2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
-
Nurettin bilici vergi hukuku uygulamaları kitabi sayistay yazili icin uygun bi kaynak mi alan varsa memnun mu ?
-
Elinde Kpss alan ve sayıştay klasik sınavı için not kitap pdfsi olan varmı rica etsem paylaşabilir mi ?
-
Evet arkadaşlar sayfa sessizliğe büründü?
Kaçla kapatır tahminleri alalım -
@mayaa sanırım 64 66 arası kapatacak
-
@yemre48 2016 dan düşük kapatmaz aynı olur diyorsunuz yani. Gerçi alanlar ve ağırlıklar değişti ama 2016 dan daha zor diyor herkes inşallah 2016 nın ham puanından düşük kapatır
-
Yıllara göre kapatılan net sayıları elinizde var mı son sınavda 67 doğru ile kapttıgını görmüştüm doğru mu acaba
-
@yabgu doğrudur hocam.
-
@mayaa sağolun hocam . Bencede geçen yıla göre 4-5 net altında kapatabilir . Sorular kaliteli ve eleyiciydi . Kolay bir sınavda 67 yakalanmışssa zor da inşallah daha düşük kapatması bekllentimiz ..
-
63 ile yatıştayım
-
Cidden hiç ümidin yok mu dostum. 63 le kapatmaz mı diyosun
-
Yazılıya kalma ümidi olanlar başladı mı çalışmaya iktisatta makro mikro para dışında hangi konular var acaba
-
@simer93 idt den soru cikiyor ve uluslararasi iktisattan da cikabiliyor
-
@gizo11 +1
-
@ademsmith teşekkür ederim
-
Minimum 64 gelecek alan ağırlıklı gkgy 18 alan 48 gibi, çalışmaya başlamalımıyım sizce klasik sınav için ?
-
Arkadaşlar sonuçlar ne zaman açıklanır?
-
kılavuz okumanızı falan geçtimde ösym anasayfasına bari bakın bi.
-
@albertcamus daha erken açıklanır mı gibi sormak istemiştim ösym arada erken açıklıyor ya ondan
-
Arkadaşlar herkese merhaba. Sınava girenlere geçmiş olsun, umarım herkes emeğinin karşılığını alır. Ben bu yaz inşallah hukuk fakültesinden mezun olacağım. Hakimlik ve savcılık istemiyorum, sayıştay denetciligini kafaya koydum fakat muhasebe maliye iktisat bilgim yok malumunuz olduğu üzere. 2020 yılındaki alıma kadar ne yapmamı önerirsiniz? Dersaneye gidecek vaktim ve param yok çünkü avukatlık stajı başlatacağım. Kitaptan çalışarak ve youtubeden video izleyerek düzenli bir çalışma ile olabilitesi var mı? Yoksa başka alanlara mi yönelmeliyim? Yeri değil biliyorum fakat yanıtlarsanız müteşekkir olurum, hepinize ayrı ayrı kolaylıklar diliyorum
-
Arkadaşlar maliyede , kamu harcamaları ve kamu gelirlerinden soru çıkıyor mu .