2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Ben de aradım açmadılar. Kısmet dedilerse bugüne nasip olur gibi. Normalde öyle demiyorlar
-
Bu saatten sonra telefona bakacaklarını düşünmüyorum. O yüzden gece boyu beklemeye devam.
-
Bende telefonlara bakacaklarını sanmıyorum. Geceye kalmadan şu işi bitirirler inşallah
-
@heycorc404 talimat geldiyse bu iş biter . Hayırlısıyla bu akşam gece ne ise artık.
-
Forum bi anda sessizliğe büründü
-
Bu saatten sonra telefona bakacaklarını ben de sanmıyorum
-
Ben hayatımda bu kadar gürültülü bir sessizlik duymadım.
-
Atlarınızı bağlayın arkadaslar geceyi burda geçireceğiz:)
-
bugünden çok umutluyum umarım bugün hayırlısıyla beklediğimiz gelir.herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@olursaolur O vakit Nazım'ın Kızıl Atlılar döngüsüne gireriz bu gece dostum
https://www.youtube.com/watch?v=PhzWdCOeILo
Atlılar atlılar kızıl atlılar
Atları rüzgar kanatlılar
Atları rüzgar kanat...
Atları rüzgar...
Atları...
At... -
@bucalı guy olmadı mı
-
@guy-mağduru olmadı hocam
-
@paretowilfredo bugün kesin mi?
-
@paretowilfredo üstad başkan twit atmadı hala sence var mı bir umut bu gece için sınav hizmetleri işlerini tamamlayınca mı atar.. Şu an kafamda tilkiler cirit atıyor
-
@redcrossbjk Dostum üzerinde çalışılan listeyi, hele ki çalışmak için kaldıklarını düşünürsek yarına bırakmayacaklarını umuyorum. 5. Promosyonu 31 Aralık gecesi yılbaşına dakikalar kala açıkladıklarını düşünürsek ister istemez beklenti oluşuyor bugün için. İnşallah yarına sarkmaz diyelim
-
Şuan 4.önerge verildi .Trabzon milletvekili Sayın Hüseyin ÖRS dm den dönüş yaptı
-
O zaman üstad Sen öldürüyorken vururken de güzelsin Sgk diyelim mi:) @paretowilfredo
https://youtu.be/KKZqiEHORb0 -
@paretowilfredo üstad guyun gece 3.30 da açıklandığı da oldu ama gelenek haline gelen başkanın twiti muhabbeti var ya ben azıcık ondan soruyorum
-
@Aslan-Reyiz İnşallah gerek kalmaz.
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Şuan 4.önerge verildi .Trabzon milletvekili Sayın Hüseyin ÖRS dm den dönüş yaptı
@Aslan-Reyiz: Yaza yaza açıklattım sonuçları!