11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Puan türleri yine ayni mı olur?
-
@gece-0 10.promosyn 16 Şubat yapilmis
-
@angara06 10.promosyon ilani ne zaman gelmis 24 mayis degilmi
-
@zenginmemur ayni olur hocam
-
Sgk duyurulara baktım tek tek şubatta göremedim bir tek görevde yükselme sınavı yapılmış siz nereden baktınız @angara06
-
16 Şubat 2019 yeterlilik yapılmış
-
Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı yeterlik sınavı
YAZILI SINAV TARİHİ, YERİ VE SAATİ
Yazılı sınav, Ankara'da 16/02/2019 Cumartesi günü Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlık binasında (Ziyabey Caddesi No:6 Balgat /Çankaya - Ankara) adresinde yapılacak olup; 1. Oturum sabah saat 09:30 da başlayıp 12:30 da sona erecektir. 2. Oturum öğleden sonra saat 14:00 da başlayıp 17:00 da sona erecektir. Sözlü sınav ise, 15 – 19 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılacak olup sınav yerleri ile diğer hususlar daha sonra duyurulacaktır.
-
@angara06 bu kaçıncı pronun yeterliliği
-
9.promosyon yetki sinavlari 18 agustos tarihlerinde dahil belirsizligini korumus ancak 10.dönem ilanı ise 24 mayis da verilmis demek ilanla yetki yeterliligin bir ilgisi yok.
-
Dostum bunu yapıp alıma çıkmış alım 10.promosyon
-
5.promosyon yetki yeterlilik yapip 6.promosyon alım diye bir şey yok kalanlar oluyor çunku
-
@angara06 peki başka hangi promosyonları örnek olarak verebilirsin çünkü genelde diyebilmen için 10 tane proda en az 4-5 pronun bu şekilde olması gerek diğer proları da yazar mısın dostum
-
@gece-0 kardeşim tek tek aç bak SGK denetmenleri bile bunu diyor önce yetki yeterlilik gelenek haline geldi diye ayrıca sadece sizin duyumlar doğru havası var forumda @pareto_wilfredo hocam size zahmet tüm iletilerimi kaldirirmisiniz
-
@angara06 tüm denetmen arkadaşlara sorduk böyle bir teamül yok diyor dostum aa dur nereye :d
-
Bizde sorduk bunu sizdeki düşünce bir tek bizim duyumlar doğru
-
Tek tek aç bak ayrıca
-
@angara06 tek tek baktım arkadaşlar yetki yeterliği bekleme gibi bir durum yok böyle bir teamül yok böyle bir genelleme yok aksine sgk sürprizleri seven bir kurum
-
Dostum sen takıl kafana göre bizim duyumlar yalan zaten sen niye takıldın bu kadar
-
SGK süprizi yapcak zaten bunu biliyoruz
-
Alım yetki yeterlilik sonrası gelecek