2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@gannicus cok tesekkur ederim
-
bugünkü mülakatlar bitti mi?
-
@gannicus, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@mellodi kapının önünde bir görevli var içeri girerken telefon vs oraya bırakıyoruz
Hocam, binanın girişinde mi bırakıyoruz yoksa mülakata gireceğimiz odanın girişinde mi? Bir de Mithatpaşa için sanırım dediğiniz?
-
mülakata gireceğimiz salonun kapısında bir görevli olur ona bırakılır genelde
-
@paretowilfredo dogru soyluyorsunuz cok tesekkurler. Bir sorum daha olacak istihdam isgucu isgucune katilma gibi oranlari 2018 verilerine gore mi soylemeliyiz? tuik'in 3 ayda bir yayimladigi guncel istatistige gore mi? 2019 bitmedigi icin 2018 verileriyle mi cevap verelim. Hepsini bilmek mi gerekir yoksa?
-
- Komisyon
Ilk devalüasyon ve sonuçları?
Amortisman neden ayrılır, mantığı nedir?
SGK neden birleşti? Sebep ve sonuçları
2.Komisyon:
Bölüm:Uluslararası iliskiler
Net işletme sermayesi ?
Ab baskenti?
Kliring?
Memurlara verilen disiplin cezaları? - Komisyon
-
Bu gün birinci komisyonda mülakata girmek için yola çıktım,daha önceden bina ismine bakmıştım,tekrar konrol etmek için dosyayı açmaya çalıştım telde sorun olduğu için açılmadı,binanın giriş kapısında bekleyen bi çift vardı onlara mülakat yerini sordum bana bilerek yanlış yeri tarif etti çocuk,döndüm dolaştım tekrar aynı yere geldim kapının girişinde yine aynı insanlar bu sefer içeri geçip sordum burası dediler,arkamı döndüm çocuğun bi bakışı vardı sormayın,o sırada erkek olan sıram gelene kadar dışar da kalalım dedi,aynı çocuğu daha sonra içer de sıra beklerken de gördüm,gidip iki çift laf etmek istedim ama değmez,evet hepimiz rakibiz bi yerde ama bu kadar insanlıktan çıkmanında alemi yok bence,başkalarının hakkına girmekten korkmak lazım birazda, yanındaki kızda yalan söylenildiğini bile bile sustu bu gün millete yalan söyleyen yarın bana da söyler diyede düşünmedi heralde. Allaha havale ediyorum sizi
-
@gaye Her ikisini de bilmeniz yarariniza olur dostum. Iki turlu de sorulabilir.
-
@dnd hocam geçmiş olsun insanlar boyle ne yazık ki.Yetismissinizdir umarim.. Komisyonlar kacta bitirdi bilginiz var mı? 2.komisyonun oldukça yavaş olduğu yazılmış ,1.Komisyon çok seri ilerlemis
-
@dnd Biz de soru paylaşmıyorlar diye kendimizi hırpalıyoruz. Çıldırmış olmalı bu insanlar.bu hikaye gerçekse. Yine de umuyorum ki boş bulunmuştur, dalgınlığına gelmiştir. Aksini düşününce tüylerim ürperiyor.
-
@olursaolur hocam ben 24. sıradaydım tam bakmadım ama 10.30 da yukarı çıktık,11 gibi binada cıktım ben 1. komisyondaydım
-
@gaye merhaba
2. komisyon çeko
Ana hizmet birimleri
Ddk ları say
İşsizlik nedir türleri işsizlik oranı işgücüne katılım oranı istihdam oranı tanım ve Türkiye verileri soruldu ben son verileri söyledim
Kayıtdışı istihdam nedir ve oranı
Asit test oranı tanımı ve formülü
Komisyon güler yüzlüydü ana hizmet birimleri olarak sadece girdiğimiz binadaki isimleri hatırlıyordum kalanını hatırlamıyorum diyince en önemlisi bunlar zaten diyip güldüler. -
@paretowilfredo ilk başta bende boş bulundu diye düşündüm ama sonradan çocuk bana tarif ederken ki surat ifadesi aklıma geldi,ben arkama döndüğümde ikiside beni izliyordu surat ifadeleri ve ordan kaçar gibi uzaklaşmaları bilerek yaptıklarını düşündürdü,herkesin nasibi kendine umarım onlarda kendi kalbinin ekmeğini yer
-
2.Komisyon
Erdemli mal?
Stok devir hızı ?
Alt işveren? -
@dnd Amin dostum. Bir art niyet varsa, bosverin hic uzmeyin kendinizi. Bugun kazandigini sanan arkadas yarin muhakkak yitirecektir bir seyleri.
-
@paretowilfredo haklısınız
-
muaacel ne demek,amortisman kime ayrılır,kadınlara seçme ve seçilme hakkı tarihçesi, çorumlularla ilgili reklam panosu varmış ordaki espri,tam rekabet piyasası,
-
- Komisyon
Bölüm: Ceko
1-finansal kaldıraç oranı,formülü ve neyi gösterir ?
2-kanunsuz emir?
3-cobweb teoremi?
4-iranla gümrük kapılarımız?
2.Komisyon
Bölüm:Kamu Yönetimi
Merkantilizm nedir?
Çocuk işçi/genç işçi farkı nelerdir?
G-20 nerede yapıldı ve bir dahakinin nerede yapılacağı kararlaştırıldı mı?
Bir de ay sorusu (heralde anayasa sorusu demek istedi?)1.Komisyon:
Muhasebenin temel kavramlarından 5ini sayın.
Stand by anlasması nedir? En son ne zaman yapıldı ve ne zaman borclar sona erdi ?
Ayni hak nedir?
Hak sahipleri kimlerdir kosulları nelerdir?
Tc nin ilk basbakanı ve son basbakanı kimdir? - Komisyon
-
@gaye hocam ilk cumleniz tebessum ettirdi, basarilar dilerim bu arada.
-
Arkadaslar sizler de facebook,twitter vs.de gördüğünüz sorulari buraya yazar misiniz? Gözümüzden kaçan olursa eksik kalmasın giremediğimiz zamanlar olur başlığı canlı tutmaya devam edelim ..