2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Bence açiklanacak olasaydi şimdiye kalmaz di kurumdan duyum bilgi alan var mi ?
-
Moral motivasyon kalmıyor insanda. Bu neyin bekletmesi böyle hala anlamıyorum. Önce açıklanacak diyorlar sonra biraz daha bekleyin diyorlar. Aramayın işimizi yapalim diyorlar. Tabi ki yapın işinizi ama bu kadar uzun sürecek bir süreç değil bu. Arıyorum telefona da bakmıyorlar. Umudumu kaybettim iyice. Sgk ya güvenilmemesi gerektiğini tekrar ve tekrar öğreniyor insan.
-
@paretowilfredo üstad "çalışmanın neredeyse tamamlandığı..." bilgisini geçmiştin en son. Sana ihtiyacımız var. Bir ses bir nefes olur musun??
-
İşlemlerin nasıl yürüdüğünü ancak içinde olan bilebilir.. 6 da olsa gece 12 de olsa yakın da açıklanacağını düşünüyorum..böyle düşünmemizi gerektiricek çok şey oldu..bu sebepten lütfen olumsuz fikirlerinizi kendinize saklayın boşuna ortamı germeyin..
-
Üstad bir ses yok mu @paretowilffredo
-
Dünkü'' Yetişirse bugün açıklanacak'' söyleminden sonra hala açıklanmaması bir şeylerin ters gittiğinin göstergesi.
-
@rosecity yetişmediğinin göstergesi olmasın hocam
-
@paretowilfredo @Aslan-Reyiz herhangi acıklama yapmayacak mısınız?
-
Bugün saat 6 ya kadar açıklanmazsa kimse bir daha duyum, net duyum, bu iş bitti gibi şeyler asla yazmasın.
Gençliğimiz gidiyor stresten. -
@iamkaya Dün yetişme ihtimali varken açıklanmadı. Bugün bir mesaiyi daha kapatmak üzereyiz. İki durum çelişiyor dostum.
-
@paretowilfredo @Aslan-Reyiz Üstadlar menfi müspet haberleri aktarır mısınız ?
-
@paretowilfredo ustat ne dusunuyorsun bu durum hakkinda
-
whatsapp gurbundan bi arkadaş aramış. demişler ki bizde 8 sınav var yanlış anlaşılma olmuştur şu an bi hazırlık yok demişler. şaka gibi yemin ediyorum adamlar bizle dalga geçmeye başlamış
-
@brumberg kardeş :)) bence ciddi ciddi o konuyu düşünmemiz lazım
-
Birazdan kudurur deniz şarkısı geldi aklıma
-
@mulkiyeli-06 bu duyumların hepsi yalan çıkacak herhalde. baksana kimseden ses seda çıkmıyo saat nerdeyse 5 oldu ama hala kesin bir duyum yok herkes ihtimal üzerine konuşuyo
-
@bcbc3434 hocam bir iki tane sınav şubesi var hepsi farklı cevap mı veriyor ne yapıyorlar ben her sorduğumda açıklanacak cevabı alıyorum yani memurlara da farklı farklı bilgi mi gidiyor ya da kendi aralarında şöyle diyelim mi diyorlar ne yapıyorlar ben anlamadım. Balgat binasında olsam azar falan dinlemeyip yarım saatte bir giderdim herhalde arada cevap değiştirmediklerinden emin olmak için
-
@beklemeci valla ben hiçbişey anlamadım bu durumdan dün hazırlık yapıyoruz diyolar bugün hiç bi hazırlık yok diyolar bu nasıl çelişki hayret ediyorum
-
@beklemeci arkadaşımıza göre kısa sürede çözülecek, direk merkezden Bilgi veriyor biraz daha bekleyelim
-
Abi bu nasıl bir olaydır ya 🤯