2019 VMY Duyum var mı?
-
@Su28A
Hocam biliyorsunuz GUY ilanları zaten geldiği zaman diğer kurumlara göre bayağı yüksek bir sayı ile geliyor. Binlerle ifade ediyoruz. İkiye bölerlerse bence toplamda 3000 şeklinde bir alım olabilir. -
@keynes5 Aslında bu konuyu https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/vergi-mufettis-yardimciligi-vmy-sinavi-test-mi-h7962.html yazımda ele almıştım dostum 2.5 ay kadar evvel ancak çok alaka celbetmemişti
-
Kafam o kadar dolu ki guy mu vmy mi ihtimal dahilinde şimdi ? maliyeden bir beklentim de kalmadı aslında ya neyse
-
@SRPR Hocam Hazine ve Maliye teoride iyi de pratikte dökülüyor.
Sayılar ihtimaller hazırlıklar efsane. Uygulamaya gelince durum şu; -
Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır.
-
maliye bakanligi alooo ölüyoruz he ona göre .....
-
@mbguy dur daha 1 hafta var
-
@SRPR bu yıl gelmezse yaştan hakkımı kaybedeceğim, seneye iki ilan olacak diyorsunuz, yok yok aklım henüz yerin de Sinirlerim bozuldu yine...
-
@SRPR Hocam toplamda yüklü olup 2020 kpss öncesi sadece 1000 kisilik bir alım olursa felaket olur bizim için
-
Arkadaşlar VDK hali hazırda sadece belli başlı illerde hizmet verecek şekilde düzenlendi. Ankara izmir istanbul adana gaziantep bu illerden bazıları. Müfettişler tercihlerini yaptı ve tercih sonuçları açıklandı. 3-6 ay içinde taşınma işlerinin hallolması istendi. Bu süreç içinde alım olmayacak diye birşey yok . Siz her türlü çalışmaya devam edin bence zaten hemen hemen her sınavda aynı konular dersler. VDK şu an için karmakarışık gerçekten. Yani başkan yrd. Dahi ne olacağı hakkında bi fikrinin olmadığını söylemişti ki kendisi değişti :)) Alım geç olsada olacak çalışalım vesselam.
-
ALINTI TWET::@Ahmet57798860
DUYURU.......!!!!MERHABA İİBF AİLESİ...
28 Ekim Pazartesi Günü Saat 20.00 da Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı için etkinlik düzenlenecektir. Menfaatimiz ortak olduğu için herkesin elini taşın altına koymasıni ve bireysel olarak etkilesime gecilmesini istiyoruz..........
-
@paretowilfredo üstat merhaba epeydir yoktum buralarda vdkda yeni düzenlemeler yapılmış.Artık yüzde 5lik ayrim kalkmış ve yeterlilkk verilemezse düz memurluk olmayacakmış.Bu düzenlemeler vergi müfettişligi kadrosunun korunacagıni göstermez mi?
-
@zenginmemur Hoşgeldin dostum
Kadronun korunacağını gösterse dahi yetkilerinin değişeceğine işaret dostum. Maliye Müfettişliği geldiği için %5 kaldırıldı. Çünkü %5'in oluşturulma gayesi Maliye Müfettişleri dahil eski denetmenlikten farklı olan kadroları bir arada tanımlayabilmekti VDK bünyesinde. Vergi Müfettişliği özlük hakkı ve imkanları yanına kâr kaldı kurulun. Ama eski yetkinliği artık olmayacak gibi görünüyor. -
@zenginmemur benim anladığım yeterlilik verilmezse direkt ilişik kesme, performans yetersizse memuriyete düşme yok
-
@paretowilfredo eyvallah üstat keşke yüklü bir alim gelse
-
@zenginmemur yanlış anlama var. Yeterlilik verilmezse düz memur olucaklar. Daha önce yetki sınavı ve performansı geçemeyenler memur yapılıyordu bu husus kaldırıldı. Sadece yeterliği veremeyen memur olucak
-
Bugün resmi gazetede yayımlanan cb kararında 1049 vergi müfettiş yardımcısı müfettişliğe atandı.
-
@RootofAllEvil Hocam suan tahmini kac tane vergi mufettis yardimcisi kalmistir? Ileriye donuk yorum ve tahmin icin soruyorum.
-
@politics06 hiçbir bilgim yok
-
Biri 750 vergi müfettişi alınacak sınav da test olacak diyodu oda mi yalan