2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Belli ki Murphy yasaları devrede. Beklediğimizde değil, beklemekten vazgeçtiğimizde açıklanacak.
-
@Godot Ya da birşeyler oldu bekletilmeye karar verildi.
-
@varetopilfredo vallahi bana söylediği bu. Dün 3 gibi falan çalışma var yetiştirmeye çalışıyoruz demişler şimdiye kadar çoktan açıklanması gerekirdi değil mi dedim bize gelse 2 saati bulmaz,bize sınav kurulundan geliyor ne bakanlık ne başka bir yer dedi
-
@bornova35 yalan söylemesinden anlamış
-
@rosecity Ben de böyle düşünüyorum hocam. Burada duyum aktaran gerek @Aslan-Reyiz gerekse @paretowilfredo haftalardır tek duyum vermediler. Böyle bi haber olmasa ki bunu Kurumda etkin ve yetkili sayılabilecek meslek mensupları da teyit eder haberler verdiler. Haber doğru ama bir şey listelerin açıklanmasının önüne geçiyor.
-
@mulkiyeli-06 o kadar hayal kırıklığına uğradım geceden beri 2 gündür uykusuzum ki inan sen de dahil feristahinin ne düşündüğü umrumda değil. Adam belki 4 dakka yalan yanlış duyum paylasildigindan psikojimizle oynandığından bahsetti, kaç kere kimi neyi hedef göstermişim başka bi hesapla karıştırıyor olmayasın
-
@strtmn aklıma vampir köylü oyunu geldi ufak bir tebessüm ettim
-
9.Promosyon açıklandığı zamanda bu şekilde benzer muhabbetler dönmüştü. 4-5 farklı kaynaktan duyum gelmiş , ortalık şenlenmişti.daha sonra beklemekten insanlar ümidini kaybettiği anda sonuçlar açıklanmıştı. ben bu hafta açıklanacağını düşünüyorum. karamsarlığa düşmeyin arkadaşlar.
-
@albertcamus, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@zeyno94 Hocam sisteme girilmesi o kadar basit değil maalesef. Eğer liste kurumdaysa ve giriliyosa ki burda en sağlam arkadaşlar böyle söylediler, başka arkadaşlarda teyit ettiler bu durumu. Liste ile alakalı durum şu şekilde olacaktır;
Teyit için komisyon tekrar incelenmesini yapar. Ki her şeyiyle bu bir kaç saat yer. O da tüm komisyon hazırsa.
Komisyon incelemesi yapıldıktan ve listeye tamam denildikten sonra sonra Kurum içerisinde gerekli yetki mercilerinden olur alınır, gerekiyorsa ki gerekecektir imzaya Başkanlığa gider. Başkan ya da görevlendirdiği Başkan Yardımcısı imzalar, nihai listeleri ve yayımlanmasına dair üst yazıyı sisteme yükleyecek birime gönderir.
Geldik sisteme yüklenmesi konusuna. Bunun şimdi iki tarafı var. Sisteme metin kısmını memur yükleyecektir muhtemelen. 1600 adayın puanı, sıralaması, başarı durumu tek tek girilecek. Bu en az bir kez de gözden geçirilecek. Bir yanlış olması şaibeye yol açar çünkü.
Yükleme bittikten sonra sizin e-devlette görüntüleyeceğini ekran için sizlerin TC'si ile doğru sonuca ulaşmanız üzerine eşleşme yapılacak. Bu eşleşmelerin de doğruluğundan emin olunmak zorunda. Siz girip başkasının sonucu ile karşılaşmak istemezsiniz eminim.
Doğruluğundan emin olduktan sonra teknik sınamasının yapılması lazım. Her birinin sorunsuz açıldığından emin olunması gerek ki yayıma açılabilsin. Bunu yapacak olan bilişimci personeldir.
Sınamalar yapılıp hazır denildikten sonra Kurum siteye duyurusunu koyup sonuçlar açıklandı diye ilan edebilir. Bir ufak tüyo, önce e-devlet sorgusu açılacaktır bir kaç dakika farkla. Çünkü orayı aktive etmeden siteye duyuruyu koyarlarsa kaos olur
Tüm bu işlemler kamu bürokrasisinin işleyişinde hatta SGK'nın işleyişinde haftanın sonuna bile sarkabilecek işlemler.
Kurum çarşaf liste yayımlamamasının sıkıntısını bir anlamda sizlere çektiriyor.Teknik işlerden iyi anlayan birisi olarak bilgisayarı muhtemelen başlat seviyesinde bilen memur arkadaşa rehber niteliğinde şunu tekrar bırakayım Madem takip ediyormuş.
-
@brumberg bizzat konuşmama rağmen halâ gönlüm müspet duyumların gerçek olması
-
Gençlerin umut dolu olması gereken yaşta bürokrasi tarafından bataklığa sürükleniyoruz. Ne hakları var böyle telefon bilgisayar başında bekletmeye
-
@albertcamus burdan yazma hocam ara konuş duyduklarını bizimlede paylaş lütfen
-
5 günlük üyenin sürekli birilerini linç ettirmeye çalışması da ne bileyim Kahin memurlar falan.
-
@brumberg Niye hocam takip etmiyor muydu konuştuğunuz memur burayı? Sizin adınızı değiştirip çelişki mi yapsa yönetim acaba
-
@albertcamus birader insallah sen haklı çıkarsın başka bi şey demiyorum uğraşacak sabrım yok
-
@Caykovski bunlar bürokrasiyi çok yanlış anlamış bence.
-
Ben bugünden umudumu kestim. Umarım yarın gerçekten açıklanır da bu mağduriyet son bulur.
-
@eomer ne yarını kardeşim yarın deyip yarın da milleti burda sabahtan akşama manyak etmeye hacet yok, beklemeyin artık
-
Arkadaşlar biraz sakin olalım, evet açıklanmadı ama bunu iyi niyetle haber paylaşanların suçu gibi görmeye lüzum yok. Sakinliğimizi koruyarak gönderi paylaşalım lütfen.
-
Duyum paylaşanlar tamamen iyi niyetliler. Insanlar ellerinden geleni yaptılar. 9. Pro dan daha fazla aktif olup sorup soruşturdular. Lâkin ne yaparsak yapalim kurum veya çalışanları yine fake attılar. Bu kadar da olmaz insanların umutlarıyla oynanmaz kardeşim. Madem takip ediyorlar forumu bu kadar bekleyen insanin çektiklerini bile bile bunu yapmaları da söylenecek söz bırakmıyor. Sagolun var olun.