GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@a-okun Bildiğim kadarıyla evet dostum. Yüksek lisansa bir kademe, meslek alanıyla alakalı doktoraya ise bir derece veriliyor yanlış anımsamıyorsam eğer.
-
@davetsiz hocam kamu kuruma atamalarda iş sözleşmelerinde genelde istisna tanınıyor diye biliyorum daha önce çalışmış olduğum kurumsal bir şirketin imzalatmış oldukları sözleşme hükümleri bu yöndeydi belki sizde de öyledir.
-
@paretowilfredo anladım üstad eyvallah umarım böyle bir güzellik vardır.
-
@davetsiz Bu sıkıntıyı bir ahbabımın eşi yaşamıştı dostum. Uzlaşma gibi bir yola gitmişlerdi şirketle. Meblağı düşürerek ayrılmıştı. Diğer yandan özel bir uygulama sözleşme ile öngörüldüyse olabilir elbet. Bunun dışında Kurum ile görüşülerek tebliğ zamanını takip edebilirsin ve telefonun yanında aynı ilde değilsen evrakı posta ile isteyebilirsin. Bu da zaman kazandırır bir nebze.
-
Yükseklisans okumus olmak
üniversite ve lise hazırlık okumus olmak
1 kademe ilerlemesi sağlar
Yani 9. Derecede isen bir kademe ilerlersin
Doktora mezunu olmak
1 derece ilerlemesi sağlar -
@yunusemre_58 üniversite hazırlık getirmez hocam.
-
Evrak teslimi isteyen herhangi bir il var mı
-
@nonbisinidem meslek lisesinde hazırlık okumam ilk defa işe yaradı
-
@paretowilfredo Hocam ama ödediğim günler yanmıyor değil mi? Ben mesela 2500gun ödedim şimdiye kadar, onlar da sayılacaktır umarım
-
@no33 Hizmetlerinizde bi sorun olmaz dostum. Emekli olacağınız zaman hizmet birleşmesi yapılır 4/a hizmetleriniz de hesaba katılarak emeklilik gününüz hesaplanır.
-
@paretowilfredo bu haber sevindirici hocam emekliliğim geldi çünkü benim
-
@paretowilfredo
Aynı il dostum . Cevabınız için teşekkür ederim.
@A-Okun -
@paretowilfredo lisede hazırlık okuduğuma dair belgeyi aldım teslim edeceğim, kendileri otomatik başlatıyorlar mı yoksa bizim mı böyle.bir talebimizin olması gerekiyor, takipcisimi olalım
-
@nonbisinidem var benim eşim guy lisede hazırlık okuduğu için 1 kademe önde başladı ben de ordan biliyorum zaten ama lise diplomamı nasıl temin edicem onu bilmiyorum
-
arkadaşlar ankara guydan feragat eden var mı bilgiisi olan??
-
@bohr Bir yerlerde görmüştüm feragat edeni ama neredeydi hatirlamiyorum.
-
@eliff hocam galiba üni’den isteyeceğiz
-
@nonbisinidem tamam teşekkürler
-
@venüsmer ankara içinmiydi peki hatırlıyo musun
-
@walrass06 Tercih var da, tercihi takan kim? Ben maltepe yazmıştım, Mecidiyeköy'e verdiler :))