11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@bulamadim, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Arkadaşlar bu ilanlar içim acele etme çabası nedendir? Tüm ilanlar aynı anda gelince ortaya büyük mağduriyet çıkacak aslında farklı sınavları kazanan mükerrer bir sürü aday olacaktır. Anlıyorum herkes işi olsun istiyor süreç hepimizi yordu ama şu an gelmesi sınırda olan arkadaşların aleyhine olacaktır bana göre.
Niye size bu kadar yüklenilmiş anlamadım ama bana da mantıklı geliyo sizin düşünceniz. 90+ puan alanlar sgk denetmenliği kariyer hedefinde değildir bence. Bakanlıkların merkez uzmanlıklarında şansları olabilir ama 80-85 arası puan alanlar yığılma dolayısıyla şans bulamıyor. Kötü puan desen değil iyi desen değil ortalama bir puanla ortalama bir kuruma girememiş olunuyo bence.
-
@tugceozdmr hocam sizin bu dediğinize günümüz şartlarında katılmıyorum 90 üzeri puanlilarin artık kurum beğenmemesi gibi bir şey neredeyse söz konusu değil artık neresi olsa kafi diyoruz
-
O da doğru o konuda haklısınız sgk ilanının hiç gelmeme ihtimali sanırım biraz da paniğe neden oluyo hepsi birden gelsin bitsin istiyoruz ️
-
@tugceozdmr
arkadaşa bu kadar yüklenilmesine ben de karşıyım ve bazı noktalarda katılıyorum kendisine.
ancak önermeniz şu noktada yanlış. işsizliğin artık bezdirdiği ve 1. bile olsanız her meslekte mülakattan elenme korkusu ile puan ne olursa olsun işsiz herkes her ilana başvuruyor. kaldı ki işi olanlar bile hala ilan kovalıyor. şahsen benim de fena olmayan bir puanım var ve şartları karşıladığım her ilana başvuruyorum. buna sgk da guy da dahil. gönül ister ki müfettişliklerde garantimiz olsun elenmemek için başvurmayalım buralara herkesin önü açılsın ama el mecbur hocam. rekabet her yıl artıyor. -
@KamuAdayı, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@tugceozdmr
arkadaşa bu kadar yüklenilmesine ben de karşıyım ve bazı noktalarda katılıyorum kendisine.
ancak önermeniz şu noktada yanlış. işsizliğin artık bezdirdiği ve 1. bile olsanız her meslekte mülakattan elenme korkusu ile puan ne olursa olsun işsiz herkes her ilana başvuruyor. kaldı ki işi olanlar bile hala ilan kovalıyor. şahsen benim de fena olmayan bir puanım var ve şartları karşıladığım her ilana başvuruyorum. buna sgk da guy da dahil. gönül ister ki müfettişliklerde garantimiz olsun elenmemek için başvurmayalım buralara herkesin önü açılsın ama el mecbur hocam. rekabet her yıl artıyor.Bütün sınavların aynı anda gelmesi bana da rasyonel gelmiyo böyle düşünmemde 83-84 puan civarı olmamda etkili olabilir ama zaten yüksek puanlı arkadaşlar atıyorum ilan martta gelse yine başvurabilir. Halkbank açıklansa guy başvurularından önce deniliyo aynı mantıkla ya da hmb daha önce açsaydı guydan mesela en azından elenler guya başvururdu ikisine birden başvurcak kişi sayısı azalırdı. Ben yüksek puanlıların başvurmasına karşı değilim kim o hakkı kazanmışsa başvursun tabiki ama dualarım sgk ve duy ilanının daha sonra gelmesi yönünde şansımı arttırmak için
-
Birşey ekliyim SGK veyahut duy ne kadar sonra gelirse gelsin birçok kişi atansa bile başvurur o yüzden puanlar düşmez asıl hepsi bir arada gelse insanlar istediğine gider diğer kadrolarda boşluklar olmaz . Veyahut en temizi en iyi kadroyu en baş vermek örneğin SGK olan guy denemez diye düşünüyorum fakat tam tersi durumda daha fazla deneme şansı artıyor .
-
@Semihylc bi bu ilan gelmedi varya her ilan geliyor
-
@adanali01 herşey 2021 gösteriyor SGK da beklemekden başka çaremiz yok sanırım
-
@Semihylc, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Birşey ekliyim SGK veyahut duy ne kadar sonra gelirse gelsin birçok kişi atansa bile başvurur o yüzden puanlar düşmez asıl hepsi bir arada gelse insanlar istediğine gider diğer kadrolarda boşluklar olmaz . Veyahut en temizi en iyi kadroyu en baş vermek örneğin SGK olan guy denemez diye düşünüyorum fakat tam tersi durumda daha fazla deneme şansı artıyor .
Son dediğinize göre o zaman 'keşke guy sgkdan sonra gelseydi " yine dolaylı olarak farklı zamanlarda gelmesi avantajlı oluyo guya başvuran için madem sgk olan guya dönmez diye bi kanaat var yanılıyor muyum ? Hepsi bir arada gelip ikisini de kazanan insanlar sadece birini tercih edeceği için diğer kadroda boşluk oluşacak sınava puanı yetmediği için başvuramayacak onların aleyhine bi durum oluyo öyle olunca bence yani kıcası aralıklı ama gelecek olan alımlar en güzeli.
