11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@snowpatrol sgk denetmeni arkadaşım ihtiyacın çok fazla old söylüyor neden zor olsun ? İlan mutlaka gelir dedi fakat 3 ay sonra da olabilir 5 ay sonra da olabilir.
-
Negatif düşünmenin kimseye bir faydası yok. SGK şimdiye kadar belirli bir istikrar ile alımlarını gerçekleştirdi. 2019 sonrası alım olmadı lakin bunda pandeminin de etkisinin olabileceğini düşünüyorum. Yığılma konusunun ilan ile alakalı olmadığını kurumun zamanında plansız birşekilde kimi büyükşehirlere açtığı tercihlerle ve evlilik vs durumları ile alakalı olduğunu düşünüyorum. İhtiyacın olduğu bence ortada ve beklentim ilanın geleceği yönünde. Fakat yarın mı gelir 3 ay sonra mi orası şimdilik muamma. 2021 kpss öncesi bu dönem içinde geleceği konusunda umutluyum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Merhaba arkadaşlar. SGK alımları hakkında hiç bilgim yok. Bölümüm uluslararası ilişkiler. P42 puan türü 88,29 geldi. Sıralama ise 250. Sizce SGK da şansım var mı? Kurumun sınavlarına hazırlanmalı mıyım? 2016 YDS var 78,75. Bu sene yükseltmeye çalışacağım.
-
@snowpatrol, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Bu ndan bir önceki promosyon 2019 mayısta gelmişti bildiğim kadarıyla bazı illerde de yığılma olmuştu ilan zor gelir gibi
Boş yapma
-
@snowpatrol kesin bir bilgi veya duyumunuz yoksa gelmez ifadesini bu kadar basit kurmayin cunku aylardır ellerinde puanları bu ilani bekliyorlar
-
@bytheodoras Merhaba kardeşim kesin girersin için rahat olsun. Yalnız sgk denetmen yardımcılığı yds istemiyor. Bakanlık uzman yardımcısı ilanına çıkarsa orası yds isteyebilir zaten yds puanın da yüksek onun için yeterli olur.
-
Bugün galibin Adem Hoca 10 gün içinde gelebilir demiş. Aslı astarı nedir bilen var mı?
-
@gmzankr066 *galiba
-
@gmzankr066 Adem kılıç mı? Nerde demiş
-
@dust7 cevabınız için teşekkür ederim ederim hocam. Sağolun.
-
@bytheodoras Hocam YDS puanınızı 2016 da aldığınızı yeni farkettim. Kurumlar genelde son 5 yılda alınınan YDS puanını kabul ediyor. 2021 de YDS puanınızın kullanım süresi dolar riske atamamak için yenilemenizi tavsiye ederim.
-
@dust7 Evet hocam. Aralık ayındaki E-yds'ye çalışıyorum. Umarım 80 üstü alırım.
-
@gmzankr066 gelsin yeterki yansın meşaleler
-
@bytheodoras İnşallah hocam YDS çok kapı açıyor gerçekten. İyi çalışmalar.
-
Arkadaşlar Adem Hocanın instagramdan yaptığı canlı yayını az önce izledim. SGK ilanı ile ilgili gelen soruya aynen şöyle cevap vermiş ‘’SGK eğer önümüzdeki 10 gün içinde ilana çıkmazsa yılbaşından sonra ilana çıkacağını düşünüyorum.’’
-
@Legendary1 asıl sen boşma yapma sizin gibilere iyilik yaramaz benim ailemde denetmen var ona soruyorum tam tersi fazla denetmen çalışan var diye cevap alıyorum öyle yeni alım söylentileri var mı duyor musun diyorum yok hiç duymadım diyor duyarsam söylerim diyor şu ise benim yorumum belki de şehire göre değişiyordur onu bilemem daha da bana yazma asıl boş yapan sensin sana başarısızlıklar diliyorum
-
@malik ben kesin cümle kurmadım ilan kesin gelmez demedim ilan gelmesi zor gibi dedim en azından yakınlarda zor gibi dmek istedim benim yorumum bu kurum hakkında biraz bilgim var umarım yanılıyorumdur ama cümleyi iyi oku zor gibi ile kesin gelmez arasında dağlar kadar fark var daha da bu başlığa bişi yazmayacam
-
@snowpatrol ya he he
-
@dust7 denetmenlikten mi bahsediyorsunuz hocam
-
@necipuysalll Evet hocam denetmenlik. Ayrıca sayıyı 500-600 bekliyorum dedi. Ben Adem Hocayı tanımıyorum yani duyumları tutan birisi mi bilgisi olan arkadaşlar aydınlatsın bizi de. Ama bunları söyledi inşallah dedikleri çıkar. 500-600 civarındaki bir alım puanları da aşağı çeker.