2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Alıntı:
1.Komisyon:
Kişilik kavramı nedir?
Işsizlik türlerini say, geçici işsizliği açıkla.
Sosyal Güvenlik Sistemi nedir,nasıl gelişmiştir?
G-20 zirvesi nedir? Kimler katılır? En son nerede toplandı? Neler görüşüldü?
Işsizlik oranı, işgücüne katılım oranı kaç? -
@kgms eyvallah hocam. Siz nereden geleceksiniz
-
@takkurt izmirden siz ?
-
2-3 sene önce girmiştim mülakata belki denk gelir aynı sorular bölümüm iktisat,D8 ülkelerini sayarmısın?kutulamare?şiirlerinde avni mahlasını kullanan osmanlı padişahı kimdir?borçlar hukukundan tecdit(yenileme) nedir?cevabı net kar/özkaynaklar olan soruyu sordular muhasebeden sorusunu hatırlıyamadım.herkese başarılar gönlünüzce hayırlısı olsun hepinizin hakkında
-
@kgms İstanbul hocam
-
@olursaolur, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Alıntı:
1.Komisyon:
Kişilik kavramı nedir?
Işsizlik türlerini say, geçici işsizliği açıkla.
Sosyal Güvenlik Sistemi nedir,nasıl gelişmiştir?
G-20 zirvesi nedir? Kimler katılır? En son nerede toplandı? Neler görüşüldü?
Işsizlik oranı, işgücüne katılım oranı kaç?Güzel sorular. Günceli es geçmemişler g20 çok sorulan sorulardan biri olur sanırım tam dönemi iken. Yine aslında kurum konulari etrafında dönmüş mülakatı arkadaşın. Bakalım faha gelse sorular iyi kötü bi kanaatimiz oluşur mülakata dair.
-
@kgms otelin adı neydi hocam
-
- Komisyon kaçıncı kişiyi almaya başladı arkadaşlar, orada olan bilgi verebilir mi
-
@ff 25 gitti sanırsam
-
@gannicus teşekkür ederim hocam
-
@takkurt otel abro
-
Ya rüyamda ya da sgk ya dair bişeyler okurken kurumda birşeyin yıl dönümü gibi bi notla karşılaştım kafama takıldı acaba neydi Mülakat öncesi aklıma düştü !!
-
@aroma 14-20 mayıs sosyal güvenlik haftası dostum bu olabilir mi?
-
@paretowilfredo galiba buydu dostum yaa çok sağol Gün boyunca sürecek takıntıdan kurtardın beni
-
2.komisyona giren arkadaşlar bilgi verebilir mi?
-
Arkadaşlar mülakata giren ve girecek olanlara tekrar başarılar. Benim bir sorum olacak. Yarın 2. Komisyonda gireceğim. Sıram 89. Genelde günde ortalama 60 kişiye bakıyorlarmış diye bir yerde okumuştum. Dolayısıyla yarın 29. sıra gibi birşey oluyorum. Bana sıra saat kaç gibi gelebilir. Sabah trenle ile geçeceğim için ucu ucuna yetişme gibi bir durumum var. Saat 11 den önce sıra gelmez umarım.
-
Herkese basarilar dilerim:) Allah yardimciniz olsun, kendinize güvenin ama unutmayin dünyanin da sonu değil:)
-
@emr hocam 2. Komisyon şu an 30. Kişiyi aldı 12.30 a kadar devam edecek herhalde 35 e varır ona göre hesap edin
-
1.Komisyon
Bölüm çeko (komisyon üyeleri normallerdi ne çok ciddi ne çok güler yüzlü)
Kendini tanıt
Muhasebe maliyet raporlama
Merkezden yönetimin yararları
GSS hakkında bilgi
Üretim faktörleri nelerdir? -
2.Komisyon
Finansal kaldıraç oranı, formülü nedir,neyi gösterir?
Kanunsuz emir?
Cobweb teoremi
Iranla olan gümrük kapılarımız?