11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@kamuadayı teşekkür ederim. peki ilan her yıl gelıyor mu
-
@düşlerülkesi
son alımın üzerinden bir buçuk yıl geçmiş. önceki ilanları takip etmedim ancak sgk alım konusunda biraz sıkıntılı bir kurum diye biliyorum. pek istikrarı yok yani. tarih olarak da sayı olarak da. -
Ocak duyumu kime ait göremedim
-
Sgk sıkıntılı bir kurum işleyiş oldukça yavas. Bu sene pamdemi süreci de etkili.Ama ihtiyaç var emin olun ilan gelir ama ne zaman gelir kac kisi gelir belirsiz. Ins 500 sayısı doğrudur 83 84 e rahat düşecektir. 300 350 kişilik bir alımda yine 86 ve üzeri kapatması olası.
-
Dünya gözüyle bize 500’ü göster Rabbimmm
-
@aslan-reyiz reis vala guy bu kadar yüksek kapattı sgk için yetermi
-
@adanali01 ben samimi bir şekilde diyorum puanlar gene yüksek olacak maalesef . Gönül ister ki düzen olsun nizam olsun herkes faydalansın puanlar düşsün ama durumlar hiç iç açıcı değil . Guy da 84 puanla İzmir gelmedi , herhalde hep rekor kıracağız bundan sonra
-
@semihylc Hocam şimdi manipülasyon yapıyorsun senin yüzünden ders çalışmıyorum diyenler olacak neden dediniz
-
@adanali01dostum bende uzun süredir bu süreçteyim bayadir da bu forumdayim amacım hiç bir zaman öyle birşey olmadı olmazda nacizane fikrim sadece
-
@semihylc hocam senle puanlarimiz aynı gibiydi bana Tekirdağ geldi senin hangi il ? Hayırlı olsun
-
@semihylc yok hocam zaten millet artık çok iyi çalışıyor 91 92 lerle giremiyorsun bazı kurumlara yani ınalalh düşük kapatır da yine heralde 400 ksii felan alırsa 85 86 yla kapatir
-
@adanali01 hocam 400’de 86 çok yüksek olmaz mı :((
-
Twitterdan Sosyal Güvenlik Denetmenleri Derneği başkanı Sinan Uzunpınar'a yazdım bu yıl ilanın gelmeyeceğini 2021 yılının ilk çeyreğinde ilanın geleceğini ön gördüğünü söyledi @paretowilfrеdo üstadın görüşü de bu yöndeydi muhtemelen ocak şubat mart aylarında ilan gelir
-
@sherlock-holmes
hadi ya. askerlik var çok uzatmasalar bari. direkt sözlü mü düşünüyorlar bu konuda da duyumu olan paylaşabilirse sevinirim -
@gmzankr066 Vala ben bilemem hocam sadece sınavlar düşük kpaatacgi yönünde öngörüde bulunmak polyanacilik olmazmi ınsallh 83 82 yle kapatsın ben askerde olacam zaten giremem
-
@sherlock-holmes hocam kaç kişilik bir ilan beklediğini de sordunuz mu acaba?
-
@adanali01
valla arkadaşın duyum doğru çıkar da seneye kalır ve guy vmy felan bu ilanlar açıklandıktan sonra gelirse bir tık düşebilir puanlar. bu aralar gelirse ilan burası da çok can yakar bence. ilanlar çok üst üste geldi. guy taban puanları çok kişiyi üzdü. guy için bile kılıçlar çekildi artık. -
@gmzankr066 hayır sormadım ama pareto üstadın dediği gibi olur muhtemelen
-
@kamuadayı ben ilk çeyrek konusuna inanıyorum bu kadar dillenmezdi yoksa. 500’e de inanıyorum :(( aylardır 500-600 konusu dönüyor tesadüf olamaz.
Olmamalı :(( -
@gmzankr066
inşallah hocam. sözlü yapsalar da bari askerliğe takılmasak sınav felan derken