2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@karagergedan Sen yazdıklarımı galiba anlayamamışsın dostum birdaha okumanı öneririm. Kimseyi kışkırtma amacında değilim. Kimseye bir garezimde yok ayrıca paretoyuda tanımam gelelim sana şimdi pareto öğrendikten sonra iptal olma durumu nu da biliyor olamlı değilmi ufak bir ihtimal de olsa bizlerde çocuk değiliz geçiştirlmeye ihtiyacımız yok doğru net bilgiye ihtiyacımız olabilir bende bu durumda neden ilk duyduğunda söylemedin ve daha sonraları bakanlık olumlu ilerliyor v.s gibi şeyler dedin diyorum belki iyi niyetli olabilir ama sonucu bizleri sarstı diyorun analdın mı ?
-
@redcrossbjk Asli gerekçe yine Bakanlık kaynaklı demek ki dostum. Bu da en azından bakanlığın gerekçesi dava değil demektir.
-
@bcbc3434 kardeşim tabi olaki aksi bir karar çıksa o kişiye mülakat yapılsa bal gibi alınmayacak hepimiz biliyoruz.
-
Ben de teftiş kurulu başkanlığını aradım Denetmen Yardımcılığı için 4150100 a yönlendirdi. Bilgiyi orası veriyor diye arıyorum ama açılmıyor
-
@redcrossbjk dostum uğraşın , çaban ve aldığın güzel bilgiler için teşekkür ederim umarım sonuçlar açıklandığında senin için olumlu olur
-
@sansebastianozn Valla inşallah şu başlıkta ki tüm dostlarımız için olumlu netice olur dostum. Gerçekten bu sevinci yaşarız inşallah
-
@sansebastianozn Allah razı olsun kardeşim. EyvAllah. Hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız inşAllah
-
@paretowilfredo üstad İİBF için yaptıklarını görmemek olmaz kamu personeli alımından sorunlarına kadar bilgi içeren yardımcı olan bir sitede daha yok TY kurmanız yeter de artar bile teşekkürler
-
Eğer alım iptal olursa 1600 kişi, dava açan kişiye herhangi bir konuda ayrı ayrı dava açalım. Uyuzluk değil mi alla alla:) yaptığın işe bak kardes ya.
-
@872 manevi tazminat açalım yıprandık
-
Arkadaşlar bir şeyi düzelteyim kimsenin de hakkına girmeyeyim. Dava açan arkadaş GUY değilmiş, sadece GUY sınavına da girebiliyoruz puan türü ile neden sizin sınava giremiyorum gibisine bir şey diyerek açmış davayı. Hakka girmeyeyim. Kurumda aradığım kişi yanlış anlatmış ya da ben yanlış anlamış olabilirim hakka girmeyelim. Bu yine de benim onu haklı gördüğüm anlamına gelmez tabi de dava açarak yine kendi ayağına sıkmış arkadaş.. Bunu az önce öğrendim bende. GUY değilmiş sadece istatistik mezunu olarak diğer puanları da kullandığını söylemiş ve sizin de sınavınıza neden başvuru yapamıyorum demiş geri kalan denklik belgesi vs onlar konusunda kurum Yök ile görüşmüş ve arkadaşın elinde olan denklik belgesi yökün verdiği denklik bile değilmiş(telefonda görüştüğüm yetkili söyledi) davayı kazanma şansı milyonda 0 sıfır dedi. Ne zaman açıklacağı konusunda ise sınav hizmetleri sadece liste gelirse bilgi oluyormuş. bunun dışında şu an değişen bir şey yok. Davayı unutalım ve bakanlık özel kaleminin dediğine kulak verelim. Eylül ayı bitimine kadar açıklacak diyor onlarda bu bilgiyi de ona Bakan Danışmanı tarafından verilmiş. Kesin mi dedim, böyle bir şey olmasa neden böyle bir şey söyleyelim dedi.. Bunları da okuyorsa sınav hizmetleri ya da telefona bakan özel kalemlikte çalışan hanım efendi. Açıklayın artık bitsin bu stres lütfennnnn
-
bu adamın denklıgı yoksa malıyede nasıl gelır uzmanı olmus ?
ıkıncsı de gelır ıdaresını arayıp bu kıısıyı sıkayet edelım.İsmen bılmıyor olabılırz ancak kurumu arayıp sıkayet edelım... -
@redcrossbjk, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
şmanı tarafından verilmiş. Kesin mi dedim, böyle bir şey olmasa neden böyle bir şey söyleyelim dedi.. Bunları da
yenı mı aradın kardesım yanı ne zaman aramıstın
-
@newworldorder aynen hocam haklısınız. İnsallah gerek kalmaz.
-
@denetmenadayı hocam sabahtır hem ben arıyorum hemde kız arkadaşım arıyor. Sabah aradığım zaman özel kalem bana da hatuna da aynı şeyi söylemiş.
-
@redcrossbjk eyvallah kardesım sagolasın
-
@872 iptal olmaz kardesım.kurumdakıler demıs kendı ayaklarına sıktılar bunlar dıye oyuzden bundan sonrakı alımlarda kndılerı bolum bazlı dusunsunler artık zaten alımları azdı bundan snra olurmu bılınmez
-
@denetmenadayı yazılanlardan davayı açan arkadaş kendi ayağına sıktı deniliyor.bunu genel anlamda diğer istatistik mezunu arkadaşları da katarak çoğul eki kullanmak anlamsız.zaten alımlar az bundan sonra da olmaz diyerek olayı negatif yöne çekmeyin.diğer istatistik mezunları da zan altında kalıyor.evet alım az,bundan sonra da hiç olmayabilir düşüncesini belirtmek kırıcı.
-
@denetmenadayı bir de karşı tarafa sormak lazım hocam. Dava neticelenmeden birşey demek anlamsız. İnşallah hepimizin lehine karar çıkar. İnşallah yakın zamanda sonuçlar açıklanir ve hepimiz mutlu olurz burada.
-
Kim ne derse desin umrumda değil ama bekletilen her gün için davayı açan arkadaşı Allah'a havale ediyorum.
Bunca insanı vebali boynundadır.Sanki bütün alımlar dört dörtlük adil yapılıyor da arkadaşın puanı adaletsizlik yaratmış.Heyy Allah'ım...