11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@dust7 adem hocanın duyumlarının hiç tuttuğunu görmedim . sgk da face murat kaymak hocanın bilgileri güvenilir .
-
@Legendary1 tamam tamam kardeşim sana da başarılar yolun açık olsun umarımn yakın zamanda ilan gelir
-
@kartalyürekli Anladım hocam çok da umutlanmamak lazım öyleyse. Ama bu tür duyumlar heyecanlandırmıyor değil 2 yıldır bekliyoruz maalesef. İnşallah yakın zamanda gelir.
-
Sgk denetmenligi yds mi istiyor
-
@kartalyürekli murat kaymak hakimlik hocasi sgk ile ilgili olduguna eminmisiniz ?
-
@dust7 550 kisi falan gelse hocam super olur 82 81 lere kadar duser tahminimce
-
@dust7 Arkadaşın dediği gibi duyumlarının çıktığını gören olmadı bu zamana kadar.
-
@necipuysalll Evet hocam aynen öyle de duyumları pek tutan bir hoca değilmiş. İnşallah bu sefer tutar ne diyelim
-
@malatyalı-sis Hayır istemiyor hocam.
-
Dört gözle beklediğimiz bu ilan bir an önce gelse de buralar şenlense
-
Adem Kılıç söylemiş. Ne kadar güvenilir bilmiyorum.
-
1,5 yıldır açılmayan bir sınav ve SGK denetmen yardımcısı açığının çok fazla olduğu aşikar. Özellikle en son yapılan yeterlik sınavıyla denetmenliğe yükselen yardımcıların yeri boşaldı haliyle ihtiyaç çok fazla..Tatlı su kurnazları burda algı yaparak özellikle sınavın geç gelmesini isteyerek puanların daha da düşmesini istiyorlar afedersiniz ama sizin o çakallığınız işlemeyecek 80 puanlara kadar düşmeyecek. Bu kurumun hakkı yüksek puan alanlarındır bi gece gündüz çalışalım yüksek puan alalım ama bazı çakallarin ayak oyunlarına yenilelim..Tek diyeceğim La Galiba İllallah.Allah oyunlarınızı bozacak kudrettedir. Özellikle yapılandırma haberlerinden sonra da SGK denetmenliği mesleğinin önemi daha da arttı ve ihtiyaç da çok fazla birçok kanaldan edindiğim bilgiler bu yönde. İnşallah SGK bu tür ayak oyunlarını görüyordur da bizim hakkımızı teslim edecek şekilde en kısa sürede ilana çıkar. Söylenen rakamlar 500-600 kişilik. Tekrar söylemek gerekirse La Galiba İllallah.
-
@city-of-justice inşallah hocam hak edenler yerlessinler emekler boşa çıkmasın bu arada SGK denetmenlik p23 ile alım yapıyor mu
-
@gmzankr066 hocamız yalnızca iyi dileklerini söylüyor tahminler yani. Ben çok altının dolu olduğunu düşünmüyorum umalim ki inşallah dedigi gibi olur
-
@mj_23 Evet p23 dahil
-
@city-of-justice cok haklisiniz
-
Arkadaşlar bu 500 ile 600 kisilik rakamlar çok dillendirildi bence buyuk bir etkinlik sadece SGK icin yapilabilir
-
@snowpatrol kardesim amacim seni uzmek degil tabi yazabilirsin ben de sağdan soldan çok duyum aliyorum ama inan bu konuda herkes dolu cunku arkadaslarla beraber nerdeyse bir senedir kendi cabalarimizla etkinlik yapiyorz kesin bilgi olmadigi mudetce kimsenin moralini bozmayalim onu demeye caliyorum
-
@city-of-justice herkes imkansız diyo ama çok istiyorum 500-600 gelsin inşallah gelir inşallah
-
@malik Bugünden tezi yok hemen tag açalım kuşluda namı diğer twitter'da..Bu akşamdan başlayalım çevremizdeki arkadaslara ve sosyal mecralardaki gruplara ilan edelim destek sağlayalım. Bazı mendeburların ayak oyunları dönüyor kendilerince tatlı su kurnazlığı peşindeler ama Allah büyüktür bu oyunları ezip geçeceğiz. La Galiba İllallah