28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Vay be geçen sene sınava 7 bin küsür kişi girmiş, sadece 62 kişi sınavı geçebilmiş genel kısmında. Mülakata kalanların listesi geçen seneden: https://www.vakifbank.com.tr/documents/duyurular/2018/2018YAZILI_SINAV_KAZANAN.pdf?=a&Exc=4111 . Bu listeden kaç kişiyi müfettiş yardımcısı aldılar bilen var mı?
-
@yorgunasker 17
-
@walras12 teşekkürler
-
@friedman98 ingilizcede baraj altı olmak derken hocam benim hiç ingilizcem yok çok az yapacağım sanırım ama alana baya güveniyorum nasıl bir yol izlemeliyim
-
Arkadaşlar yazılı sınava giderken yanımızda hangi belgeler olmalı başvuru formu olmalı mı mesela internette bilgi bulamadım
-
İstanbul da sınav nerede yapılıyor bir bilginiz var mı arkadaşlar? Boğaziçi yapacakmış sınavı ama sınav yeri olarak da orası mı olur yoksa başka bir yer mi?
-
@noir geeçn sene istanbul ünide oldu bu sene belirsiz daha
-
Arkadaşlar bu sınavda müfettiş yardımcısı olamayanlara uzmanlık teklifimi yoksa uzman yardımcılığı teklifi mi yapılıyor? Uzman yardımcılığının süreci/sınavı farklı mı?
-
23 mayısta askerliğim bitecek. Askerlik tamamlandı olarak işaretledim. Mülakatta sıkıntı olur mu?
-
@okahraman07 olabilir kurum insiyatifine kalmış birşey
-
@okahraman07 Bedelli mi yapıyorsunuz yoksa kısa dönem mi ? Başvuru formunda celp dönemi belli olan bedelli askerliğin kabul edileceği yazıyor. Öbür türlü askerliğinizin 28 nisana dek bitmiş olması gerekiyor.
-
28 Nisan tarihinde aynı zamanda MERKEZ BANKASI DENETÇİ YARDIMCILIĞI SINAVI VAR.ALIMLAR ZATEN AZ YAPILIYOR BİR DE AYNI TARİHTE 2 SINAVA ÇIKIYORLAR DELİRCEM.
-
@sinavparambitti sayıştay yazılı sınavı da aynı tarihte sanırım.
-
@yorgunisletmeci ben onuda unuttum sanırım ben bu sınava giremeyeceğim çünkü sayıştay hem mülakata girdim hem 2 .sınava sınavıda kazandım büyük ihtimal yazılı sınava gireceğim. Delirmekten ötesi sanırım yok .Sınavların Alex'i ,Mülakatların Mehmet Ekici'si olarak devam etcem sanırım.Aleside en azından bi akademisyenlik denerim diyordum.Yüksek lisans varken hazır
-
@sinavparambitti benim zaten ingilizce yok da alanlara güveniyorum bu sebeple bu sınava başvuracağım.sayıştayda ise yazılıya kalır mıyım şüpheli başvurmak zorunda kalıyorum buna
-
Arkadaşlar net bir cevap göremedim. Vakıf uzman yrd net ne kadar alıyor? Temettü ikramiye vs. hariç net maaşını bilen var mı?
-
@marsiyal 3500-4500
-
arkadaşlar muhasebe Ferhat Yıldız yeter mi??
-
@sinavparambitti 2000 2500 diyenler neci hocam
-
@marsiyal asgari ücret bile 2000 i geçti hocam bence 3500 doğrudur