28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@siyasall sürekli yaptılar bu yıl mı yapmayacakları? Bence yine yaparlar ama büyük ihtimalle bayramdan sonraya kalabilir.
-
bence de olur yani sadece müfettişlik için değildir herşey sadece ik daki bayan öyle söyledi başından savmak için de söylemiş olabilir herkese farklı bir şey söylüyorlar bekleyip göreceğiz artık
-
@siyasall başından savmak için öyle demiştir gereksiz moral bozukluğuna gerek yok sınava girecekmis gibi mülakata devam
-
İK nın söylediği her şeye inanmayın arkadaşlar ilk aradığımda sonuçlar üniversiteden gönderilmedi bizde bekliyoruz en geç 1 haftaya açıklanır dediler 1 saat sonra sonuçlar açıkladı ikinci aradığımda teftiş kurulu sonuçları henüz göndermedi gönderince açıklanacak bi haftayı bulur dedi 1 saat sonra mailler geldi takılmayın yani burada söylenenlere de İK nın anlattıklarına da. Bende sabretmekten yanayım en çok torpilin döndüğü banka olarak nam salmış bi kurumdan bahsediyoruz kimse puanına da ikametine de %100 güvenmesin yada üzülmesin diyeceklerim bu kadar.
-
@pistov35 bence de öyle inşallah çok uzamadan başlar aramalar..
-
Arkadaslar bankanin genel muduru degismis duydunuz mu
-
birisi buraya alım olmayacak yazmıştı, inşallah doğru çıkmaz dediği.
-
@samettin kim olmuş
-
@akalender154 eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Genel Müdürlüğe de bankanın Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih getirildi.
-
@sinavparambitti demek ki influence değil feeling olacakmış. Bir de provided değil enact doğru cevaptı. 37 doğrum var ama genel yeteneğe takıldım. Artık önümüze bakacağız. Sana tavsiyem ingilizce okumalarda akademik jargona hakim ol. Kelimeler paragraflara göre farklı yorumlanır bunu hep göz önünde bulundur. Bu yaz banka sınavları açılacak orda da dil belirleyici olacaktır. Kolay gelsin hepimize.
-
Uzmanlık için çok aceleci davranıyoruz arkadaşlar bence. Alım olacak tabiki o kadar giden varken. Ancak her gün her gün kendimizi sıkıntıya sokmaya gerek yok bence.
-
@michaelcorleone sizin bir iletinizde okumuştum kimlik kontrolu yapılmadı diye o zamanda sordum şimdide sorayım hangi ilde ve üniversite de girdiniz sınava, merak ediyorum ben 2 kimlik kontrolünden geçerek girdim çünkü bu sınava.
-
Allah aşkına bi sakin. Alım yapılmama gibi bi durum olmayacak kaldı ki uzman ihtiyacı çokmuş guy ve dguylarında istifaları olacak daha da artacak yok ik böyle dedi şöyle dedi. Her denilen olsaydi sonuçlar daha açıklanamamış olurdu
-
@maliyeciniss uzman ihtiyacının çok olduğu bilgisine nasıl ulaştınız?
-
@michaelcorleone ''Hukuk 20 iktisat 19 muhasebe 23 ingilizce 31 yetenek 18. Toplam puan 50. Sanırım hiç şansım yok.'' diye yazmışsınız. Hangi ingilizce sınavında 37 doğru yaptınız acaba? Bu üslubunuz bu mental yapınız size zarar verir. Bir şeyler yarıştırmaya gerek yok, herkes kendinin rakibi.
-
Müfettişlerin süreci ne zaman tamamlanıyor?
-
@rögaritma yanlış yazmışım 37-3 ingilizce
-
@marsiyal 20 mayıs- 10 haziran müfettiş görüşmeleri
10-18 haziran değerlendirme merkezi çalışmaları ve envanter
22-29 temmuz(bu yaklaşık) yönetici mülakatları
ağustosun ilk haftası netice -
@punco uzman yardımcıları için aramalar bu sürecin sonrasında mi olur yoksa ikisi aynı anda mi
-
@adams God knows