-
Olsun ya da olmasın demiyorum ama genel görüş 2021 ilk çeyrek ya hani belki diyorum guy süreci tamamlanınca gelir anca. 10 kişi bile başvurmasa atanan +10 kişi için umut demek. Bence kızmayın kimseye. Herkes haklı. Beklemekten bıkan da haklı,şansım artsın diye dua eden de. Kime kızabiliriz ki..
-
@gmzankr066, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Olsun ya da olmasın demiyorum ama genel görüş 2021 ilk çeyrek ya hani belki diyorum guy süreci tamamlanınca gelir anca. 10 kişi bile başvurmasa atanan +10 kişi için umut demek. Bence kızmayın kimseye. Herkes haklı. Beklemekten bıkan da haklı,şansım artsın diye dua eden de. Kime kızabiliriz ki..
Bence de hocam herkes kendi penceresinden duasını etsin belki iki alım olur da herkes mutlu ayrılır inşallah
-
Hanımlar yine iş başında. Hele kalkın bir kısır katın bir kek çırpın. Resmi gazete kuru kuru beklenmiyor:)
-
Arkadaşlar erken gelsin diyene de geç gelsin diyene de saygı duymakla beraber bugün 20.00 da yapılacak etkinliğe katılmak hepimizin yararına olacağı görüşündeyim lütfen gerekli önemi verelim
-
Kimseyi kırmayacağız. Kimseyi kınamayacağız. Biz burda kocaman bir aileyiz. ALLAH herkesin gönlüne göre versin diyeceğiz. Sonu gelmeyen tartışmalar ile birbirimizi üzmeyeceğiz. Empati yapmasını bileceğiz. Ve mutlu sona ALLAH'ın izni ile ulaşacağız.
-
@tugceozdmr Allah razı olsun ya yüksek puanlıların başvurmasına karşı olmamanız gözlerimi yaşarttı Arkadaşlar nerede yaşıyorsunuz merkez uzmanlık dediğiniz 10 kişi 5 kişi oda yds siz gelirse ki farz edelim geldi mülakata girenlere siz bunu hak ediyosunuz geleni geri göndermeyiz denmiyo. Bence siz yargı dağıtmayı bırakın çalışın yüksek puan alın üstüne bide 1.5 yıl bekleyin sonra bakın bakalım 1 gün beklemeye sabrınız kalıyor mu ve merkez taşra ayırıyor musunuz ?
-
İlan gelince İİBF:)
Not: Sonuna kadar izleyiniz. -
@Müşrif, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@tugceozdmr Allah razı olsun ya yüksek puanlıların başvurmasına karşı olmamanız gözlerimi yaşarttı Arkadaşlar nerede yaşıyorsunuz merkez uzmanlık dediğiniz 10 kişi 5 kişi oda yds siz gelirse ki farz edelim geldi mülakata girenlere siz bunu hak ediyosunuz geleni geri göndermeyiz denmiyo. Bence siz yargı dağıtmayı bırakın çalışın yüksek puan alın üstüne bide 1.5 yıl bekleyin sonra bakın bakalım 1 gün beklemeye sabrınız kalıyor mu ve merkez taşra ayırıyor musunuz ?
Rica ederim Allah sizden de razı olsun yargı dağıtıyo vs demişiniz benim pek tarzım değil ağız dalaşı umarım istediğiniz yer olur
-
@tugceozdmr Sadece empati kurun konuşmadan da anlaşılabilir yazdıklarım.
-
@Müşrif
hocam kamuda hiçbir mesleğin garantisi yokken işsizlik bu kadar artmışken kendinizi sadece tek bir mesleğe odaklamak ve 1.5 sene beklemek sizin sorununuz kusura bakmayın. ülkenin şartları ortadayken herkes kendine alternatif yollar yaratmak zorunda. siz nasıl ki 1.5 senedir bekleyene saygı gösterilsin diyorsanız. sınavdan yeni çıkmış yüksek veya orta puanlı bir insanın da sizin gibi uzun süre beklememek adına bir an önce atanma arzusuna saygı duymalısınız. o nedenle birileri de hayat planlarına göre ilanların yığılmasını istemeyebilir. bunda linç edilecek bir durum yok. biz yıllarca bekledik. sen sınavdan yeni çıkmışsın az bekle bakalım diyemez kimse. 35 yaş sınırı vb bunlara bakarsak işin içinden çıkamayız. her zaman bu sınırlara takılan insanlar olacak.
Herkes kendi doğrusunu dayatmaya çalışmak yerine dersine çalışmalı ve hayırlısını dilemeli bence dostlar... -
Ya bu arada bişey daha diyip sayfayı bildirimimden kurtarmak istiyorum ben yeni mezun değilim 17 mezunuyum 2011 girişliyim üniversiteye üstelik. 2018den beri de kendimce hazırlanıyorum sürecin içindeyim iktisat ağırlıklı puanlarım 90+ olan var geçen seneden. Bir de mülakattan elenmişliğim var. Bunları da kendimi ispat için değil de sürecin içinde olup arkadaşın bahsettiği empatiyi herkese yaptığımı anlatmak için diyorum. Neyse ya bonnboş tartışmalar herkesin atanması dileğiyle iyi geceler