibi ( ben bilmiyorum) 3600 verirde sabitlerlerse öyle toplu alım olmaz demek bu . Varsa ümidin bunu sürdür . Muhtemel bayramdan önce açıklanır son mülakat .Sonraki günlerde aranabilir bizim guy .
-
@zenginmemur ne kadar eminsiniz sanki tahmin değil de kesin birşeymiş gibi söylüyorsunuz guy gelmeyecek diye. Gelmeyeceğini bile bile de başlığı takip ediyorsunuz bu kadar emin olmuşken. Herkes istediğini yazmakta özgür ama başkalarını bu şekilde yanılgıya düşürebilecek şeyler söylemediği sürece.