2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@mülakat-bükücü 90 hocam sizin
-
Facebook’ta grupta hem illeri hemde kaç puanla yazdıklarını yazmışlar. Merak edenlere duyurulur.
https://www.facebook.com/groups/KPSSAVEKURUMSINAVLARII/permalink/1396757690472817/
-
@baybilgilisss facebook kullanmıyorum acaba rica etsem burda paylaşabilir misiniz o listeyi ?
-
@baybilgilisss Facebook kullanmayanlar için bir arkadaşımız paylasirsa çok iyi olur.
-
@kubra111 +1
-
@baybilgilisss Herkese açık grup olmadığı için sayfa gelmiyor teklif gönderdim siz onaylarmisiniz
-
@i̇şzizgüçsüz 84 puan hocam
-
Şu an anımsayamıyorum nedense ama kosgeb başvurusunda fotograf yüklemek gerekiyor muydu ?
-
haftaya açıklanır, fazla bekletmezler umuyorum.
-
@mehmet122 bende istanbul marmara 88.8
-
@yorgunisletmeci hayir gerekmiyordu hocam
-
@samettin Teşekkürler bugün sgk başvurusu yaparken aklıma geldi acaba kosgeb de istiyordu da ben mi görmedim diye.Ders çalışmaktan kafayı yedim sanırım.
-
@zdrn ben 82.7
-
89,4 kars yazdım
-
@clearman, içinde söyledi: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
Muğlaya 91.3 ile başvurdum. Başka başvuranlar bunun altına yazarsa ne olacağı hakkında fikir sahibi oluruz. Şimdiden başarılar.
Listeye girebilir miyim diyordum şimdi galiba tek gidecem diyorum saka bir yana puani çıkartmak amaclı muğla yazan arkadaşlar çok sınırdayım bu puanla belirsizlik yerine sonucu hepimiz ogrensek şimdiden güzel olabilir.
-
90 üstü çok fazla başvuru yapan yok mu bana mı denk gelmedi acaba hem burada hem Facebook’ta ?
-
@kaymakam hocam feysde nerde konuşuluyor bu ben göremedim.
-
@mrnobody yukarıda linkini paylaşmışlar hocam ama orası da çok aktif değil
-
84,6 ile Afyon yazdım. Hayırlısı artık.
-
Linki acamiyoruz biri listeyi burda paylasabilir mi allah askina