2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
-
Ahali benim olursa gitmiyorum şimdiden bir yedeğe hayırlı olsun.
-
@redcrossbjk Bugün olaydı iyiydi ya
-
@emilsax aslini kac ay gecmis almadilar...yedegine allah bilir ne zaman sıra gelir...
-
@bornova35 hocam bende bugün açıklansın istiyorum facebookta yazılanı görünce yazdım buraya
-
@dmrl01 onu nihai sonuç gelince düşünürsünüz
-
@redcrossbjk hangi grup
-
@lastmetal SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI MÜLAKATI https://www.facebook.com/groups/616695032157984/
-
@emilsax lafım sana degildi dostum yanlis anlama...genel itibariyle soyledimm
-
@paretowilfredo bugünü beklemeyelim mi birsey söyleyin nolur
-
Benim anlamadigim aylardır liste kuruma gelince yarım saate açıklanır, yeter ki kuruma gelsin gibi sözler işittik, saatler oldu ses yok
-
Noldu şimdi yarına mı kaldık
-
@brumberg Hocam SGK'nın zaman kavramı bizimkinden çok farklı bu vesile ile anlamış olduk. Eli kulağında dediler 5 ay oldu liste gelsin yarım saate açıklarız dediler mesaiye kalıp hala açıklamadılar daha neler olacak bakalım
-
Herkes yalan olmuş
-
En geç yarın akşama kalmaz açıklanır murat hoca net bişey olmasaydı yazmazdı
-
@jardel23 insallah
-
biz bu ruh haline askerde şafak sıkıştırması diyoruz
-
Merhaba dostlar.
Çalışmanın neredeyse tamamlandığı ancak açıklamanın yarına kaldığı haberi var birden fazla kaynaktan. Bugün için es verilmiş durumda görünüşe göre. Bir aksilik olmazsa, ki bu AÇSB ve SGK'da her an mümkün, yarın bu iş biter diye düşünüyorum. -
@paretowilfredo üstad farzedelim bu gece çalışma tamamlandı yarına sarktı yarın yine mesai bitimini mi bekleyeceğiz sabah mı açıklayacaklar.. Bu gece bitirsinler mevzuyu çok yorulduk olmaz sabah
-
BU İŞ YARIN BİTECEK inşAllah, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik dostlar yarın hayırlı haberler alacağız inşAllah