2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
-
@maliyefs kredili satis 10 milyon degilmiydi ben yanlismi hatirliyorum
-
@kombassankoma 2-3 sanırım.
-
@kombassankoma aynen hocam o Soruydu bence en zor hukuk sorusu buydu sınavda
-
@dnd hocam hatırladığım kadarıyla. Sirketin yıllık satışları 60 milyon ve bunun yarışı peşin tahsil edilmiştir. Sirketin alacakları 6 milyondur. Sonrasında stoklarla ilgili kafa karıştırıcı sayılar vardi. Soru bu şekildeydi. 60in yarışı peşin tahsil edilmişse kalan 30u kredili satıştır diye düşündüm. Yıl sonu ve başı olmadığı için ortalama alacağı 6 kabul ettim. ADH= 30/6 =5 buldum. Sanırım yarin sorular açıklanır hepbirlikte görürüz
-
@maliyefs pardon hocam ben yanlis yazdim cevabiniza bakarken
-
Sorular açıklandıktan sonra gk-gy sorularının 0.67, alan sorularının 1.33 ile çarparak bulduğumuz standart sapmasız sonucu buraya yazarsak daha sağlıklı bir bilgi oluşabilir arkadaşlar. Net olayı gk-gy alan karışık verildiği için yanıltıcı olabiliyor.
-
Bugün açıklanır mı acaba
-
@strtmn sınavdan sonraki 2. İş günü açıklanıyor genelde ama bu ÖSYM sağı solu belli olmaz
-
o zaman yarına kalır gibi
-
Matematikte sıralama sorusu vardı al büyüktür küçüktür şeklinde a b c li onun cevabını bulan var mı arkadaşlar
-
@başkent1910 a<c<b
-
@başkent1910 a kucuktur c kucuktur b olmali
-
para banka sorusu nakit ve vadeli mevduatların olmadığını vadesiz ve zorunlu karşılığın olduğunu diyordu diye hatırlıyorum o yüzden eşittir dedim
-
Matematik sorularını da toparlasak mı?
-
@gossen hocam o soru iktisattaydı.Advalorem vergi sorusuda maliyede olması lazım
-
@piko UFE olması lazım
-
@içerde14 soruda hepsi küçüktür diyordu demi ben küçüktür büyüktür hiç dikkat etmedim süre bitiyordu a c b şeklinde salladım bakalım tutacak mı
-
@başkent1910 içiniz rahat olsun mat da ilk başlarda görüp de yaptığım soruydu eminin ondan
-
@mrkorkmaz1 eyvAllah hocam matematikleri sallayım boş kalmasın derken 2 tane muhasebe sorum boş kaldı gözetmen kalemleri bırakın dedi kaldım öylece
-
@başkent1910 sağlık olsun hocam sınav gerçekten zordu ben süre sıkıntısı çekmedim çok şükür alandan başladm.Ama sanmıyorum kazanacagımı çünkü rakiplerimiz geçenki sınavı geçip mülakatına kalan arkadaşlar