11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Beklenmedik anda gelse ne güzel olur zaten uzun zamandır gelmemiş . 2020 bitmeden gelir umarım temennim o yönde .
-
@Müşrif kardeşim orada açıkça yazmışım. Duyumlar için henüz erken ilan için erken yazmamışım. ALLAH'a şükür belirli bir puanımız var gelir gelmez o ayrı mesele. Geç gelsinciler falan diye yaftalaman olmamış. Benim duruşum bellidir küçük hesaplar yapıp buraya ileti girmem bugüne kadar yazdıklarımız ortadadır. Bana kalırsa yarın gelsin ilan. Yaptığımız orda bir analizdir. Özelden birçok arkadaş kaçta kapatır diye sormakta genel bir cvptır. Birşeyi normalleştirdiğimiz yok velhasıl. @Hasso kardeşim SGK bağımsız evet lakin geçen sene 30 günde sonuçlar açıklanacak diye yönetmelik çıkarttılar 5 ayda açıklandı. Listeler bir bakanlıkta bir kurumda gitti geldi. Yani sandığımız gibi bir bağımsızlık yok. Devletin hiç bir kurumunda kalmadı o artık. Yukardan talimat gelir işler yürür. Özerklik vs öncedendi.
-
@LioN Sizi baz almıyorum ama öyle bir kitleki malesef puan düşsünde geç gelsin diyenleride gördü bu gözler. Evet kurum= belirsizlikve uzun bekleyişler. Ancak bi önceki alimda o sınav 5 aydada açiklanmazdi @Aslan-Reyiz olmasaydı. Meclise soru önergesi bile verdirdiler. Durumu kabul etmememiz normalleştirmememiz gerekiyo. İlanın vakti geldi de geçiyor
-
@Müşrif hemfikiriz kardeşim. Aksini söylemek saçmalık olur zaten.
-
Arkadaslar suan Kurumda alimla ilgili herhangi bir calisma yok bilginize.
-
ben de şahsen beklemiyorum sgk ilanı, şu anki bakan pek sallamıyor yeni personel alımı vs
-
Alım olmasi icin en etkili yontem milletvekili bakana soru onergesi ile sormasi tandiik milletvekili olanlar varsa bu yontemi kullanabilir
-
Bu yıl 85 altına düşebilir puanlar düşük ama sıralamalar yüksek gibi geldi bana..
-
@malik sıralamanız kaç hocam?
-
Arkadaşlar kusura bakmayın ama neyin hıncını Lion’dan çıkardınız ? Sanki adam ilan gelmesin dedi. Onun puanı zaten yüksek. İyi niyetle diyor ki öncesinde birkaç ilan gelse taban aşağı iner daha fazla insan sevinir. Sanki gelmesi gelmemesi ona bağlı. Farklı fikirlerden saygı duymuyorsunuz asla. Hemen garip garip laflar...
-
@mervenil hocam p23 86,22 sıalama 723
P42 85, 74 sıralama 564 -
@malik teşekkür ederim hocam
-
@mervenil rica ederim hocam
-
Hersey den önce ilan gelmeli arladaslar bununla alakalı duyumu olan da yok sanırım önceki yıllar duyum paylasılırdı. Biz birlik olup etkınlık düzenlemeliyiz diye düsünüyorum
-
Maliye bakanı beklenen ilanlar için duyuru yaptı.İnşallah aile bakanı da bir duyuru yapar.Ama şuan benim duyduğum bir şey yok.Çok soruluyor toplu cevap olsun.
-
gene çok canlar yanacak hayırlısı p39 u da dahil etsinler 92 , öğleden sonraki oturuma kapı kapandı diye almadılar halbuki14.27 idi dk p39 dan girersek tamamdır sgk denetmenliği çapulcu ilanı zaten hazineye de puan yok bilgi var hey allahm yaaaaaaaaffff
-
Arkadaşlar HMUY’un YDS şartını kaldırması için etkinlik yapılırsa biz de katılalım. Ordan çok var SGK puanı olan. Hem onlar için hem bizim için faydalı olan bu.
-
@gmzankr066 katılıyorum.Puanların düşmesine hiç bir etkisi olmayacak yoksa.Pazartesi herkes kurumu arasın derdimizi anlatalım.Güzelim kadro heba olacak.
-
Bu ndan bir önceki promosyon 2019 mayısta gelmişti bildiğim kadarıyla bazı illerde de yığılma olmuştu ilan zor gelir gibi
-
@snowpatrol hocam zor gibi derken ? Yakın zamanda mı gelmez diyosunuz yoksa hiç mi gelmez diyorsunuz ?