11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Guy sınavından sonra hep birlik olur sgk ilanı içinde mücadele ederiz derken, tam tersi oldu herkes kabuna çekildi. Halbuki bizim hergün mücadele etmemiz gerekiyor mart gidiyo bu gidişle ilan yüzü göremeden nisanda çıkıp gidecek artık bir seyler yapalım bu ilanı bekleyen minimum 500 kişi vardır neden herseyi kubullenip sessiz sessiz beklemeye geçtik anlamıyorum
-
Yarin kabine degisikligi olacak. Sonunda biseyler oluyor. Yoksa ilanin gelecegi yok
-
@sedatinho ilanla ilgisini anlayamadım Hocam.Bu seferde bakan değişikliği mi sekteye uğratacak?Bakan değişiklikleri her zman süreci uzatır gibi
-
10.promosyonun ilanını veren şuanki bakamıydı?
-
Değişiklik ilanı geciktirmesin de iyice...
-
@lamıcimiyok evet . Twettede yazmıştı hatırladığım .
-
@zenginmemur hocam ben sekteye mi ugratacak dedim? Gerci bakan degismeyedebilir. Alın size paradoks
-
@sedatinho bir şeyler oluyor dediniz ya ben olumsuz anladım yani sgk süreci en yavaş işleyen kurum.Aile bakanligi uzman ilani verecek sartlar belli değil?Bakan değişikliği süreci uzatırmı bilmiyorum ama bu alım düğmesine basmayanların amacı nedir çok merak ediyorum.Düzenli bir alım yapmak bu kadar zor mu?
-
Ben duyumlarin hicbine inanmiyorum. Inanmama sebebim de şu, sgk baskaninin bile bu alimla alakali net bir bilgisi yokken, Kabine degisikligi gundemdeyken kimse hicbirseyi bilemez. Bakarsin kabine aciklaninca yeni bakan ihtiyacin 500 uzerinde oldugunu farkedip 500 civar bir ilan yayinlatacak. Kimse bilemez. Ama şu bir gercek 50 personel almasinin cok sacma. Cunku birak her daireye 1 personeli, daire basi 0.3 personel olur( farazi) o 50 kisi de ayni anda 4-5 yerde bulunamayacagina gore 50 sayisi hikaye.
Ha yine de imkansiz mi?? biz neye olamaz imkansiz dediysek basimiza geldi. Susuyorum... -
@sedatinho Hocam olay ayni yazdığınız gibi.Şimdi biz bu kadar kadro istiyoruz v.s duymamaları imkansiz.Tek sebebi var iibfyi düz memur olarak görüyorlar.Fark ettiysen RTÜK rekabet kurumu düzenli olarak alım yapıyor.Hatta kaymakamlık Yani sorun en az 200 300 kisilik ilanlarda başlıyor.A grubunda bu alımı yapan yerlerde taşra uzmanlik denetmenlikleri bu yillardir boyle.Hal boyle oluncada buralarda yaşanan gecikme birikmeleri arttırıyor.Her yıl düzenli alım olması lazım.50 kişi sgk denetmenliginin gelmesine bende anlam veremiyorum.
-
Kabine ve olası bakanlıkların yapılarının değişikliği mevzusu önümüzdeki birkaç güne belli olur. Şu bir gerçek ki 10 promosyonun 9 tanesi belirli bir takvimde ÇSHB iken geldi. AÇSHB döneminde son 3 yılda ki 2018 temmuzdan bu tarafa ise 1 ilan geldi. Ayrıca SGK direkt bakanlığa bağlı olmadığı için eğer ilan planlamasını vs yapmışlar ise SGK başkan ve yönetimi değişmediği sürece bu planlamanın çok fazla sekteye uğrayacağını sanmıyorum. Benim gönlümden geçen Jülide Sarıeroğlu hanımefendinin ÇSHB olması. Onun döneminde 15 temmuzdan bu yana bakanlık yaptı güzel bir işleyiş ve düzenli ilanların geldiği olmuştu. Hayırlısı olsun.
-
Son aldığım haberler yetki yeterlilik haziran sonu temmuz basi yapilcak
-
@angara06 ilan önce mi sonra mı gelir genelde?
-
Genelde sonra gelmiş
-
Daha ne kadar bekleyeceğiz, yetki-yeterlilik sonrasına kalmaz inşallah
-
Yetki yeterlilikle birlikte yapıldığı dönemler olmuş daha önce aldığımız bilgiye göre başkan birlikte yapın demiş zaten yetki yeterliliğin bitmesini bekleme durumu yok
-
Yetki yeterliliği geçtim.bir önceki promosyonun işe başlaması beklenmemiş 8. 9. Promosyon ilanlarında. Şimdi bı şunun söylenmediği kaldı " 10.promosyon emekli olsun ilana çıkılcak " Ne alaka yetki yeterlilik niye beklensin ?
-
@müşrif evet detay düşünen bir kurum değil canları ne zaman isterlerse çıkıyorlar :d önemli olan bizim baskı oluşturup erkene çekebilmemiz ilan tarihini
-
Son ilan 24 mayis 2019 tarihinde gece yarisi 2 de geldi yetki ve yeterlilik sinavlari ise 18 agustos 2019 tarihinde bile tarihleri belli olmamis yetki yeterlilik sinavlarinin ne zaman yapilacagi bu durumda yetki yeterlilikle bir alakasi olmadigi oncesinde geldigi anlasiliyor.
-
Aynen bazı arkadaşlar neye istinaden genelde yetki yeterlilikten sonra gelmiş diyor bize bir açıklayabilir mi hangi promosyonda böyle olmuş mesela yazın araştıralım @angara06