11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@yolosapiens Hocam 1 sene bekleyecekmiyiz 2021 kpss gelecek ondan sonra
-
@bulamadim eee ne yani 1 sene bekleyeyim mi zaten sgk genelde senede 1 ilana çıkıyor şimdi çıkar bide 2021 bitmeden çıkar. Kendi kendimize şansımızı mı azaltalım.
-
@müspetmenfi @garipbankacı HMB alımlarının sonuçları açıklanana kadar beklenebilir.
-
@yolosapiens hmb sınavlarından atacağımız kesin mi bu da olsun şansımız artsın guyu falan beklersek ohooo
-
Bu nasıl bir mantıktır,2020 KPSS'den önce gelmesin bekle, şimdi ilan gelmesin yüksek kapatır bekle,kusura bakmayın da elinde puanı olan adamın günahı ne? Bu mantığın sonu Mayıs Haziran ayı geldiğinde bu kez KPSS yaklaştı 2021 KPSS'den önce gelmesine gider.Bu tarz şeyleri okuyunca foruma giresim gelmiyor.
-
@bulamadim SGK zaten 2019 puanı ile alım yapmamış. Ben hepsinin bir anda gelmesinin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum süreç aynı anda işlerse örneğin SGK isteyen biri guy olmayıp SGK seçer .aksi halde guy olduktan sonra gene SGK başvuru yapacak ve değişen bir durum olmayacak. Yani bir ilan gelmesin diğeri bitene kadar mantığı ile yaklaşırsak emin ol puanlar düşmeyecek.
-
@bulamadim Acele mi ?? 1.5 yıldır bekleniyor bu ilan neyin acelesinden bahsediyorsunuz . 2020 sınavı olsun öyle gelsin dediniz şimdide puan düşsün diye geç gelsin şaka gibi. Bu ilana bu kadar ben merkezli düşünme fazla değil mi ? Biraz empati yapın 90 + puanla 1.5 yıldırbu ilanı bekleyen insanlar var . Acele demeyin bari !
-
@bulamadim Ne kadar sığ düşünüyorsun ilan istersen 5 ay sonra gelsin yine yüksek puanlılar başvuracak. Bugüne kadar hangi bir sınav hatta direkt mülakat ile alım yapan kurumlar hiçbir zaman 85 puanın altına düşmedi. Dolayısıyla ilan ister erken gelsin ister geç gelsin farketmez. Ancak SGK denetmen yard. çok ciddi açık var ve kayıt dışı istihdam ile mücadele her zamankinden daha fazla elzemdir. Bakanlığın bu sene açmadığı tek sınav SGK denetmen yard. kaldı inşallah ivedilikle gelir. Ayrıca dikkatini çekmek isterim 1,5 yıldır açılmayan bir sınavdan bahsediyoruz.
-
Kardeşlerim artık eskisi gibi düşük puanda kapatma hayallerini son verin çünkü millet çok sıkı çalışıyor ve kurumlar isterse 6 ay sonra sınav açsın yine yüksek kapatır. Gelir uzmanları ya da Defterdar Uzmanları dahi başvurduğu meslek SGK denetmen Yard. Buna binaen böyle saplantılı fikirleri bırakın. Bu tip sınavlar sittin sene 85 altı hayaldir hayal.
-
Bunu yazanlar isteyenler süreçte daha yeni hiçbişeyden haberi olmayan tipler belli. Hele yolosapiens denen şahıs tam trollden hallice. Hmb sınavlsrı açıklanınca demiş yani 1 sene sonra o zamana kpss mi gelmiş puan mı yanmış askerlik mi gelmiş kyk borcu mu birikmiş yeni kriz mi çıkmış bakan mı değişmiş ya dünyadan bi haberler ya tuzları baya kuru umurlarında değil.
