2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@redcrossbjk Teftişte twit silen de başkandı dostum İnsan bilemiyor böyle olunca
-
Jubilemiz olsun @paretowilfredo
-
@olursaolur Diyelim dostum elbette
-
@paretowilfredo o da doğru üstad haklısın hayırlısı ile açıklanır inşAllah bu gece ve biter bu bekleyiş
-
@paretowilfredo hocam halı hazırda çalışanları alacaklar mı bu konuda bir bilgi edindiniz mi merak ediyorum
-
@paretowilfredo kurumda mesaiye kaldıkları kesin mi üstad, trol yemiyoruz dimi
-
@paretowilfredo belki işleri var, belki ilgilenmesi gereken kişiler var ama burada heyecan paylaşıyor, güzel insan vesselam
-
@bucalı Dostum bu soruyu 10 ayrı komisyon üyesine sorsan, hepsi farklı yanıt verir. Genel bir teamül oluştu denilemez ancak böyle bir eğilim olduğu muhakkak. Ama iş sahibi olmak tek dinamik değil burası kesin
-
@brumberg Yok dostum troll kaynaklardan gelmedi hiçbir bilgi. Kendim de gözlemledim, o nedenle eminiz diyebiliriz Tabi çay sigara da yapılıyor olabilir içerde bunu bilmek mümkün değil
-
Beklemek zor cidden saat geçmiyor
-
@paretowilfredo artık açıklansın ekrana bakamıyorum migren sebebiyle meraktan da öleceğim ! Bu sözü kullanmayacaktm pardon
-
@paretowilfredo insallah 2. Ihtimal değildir üstadım, kaymakamlığın 76 sından sonra senenin en büyük 2. Trolü olur :)))
-
@paretowilfredo çay sigara iyiydi
-
@paretowilfredo çay sigara eşliğinde forumu okuyolardır
-
O meshur memur dayi gozluk gozunde tek gozunu kisarak parmak uclari ile tek tek isimleri girerek arada yengenin nerde kaldin kuru yaptim ikinciyi isitiyorum serzenisli telefonuna mesaiye kaldik yav yedin omrumu kapat hele atarini yapip tekrar liste basina donerek yukleme islemini gece 12 ye kadar hazirlayip ilan edildigi bir geceyi herkese sevincle yasatir umarim:)
-
Cok beklettiler insallah bekledigimize deger
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam:)
-
Arkadaşlar bence bir çay demleyin. saat 9 - 10 u bulsun. Sabrederiz EvvelAllah...
-
bugün de yalan oldu herhalde
-
@bcbc3434 facebookta sgk grubunda halil maden diye birisi yarın açıklanacağını yazmış bilgiyide denetmen arkadaşımdan aldım demiş