11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@merrrrtttt76 kardeşim askerdeyken ilan gelirse başvurursun sıkıntı olmaz. Kolay kolay hiçbir kamu kurumu bunu sorun etmez. Askerlik vatani görev neticede. İçin rahat olsun bu konuda.
-
Çok uzun beklemeyeceğimiz hissiyatındayım. 1.5 yıl olmak üzere son ilanın üzerinden geçen zaman. Son alımda 85 küsürlerle kapatmıştı yanlış anımsamıyor isem. 83.6 puan ile ne kadar bir beklenti içinde olmalıyım bilemiyorum 2017 yılında mülakatta olmamıştı umarım tekrar mülakata kalma heyecanını yaşamak ve netice almak nasip olur inşallah.
-
@malik kesinlikle katılıyorum. Hem denetmenlik yazılı sorusunu soran vekil hemde kayıt dışı istihdam konusunda fikir belirten vekilleride etiketleyerek kapsamlı bir etkinlik yapılmalı benim ordan birilerinin sesimizi duyduğuna inancım var
-
@azsakallıdede geçmiş yıl taban puanlarına baktım genelde alım sayısı bırbırıne yakın yada aynı olmasına rağmen son Ikı yılda puanlar yukselmıs sebebi nedır acaba ?
-
@guyguy26 2 sebebi var alım sayılarının iyice düzensiz ve yetersiz olmaya başlaması ve son çıkan ilanda puan türü sayısının arttırılması. Önceden direk Çeko puan türü üzerinden ilana çıkılıyordu. Son ilanda ise 4 puan türüne dönüldü ve genel ders ağırlığı olan puan türleri oldu bu p23 ve p47 gibi bu da işleri değiştirdi ister istemez.
-
@azsakallıdede şimdi baktım da 2017 deki ilanda 13,23 ve 42 puan türleri var . Geçen sene gelen alımda 2 puan daha eklenmiş . Tabi ne kadar çok puan o kadar yüksek kapatıyor . Şu aşamada gelse aslında çok çok iyi olur ama bilmiyoruz durumlar nedir .
-
Kayıt dışı istihdam ile mücadelenin neferleri olmak istiyoruz. Ülkemizin kaynaklarını vampir gibi emen ve ülkemizi Milyarlarca TL gelirden yoksun bırakan aynı zamanda gelir dağılımı eşitsizliğine neden kayıt dışı istihdamın belini kırmak için can atıyoruz. Hazırız daima hazırız. Tek gereken sevgili yetkililerden istediğimiz 1,5 yıldır açılmayan ve cok ciddi açığın olduğu SGK denetmen yardımcılığı sınavını açmalarını istiyoruz. Her gece rüyalarıma giriyor sevgilimızı bile düşünemez olduk. Evleneceğiz önce işimiz olması gerekir. Başında Aile olan Bakanlığımızın hassasiyet göstereceğini düşünüyorum. Sevenlerin ayrı kalmasına değil birleşmesine vesile olmanız gerekiyor
-
Yıl sonuna kadar ilan geldi geldi,gelmedi kurumlar Mart-Nisan'a kadar alıma çıkmıyor.Geçen senelere bakarak kurumların yılın ilk iki ayında alıma çıktığı çok nadir olmuş.
-
@eomer Bakanlık 2020 yılı için 1500 kadroluk atamaların hepsini biri hariç gerçekleştirdi. Geriye bir tek SGK denetmen yard. kaldı inşallah fazla uzatmaz da Aralık ortasına kadar ilan gelir inşallah..Dile kolay 1,5 yıldır bekliyoruz ciddi bir açık olduğu söyleniyor
-
@Oğuz-Kağan Çok açık var deniyor hep çok ihtiyaç var deniyor ama bir türlü gerekli alım yapılmıyor. Şimdi yine 300 kişilik bir alım. Halbuki hakkı en az 500. Ben anlamıyorum gerçekten.
-
@gmzankr066 81 ilde teşkilatlanmış bir kurum için 300 kişilik alım oldukça az. Dediğiniz gibi ihtiyaç ziyadesiyle çok fazla..En son ki alımda da 300 kişilikti İİBF için dimi
-
@Oğuz-Kağan kardeşim harıkasın kayıt dışıdan evlileğe ne ara geçiş yaptın umarım en kısa zamanda gelir
-
@malik Kayıt dışı kadar evlilik de önemli. İş olmadan kızın ailesi vermiyor bir an önce atanıp evlenmek istiyoruz. İnşallah Bakanlık da Aralık ortasına kadar açar
-
@Oğuz-Kağan kardeşim kızın ailesine canımı sıkmayın destek olun yoksa denetmen olunca kayınvalide kayınpeder boşandı kayınvalidem babasının maaşını alıyor mamafih aynı evde kalıyorlar diye rapor tutar sizi süründürürüm de:)
-
@LioN Eyvallah üstad
-
@Oğuz-Kağan Hocam yanlış olmasın ama son alım 350-50 şeklinde diye hatırlıyorum. İnşallah herkes yanılır da sayıyı arttırırlar bu sefer.
-
@gmzankr066 En son ki alımda 350 kişi İİBF iyimiş...Şimdi 300 İİBF olur mu diyorlar Gamze hanım.
-
@gmzankr066 500-600 kişilik açık var deniliyor en azından geçen yıl ki gibi 400 kişilik alım olsa süper olur cidden. Insallah olur
-
@Oğuz-Kağan Pareto 300-400 yazmış ama bilemiyoruz tabi. Bir ara yüksek sayılar döndü ama kimse ihtimal vermiyor ya. Bel bağlamamak lazım. Keşke diyebiliriz sadece.
-
Minimum 400 olsa bari ya ne kadar üstü gelirse karımıza.