-
1000 Guy + 500 Hmuy + 300 Duy + 175 Vmy=1975 yapar. Şimdi 1975'den çıkart 1575'i ne eder 400. 400 SGK denetmen yardımcılığı hayırlı olsun demektir. Bu ilanı istemeyenlerin hedefleri nedir? Hangi akla hizmet etmek istemektedirler? Gizli ajandaları mı vardır? Koca Türk Milleti'nin bu kifayetsiz hesapları boşa cikartacağını bilmemekte midirler? Bir çay demlemesini bile beceremeyenler hangi cüret ile SGK ilanı geç gelsin derler?:))
-
Kimse demiyorki yaş sorunu olanlar ne olacak adam muhtemel p48 yuksek guy vmy hmy girecek sgk puani dusuk ee ben atanmasamda en azindan puanlar duser buna da basvurabilirim. Bu kadar fena duşünunenler var. çekoya çalışıp bir yıldan fazladır bu ilanı bekleyeni kimse duşünmuyor. Not: p48 im 87 yakin
-
@malik 35 yaş sorunu yaşayanlar için son kez bir hak niteliğinde olduğu için Aralık sonuna kadar açılmali ve başvurular yapılmalidır..Neticede 1,5 yıldır açılmayan SGK denetmen yard. sınavı var..Diyorlar ki diğer sınavlar var pekala sormak gerekir hangi bir sınavın garantisi var ki yazılı sınavı kazansan mülakat var elenmeyeceğinin bir garantisi var mı dolayısıyla özellikle 35 yaşına takılacak arkadaşlar için son bir şans olabilir. Eskisi gibi düşük puanda kapatma hayallerinden vazgeçin güzel kardeşlerim. Çok iyi hatırlıyorum 90'li yıllarda düşük puanlarla öğretmen atamaları oldu hatta veteriner olan birini dahi öğretmen yaptılar ama gel gelelim ki şimdiki şartlarda eskisi gibi alım hayaldir hayal. Herkes çok sıkı çalışıyor yüksek kapatmaz denilen sınavlar dahi çok yüksek kapatıyor. 2 gün içinde göreceğiz ki 2020 kaymakamlık sınavı çok zor geçti dediler ama yine en az 75 net ile kapatır.
-
@bulamadim 1.5 yıldır canımız çıktı azcık daha çıksın demek oluyor yazık günah ya 2019, 2020 puanımız elimizde dururken yetmedi 2021 sınavına hazırlanalım
-
@city-of-justice bu sinav çok gecikti zaten kurum sınavları sonuçları 6 aydan az surmuyor hangi mantıkla bu sınavların açıklanmasini bekleyelim yani birilerinin sgk puani duduk diye keyifkerini bekleyecez arti benim de sgk puanim riskli ama hakkaniyetli olmak gerekiyor . yazik ya bir yıldir etkinlik yapiyoruz kendi çabalarimizla bunu kimse gormuyor mu
-
Enson ki alımda ilan mayısın ortasında geldi. İlan gelmeden 3-5 gün önce ise dguy ve guy'ların mülakat sonuçları açıklanmıştı. Fakat o dönemi hatırlayanlar bilir. Daha bu yeni atananların atanma kararlarının altına atılan imzalar kurumadan inanın SGK'ya başvuranlar olmuştu içlerinden. Hatta birtane dguy'un Ankara'da yaşamak bana göre değil çakılı kadro diyerek ve sıkı durun birtane de hali hazırda kaymakamlığa yeni atanmış birisinin başvurduğu başlıkta konuşulmuştu. Daha ne diyeyim ki!!!
-
@malik Bakanlığın şu ana kadar açmadığı tek sınav SGK denetmen yardımcılığı kaldı ve 1,5 yıldır açılmıyor dediğin gibi. Çok ciddi eksik ve devletimizin kayıtdışı istihdama daha fazla mücadele için ve daha fazla gelir kaybını önlemek adına denetimlere önem vermelidir. Nice yüksek puanlilar bir tek Guy diye mesleğin eline mahkum kalıyor ayıp yahu ayıp..Hiçbir sınavın garantisi yok o yüzden bir an evvel açılmalıdır.
-
Dostlar hışmınızı bölüyorum ama 35 yaş askerlik felan demişken bir şey sormak istiyorum. Zannediyorum burada tecrübeli arkadaşlar var. Şimdi benim mayıs sonunda tecilim bitiyor. Mülakat ve atamalarda hangi tarih esas alınıyor acaba? Yani örneğin bir kurum sınavı nisanda açıklandı diyelim. Mülakat haziranda olursa askerlik sorun oluyor mu yoksa sınava başvuru tarihi mi esas oluyor.
-
İnsanları linç etmeye ne kadar da heveslisiniz. Temennim bu kardeşim, istediğim yere yazarım. Bana kalsa hmb alımları bile biri süreci bitirsin diğeri başlasın. SGK'nın da Nisan-Mayıs ayında yapılmasını istiyorum. Beğenirsin beğenmezsin anlarım da satırlar dolusu nefret kusmak nedir? En son girenlerin üstünden 1 sene geçmemiş, yapsınlar 4 5 ay sonra ben bunu istiyorum.
-
@yolosapiens evet 18 ay dir bekleseydiniz bu kadar rahat konusamazdiniz