2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@beklemeci hocam şu an en net bilgiler sizden geliyor Allah razı olsun da ama 8 tane ne sınavı var da biz yanlış anlıyoruz dün ya da bugün kurumun bilgi ekranına düşen bir sınav sonucu oldu mu?
-
Merhaba dostlar hepinize yeniden. Tekrar sormak soruşturma yapmak için haftayı beklemek durumundayım. Çünkü aldığım ve geçtiğimiz akşam sizlere aktardığım bilgiler aynen şu şekilde idi;
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Merhaba dostlar. İyisinizdir umarım?
@Aslan-Reyiz dostumla istişare ettik. O da benden evvel haberimi getirmiş sizlereBugün çok yoğun bir gün olduğundan daha ancak bu saatte kendime gelip de dönüş yapabiliyorum.
Tüm göstergeler, gerek benim kaynaklarım gerek diğer dostlarımızdan gelen bilgiler, @Aslan-Reyiz ile üzerine konuştuğumuz haberler bu hafta içerisinde sonuçların açıklanacağına işaret ediyor. Kimle konuştuksa aynı şeyi işittik. Kaynak sayısı nedir derseniz 5-6 farklı kişinin bilgisi bu yönde. Bu konuda zannediyorum mutabıkız. Diğer yandan konu SGK olunca yine de ilk dile getirdiğim geçtiğimiz sefer üzerinde durduğum "yıl bitmeden" cümlesini daha öne alıyorum. Neden derseniz, bu kurumda ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Ancak bu hafta ihtimalinin Kurumun idarecisinden, bu konuda haber bekleyen daha alt kademe personeline kadar herkesin beklentisi olduğunu da söylemek isterim. Bu yönden çok kuvvetli görünüyor bana gelen haberler. Ama dediğim gibi temkinli olmamız için fazlasıyla sebep var. Ama Aralık ayı çıkmadan inşallah güzel haberler alacağız, öyle görünüyor.
İnşallah bunca haber yanıltıcı olmaz ve süreç bir an evvel tamamlanır dostlar. Yine aksilikler durumunda soruşturmamızı yenileriz.
Bahtınız açık olsun hepinizinDüştüğüm şerh de aynen geçerli. Çünkü ben bu Kuruma dair asla net bilgi verilebildiğini görmedim. Bekleyelim ve gerekirse yeniden soruşturalım bakalım.
-
Şimdi denetmen yardımcılığı yeterlilik sınavı açıklandı kurumun kendi sayfasından (çalışan sayfası)10. Promosyonda her an açıklanabilir diye düşünüyorum
-
@paretowilfredo üstadım dün akşam başkanın çıktığına memurların kaça kadar çalıştığına kadar bilgi alabiliyorduk bugün değişen şey nedir, kurumda en azinda su an ki durum nedir ogrenemiyor muyuz ?
-
Çok ilginç dün yarım kaldı iş bitmedi söylemi geldi şimdi de derin bir sessizlik hakim ne olduğunu bile bilmiyoruz
-
@prometheus-0 demek ki hazırlık yapıyoruz dedikleri bu sınavmış.vay arkadaş yaa
-
@bcbc3434 hangi sınav?
-
@brumberg yeterlilik sınavı yukarda yazmış arkadaş
-
@brumberg ''Şimdi denetmen yardımcılığı yeterlilik sınavı açıklandı kurumun kendi sayfasından (çalışan sayfası)10. Promosyonda her an açıklanabilir diye düşünüyorum'' yazmış @prometheus-0 arkadaşımız
-
@bcbc3434 hocam o kadar da olmaz bence. insanlarin akliyla dalga gecmek. arayan kisilerin yeterlilik sinavini sormadigini gayet iyi biliyorlardir.
-
@gaye facedeki murat urat gönderiyi kaldırınca belli oldu zaten durum belli ki herkesi yanılttılar
-
Arkadaşlar biraz sakin. Belki gerçekten açıklanmayacak ama, kurumdaki memurlar genelde açıklanacak olsa bile bunu söylemezler
-
Hocam beni en çok strese sokan şey kurumun ihmalkarlığı kadar da olmasada yalan yanlış,tahmini bilgilerle bilgi karmaşası oluşturanlar oluyor lütfen doğruluğu kesin olan şeyleri paylaşsak nasıl olur,boşyere beklentiye giriyoruz ve hep beraber daha çok yıpranıyoruz....
-
@gannicus Memurların dünkü söyleminde sorun yok ama bugün rüzgar tersine esiyor.
-
Arkadaşlar net olarak olumlu veya olumsuz duyum alan arkadaşlar bi yazabilir mi lütfen? Kaynağını da belirterek olsun açık açık olmasa bile. Bi süre bu gönderinin altına kimse de yazmasın duyumdan başka netleşir bişeyler?
-
Sitede yetkiye dair bir paylaşım yok 16:37
-
@paretowilfredo haftaya kadar açıklanmyacak mı? demek oluyor yani hocam
-
@rosecity dün açıklanacak dediler açıklanmadı, o yüzden bu sefer bu topun altına girmiyor olabilirler
-
@prometheus-0 hocam linkini atabilrmisin uygulamanın
-
Geçen hafta açıklanacak diyen Dernek Başkanı Sinan Bey'e yazan oldumu aceba ?