28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaslar tek tek illeri yaziyorsunuz ama benim demek istedigim 3 5 tane il var..aramalar 1 gun olup bitmez herhalde..gecen sene 2 3 gun surmus..
-
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla şehir şehir puana göre sıralayıp arıyorlar. Bence daha devam eder aramalar 55 e kadar ineceğini düşünüyorum ben.
-
@suigeneris1876 hocam geçen seneki giren arkadaşım 2 gün sürer istanbul dedi diğer illeri bilmiyorum
-
@marsiyal yukarıda da dediğim gibi ikametgahım istanbul puanım 56. Kaç kez aramama rağmen bilgi veremiyoruz dediler. Mesai saati dışında aramama rağmen bilgi verdi bir kadın listede adınız yok dedi. Gerçekten aşırı şaşkınım ve üzgünüm. Bilgi vermiyoruz diye diretirken neden bilgi verdi anlamıyorum
-
Puanım 66 ankara icin bekliyorum şans var mıdır
-
Alım kaç kişilik olacak acaba uzmanlıta
-
İkametgahım Ankara, 1 ay sonra evlenip İstanbul'a yerleşeceğim için İstanbul yazmıştım. Akdeniz Üniversitesi mezunuyum, puanım 55 ve henüz aranmadım tüm kritik sorular bende toplanmış gibi hissediyorum, ararlarsa hemen buraya yazacağım Mülakata kalan arkadaşları tebrik ediyorum, beklemeye devam etmekte fayda var gibi
-
62,5 İstanbul gazi ünv ben de aranmadım. Hem gk hem ing barajını geçemeyip aranan oldu mu acaba ?
-
Arkadaşlar kocaeliden aranan oldu mu
-
@gaziibfli Var hocam
-
@nurrrr olmuş hocam önceki iletilerde vardi
-
@f-hayek teşekkür ederim
-
@872 benim puan 65 ama gk gy başarısız 20 doğru arandim
-
@maliyeciniss ingilizce peki?
-
@gaziibfli ingilizcemde basariz hocam. Okul eskişehir ikametgâh istanbul
-
@maliyeciniss anladım benim de aynı fakat 62,5 le aranmadım sanırım beklememe gerek yok artık
-
@nurrrr facebookta kocaeli 60 puanla arandım yazan birisi var
-
@gaziibfli bekleyin hocam daha yarın var
-
@gaziibfli bence 62 ile mutlaka aranırsınız 1 günde bütün aramalari yapmalari münkün değil bide mesai saatinin bitimine çok az vardi
-
@maliyeciniss keşke ama daha düşük puanlılar arandığına göre sanmıyorum hocam.